Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 67

• 59 989
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Чери,  аз и бебо ви стискаме палчета Hug

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 09:56 от Nandin

# 196
Благодаря Ви момичета!

# 197
  • Бургас
Вале на кой ден направихте трансфер?

# 198
  • Varna
Вале на кой ден направихте трансфер?
На  5ти ден Чери.Ембриолепилота съм чела из темите че има доста успели с негова помощ .

# 199
На мен са ми слагали ембриолепило в "Щерев", но нямаше успех. Казват,че спомага за закрепване на ембриона към матката.
Успех, Чери! Simple Smile

# 200
  • София
В сайта на Щерев пише, че ембриолепило се слага на всеки трансфер.

# 201
Като заговорихте за АМХ, моето е 1,64. В първата клиника, в която ходех даже не ми го и изследваха. Във втората това беше първото нещо дето ми искаха и докторката каза, че е към долната граница. На почти 33г. съм. Не знам това много ли е зле...Ще си проличи след стимулацията...

# 202
Чери, честит рожден ден! Пожелавам ти най-хубавия подарък, много здраве, щастие и късмет! Стискам палци до събота всичко да е наред и да се наредят нещата този път да стане!

Слънце, не се притеснявай от иглите и инжекциите не ги мисли, важното е другото да е ок и стимулацията да ти се отрази както трябва. Аз съм в Щерев и почнах първия месец с Регуон, след него цикъла ми дойде по-рано с 4-5 дни, освен това не течеше както обикновено, а оскъдно да не се притесниш. Следващия месец от стимулациите с Гонал почнах 225 вечер за 5 дни и ми включиха Овитрел, а Гонала стана 150+150. След това смени Гонала с Мериоферт 150+225 и продължих Овитрела. Като странични реакции имах от Овитрела около мястото ставаше червено и ме сърбеше, но го мажех с бочко за ухапвания и минаваше. Нямах подуване нито по време на стимулацията, нито около пункция и сега след трансфера. Като режим на хранене избягвам динята, старая се да пия повече вода, да ям супи, плодове най-различни и салати, за да мога да ходя до тоалетна и ям по малко.

# 203
Момичета,започнах стимулация днес.Утре мислим да ходим на балкан,нали няма да е проблем.Днес ми казаха само да не ходя на сауна, джакузи, фитнес,като питах за някакви препоръки.

# 204
Никакъв проблем. Движението е полезно. Аз дори ходех на кардио спорт през първите две стимулации. Чувствах се добре. Последната реших да почивам. Приятна разходка!

# 205
Чудесно!
Благодаря много!
За първи път ми е и съм като някое пале Rolling Eyes радвам се,че има къде да обмениш информация, макар и някой път въпросите да са елементарни,но в дадения момент всичко ни изглежда от голямо значение Wink благодаря

# 206
  • Варна
Мина и моя трансфер, който се нареди в Топ 3 на Особено гадни процедури в клиники... Вече ме болеше мехура, щях да се пръсна и като ме натиснаха отгоре с ехото едва успях да стисна зъби. Но пък гледах онлайн как се случват нещата - лепило, после ембриони и се разсеях приятно Simple Smile.

Момичета, може ли малко разяснение какво е ПИКСИ методът? И разликата от ИКСИ каква е?
Попрехвърлих в гугъл, но главно на руски ми излизат или аз нещо не търся правилно.
Има и на български доста подробна информация за Арт методите тук: http://bg-mam.ma/p/1044654/36985004
Друго, по-академично, намерих тук

# 207
  • Бургас
Момичета колко от вас са правили пробен трансфер, има ли смисъл да искам такъв и защо се прави? Към колко часът по птинцип ви правят трансферите?

Моят ще е утре, сега отивам на хормони и на обяд в клиниката да го обсъдим и да видим каква ще е поддържащата терапия....

# 208
  • Varna
Чери,моят беше към 14ч. Аз съм  правила пробен още  на първия преглед при старта на процедура.Преценява се къде точно да се поставят ембрионите и проходимостта на цирвикалния канал.Не знам колко  смисъл имаше при положение  че пробния и истинския ги правиха различини доктори.

Последна редакция: пт, 27 юли 2018, 07:23 от Valentina Dragancheva-Encheva

# 209
Не съм правила пробен и ми се струва ненужен като цяло.
И двата ми трансфера бяха към 15-16ч.
Късмет 🤞🏻

Общи условия

Активация на акаунт