144 СУ след 7 клас

• 2 412
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте!
Синът ми е приет в 144 СУ след 7 клас в паралелката с изобразително изкуство. Решихме да го оставим там и да не участваме във второ класиране, въпреки, че това не ни беше 1 желание. В списъците почти всички деца бяха с 1 желание и тук там някой изтърсак като нас. Това ме навежда на мисълта, че повечето са деца учили във въпросното училище до 7 клас и вероятно искат да продължат обучението си отново там. Има ли родители, които биха ми дали повече информация за училището, учителите и учебния процес като цяло. Информацията, която се намира из нета и тук във форума обаче, е основно за предучилищната или за прием в 1 клас. Тук там е споменато нещичко и за 5-7 клас. За горен курс обаче никъде нищо не намирам, а все пак ми се иска да знам къде изпращам детето си. От учители, с които съм разговаряла чувам само добри отзиви, но все пак е друго да разбереш нещо от първо лице.
Благодаря ви.

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 10:15 от Барбаронка

# 1
ако рисуването е основната цел - учителите са много добри

# 2
ако рисуването е основната цел - учителите са много добри
Да. Рисуването ни е основната цел. Щом учителите са добри това определено ме успокоява. Благодаря Blush

# 3
Здравейте!
Синът ми е приет в 144 СУ след 7 клас в паралелката с изобразително изкуство. Решихме да го оставим там и да не участваме във второ класиране, въпреки, че това не ни беше 1 желание. В списъците почти всички деца бяха с 1 желание и тук там някой изтърсак като нас. Това ме навежда на мисълта, че повечето са деца учили във въпросното училище до 7 клас и вероятно искат да продължат обучението си отново там. Има ли родители, които биха ми дали повече информация за училището, учителите и учебния процес като цяло. Информацията, която се намира из нета и тук във форума обаче, е основно за предучилищната или за прием в 1 клас. Тук там е споменато нещичко и за 5-7 клас. За горен курс обаче никъде нищо не намирам, а все пак ми се иска да знам къде изпращам детето си. От учители, с които съм разговаряла чувам само добри отзиви, но все пак е друго да разбереш нещо от първо лице.
Благодаря ви.
Синът ми завърши 7 ми клас в паралелка с рисуване в 144 СУ. Изкара си прекрасни 7 години....е от него художник не стана и се преориентира Simple Smile.От неговия клас останаха хубави деца да си продължат,а част от тях влязоха в художествената.По всяка вероятност ще бъдат в комбинация с половин паралелка музиканти.Училището е  хубаво,с добра база ,децата ходят с учителите по много проекти в чужбина.Кротичко е,няма много хайвани Simple SmileПо рисуване ще му преподават 2 много сладки дами Ивелина Вълчанова и Здравка Костадинова.Ръководството е сговорчиво,няма да ви откажат помощ.Не се притеснявайте въобще.

# 4
Синът ми завърши 7 ми клас в паралелка с рисуване в 144 СУ. Изкара си прекрасни 7 години....е от него художник не стана и се преориентира Simple Smile.От неговия клас останаха хубави деца да си продължат,а част от тях влязоха в художествената.По всяка вероятност ще бъдат в комбинация с половин паралелка музиканти.Училището е  хубаво,с добра база ,децата ходят с учителите по много проекти в чужбина.Кротичко е,няма много хайвани Simple SmileПо рисуване ще му преподават 2 много сладки дами Ивелина Вълчанова и Здравка Костадинова.Ръководството е сговорчиво,няма да ви откажат помощ.Не се притеснявайте въобще.
Много благодаря за подробната информация. По списък бяха пълен клас доколкото видях, но може и нещо аз да бъркам. Нали знаете как е на ново място, сред непознати хора, че и бързах за работа … Grinning Направи ми впечатление обаче, че 90% от децата бяха приети в тази специалност на 1 желание, което говори добре за училището като цяло.

# 5
  • София
Темате е стара, но ме интересуват точно впечатления за гимназиалните паралелки с рисуване - Рекламна графика са в момента по ДПП.

Барбаронка, дали би споделила актуална информация? Предполагам синът Ви е завършил вече там?

И разбира се, всеки друг, който има какво да сподели е добре дошъл. Атмосфера в училището, в класовете, много ли са натоварени по рисуване, как е обучението по първи и втори ЧЕ? Справят ли се с природните науки и мат?
На смени ли се учи? - на сайта не откривам програма, само учебните планове. Сега ще ги разгледам.

# 6
учи се на смени

# 7
Здравейте, детето ми е прието в 144 СУ рекламна гарфика с АЕ, има ли някой наблюдения за паралеките с дизайн? Знам,че хореографската  / музикалната паралелки
 са им добри, но нищо за дизайна... Дали има майки на дечица приети там?Simple Smile

# 8
Здравейте, детето ми е прието в 144 СУ рекламна гарфика с АЕ, има ли някой наблюдения за паралеките с дизайн? Знам,че хореографската  / музикалната паралелки
 са им добри, но нищо за дизайна... Дали има майки на дечица приети там?Simple Smile
Аз също търсих информация, когато приеха дъщеря ми и видях, че не пишат много за това училище.
Дъщеря ми е 9 клас в паралелка рекламна графика с испански. Засега не мога да дам информация по специалността, но учителите по основните предмети са много приятни. Няма някакви проблеми, много са спокойни, езикът се учи на добро ниво.

Общи условия

Активация на акаунт