Kara Sevda - Любовта побеждава тайните в Черна любов тема 9

• 54 628
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Колко се радвам, че има тема за любимия ми сериал Two Hearts
Открих го съвсем скоро в you tube и го гледам с руския дублаж, защото на бг не знам къде да го търся. В момента съм до 6-та серия. Забелязах, че у нас накъсват сериите на по-кратки, но това май и с другите сериали го правят.
Много ми харесва актьорския състав. Ще се радвам да ме приемете в темата Yum

# 661
https://vk.com/topic-113691288_34906060  ето тук може да го гледате

# 662
# 663
Благодаря!

Ядосвам се на този Емир как може да събере толкова зло? Вижда се, че обича Нихан, то тази негова любов е болна. Колко ли още хора ще нарани. Особено ми е мъчно за Азан, миличкия как му вярва, а Емир го използва в подлите си машинации.

# 664
  • Чужбина
Колко се радвам, че има тема за любимия ми сериал Two Hearts
NoMe, задължително с бг субове трябва да се гледа. Най-малкото, за да слушаш приятните им гласове.

Трябва да го има някъде със субове. Да ти търся ли линк?

Ядосвам се на този Емир как може да събере толкова зло? Вижда се, че обича Нихан, то тази негова любов е болна. Колко ли още хора ще нарани. Особено ми е мъчно за Азан, миличкия как му вярва, а Емир го използва в подлите си машинации.
За Озан, имаш предвид.

Гледай със субтитри, много по-яко е.

А аз много харесвам Емир.

Ти за първи път ли го гледаш?

# 665
Нали го гледам на руски и там го наричат Азан, за това и аз така 😀. Недей да търсиш, по нагоре ми дадоха линк. Благодаря.
За първи път го гледам. Открих го в you tube.
Харесвам и Кемал, мноого е готин. Но все още се чудя между двамата братя кой харесвам повече 😎

# 666
  • Чужбина
Харесвам и Кемал, мноого е готин. Но все още се чудя между двамата братя кой харесвам повече 😎
И двамата Grinning

Продължавай да гледаш. Всички са страхотни. Пиши от време на време да ни припомниш разни неща. Такъв друг, толкова зарибяващ сериал, няма да направят скоро.

Кемал ... уникално красив.

# 667
# 668
# 669
Нали го гледам на руски и там го наричат Азан, за това и аз така 😀. Недей да търсиш, по нагоре ми дадоха линк. Благодаря.
За първи път го гледам. Открих го в you tube.
Привет на новите ни попълнения!!!Винаги много се радвам,когато се появи още един почитател на прекрасните КемНих. Бурак е извънземен за мен, толкоз красота... и аз  горещо препоръчвам бгсубтитри. Бурак има супер секси глас. Можете да гледате с добро качество всичките серии на askim-bg.Аз съм си ги свалила н а компа с превъзходно качество. Ние тук всичките сме гледали Свадата мнокократно. Можете да споделяте, ще се радвам да обсъждаме. Ако сте любопитни можем да осветляваме тайни:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 670
Благодаря за посрещането. Много се радвам.
Много се ядосвам на сестрата на Кемал, защото се подвежда по Емир. А той какво се опитва да и завърти главата. Тя млада и глупава си мисли, че той я харесва. И после ще страда.

А какво се е случило с майката на Емир? Как е пострадала? Като я видях в какво състояние е ми стана ясно защо той е такъв

# 671
  • Чужбина
Много се ядосвам на сестрата на Кемал, защото се подвежда по Емир. А той какво се опитва да и завърти главата. Тя млада и глупава си мисли, че той я харесва. И после ще страда.
Малеееее, гледай гледай. Голям смях е със Зайнеп. Такива сцени има ... няма да можеш да спреш да гледаш. Много хубаво си играе ролята Хазал.

# 672

А какво се е случило с майката на Емир? Как е пострадала? Като я видях в какво състояние е ми стана ясно защо той е такъв
Той е такъв заради баща си. Няма да издаваме какви обрати ще има по- нататък. До къде си стигнала?

# 673
До 12-ти епизод

# 674

Общи условия

Активация на акаунт