Ири

Напълно съм съгласна с теб.Мислила съм си тези, които пишат тези глупости за Фахрие не са ли жени, не са ли майки, не са ли любими на някого за който такмят някоя по- подходяща от нея както го правят те за Фе?
Текста от статията на руски.
НОВОСТИ: Фотография без макияжа от Фахрие Эвджен.
Фахрие Эвджен, которая ждёт мальчика, поделилась в своём аккаунте в Инстаграме фотографией без макияжа и собрала большое количество лайков и положительных комментариев. После этой публикации многим стало интересно, в чём же секрет её красоты.
В период беременности Фахрие Эвджен предпочитает делать выбор в пользу здоровья как своего, так и малыша.
Чтобы держать своё настроение на высоте актриса часто проводит время со своей семьёй.
Если же говорить о естественной красоте актрисы, которая в настоящее время находится в Германия, то на ум многих приходит выражение: "Мальчик красит свою мать".
Фахие Евген, която чака момченце, сподели снимка без грим в своята сметка в Instagram и събра много приноси и положителни коментари. След тази публикация стана интересна за мнозина, каква е тайната на нейната красота.
По време на бременността Fahrije Evgen предпочита да направи избор в полза на здравето както на нея, така и на бебето.
За да запази духа си високо, актрисата често прекарва време със семейството си.
Ако говорим за естествената красота на актрисата, която в момента е в Германия, много хора мислят: "Момчето рисува майка си".

МИМИ

Приятен ден

Папараците са ги издебнали на излизане от заведението.
Дори са избрали вече име, но ще го запазят в тайна.

Какво толкова му умуват и само селфита си правят. Ако проектът наистина е финансиран от Правителството, то от рано започнаха да ги харчат тези пари. През седмица все на маса ги виждаме.

Чак да не повярваш.
Та какво гледаме ние тогава, когато другите сериали се радват на 4-5% рейтинг и се мислят за гледаеми не знам.