Тест за овулация - въпроси / тема 8 /

• 72 140
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Утре съм на преглед и ще се разбере вече имало ли е или още не
На мен ми стана странно втория положителен тест, при положение че на 5.02 (11 ден ) имах ЦС като белтък, доста разтеглива. Аз по-ниската температура я отдавам на това че мерена орално няма да достигна тези 36,8 и повече от 37 градуса.

# 556
  • София
Права си за ниските стойности и метода на мерене. Това, което на мен ми прави впечатление, че разликата в стойностите преди и след големия спад не е много голяма, което пък ме навежда на мисълта, че все още ову не е минала.

Но това са си мои разсъждения, в никакъв случай не твърдя, че съм някакъв капацитет по въпроса. Ще ми е интересно да пишеш и докторът какво ще каже Simple Smile

# 557
При мен с оралното мерене нищо не се получаваше. И други момичета също са се оплаквали от него. Та си имай едно на ум.
ЦС се появява за около 4 дена преди и до настъпване на О.

# 558

Здравейте.Това са моите тестове и се чудя ,ако направя още един тест в 18 часа дали ще е положителен или да изчакам до утре?Не искам  да изпусна пика на хормона.Моля за съвет

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 15:14 от meri1986

# 559
  • Sofia
Моето обяснение е, че овулацията е била след тестовете и те не са могли да я засекат. Ако днес е денят на очакваната М, то най-вероятно овулацията е била около 25-ти януари.

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 23:17 от brin de muguet

# 560

Един час след тестването  теста изсъхна и стана по-тъмна тестовата черта.Вие кога зачитате резултата?Защото на листовката пише до 30 мин

# 561
  • София
Може и да е потъмняла, но все още изглежда по-светла от контролната. Вероятно утре ще е положителен. Успех!

# 562
А кога да гледам за резултата-до 30 мин.  ли или може и след това?Защото когато изсъхне е почти еднаква с контролната

# 563
От интернет (Мама, татко и аз): "Много важно е да се спазват изискванията за времето на отчитане на резултата от теста за овулация. Резултатът трябва да се отчете след 3 минути!Изхвърлете теста след 10 минути!
Знайте, че сравнителната линия трябва да се появи до 3 мин – това означава, че процедурата е завършена и резултата може да се отчете.
 Ако сравнителната линия се появи между 3 и 10-та мин – използвано е недостатъчно количество урина, но резултатът е валиден. Ако сравнителната линия се появи след 10-та мин – резултатът е невалиден."
Когато изсъхнат, наистина стават по-тъмни, но според мен в листовката на самия тест пише, че се отчитат на 3-та или на 5-та минута (зависи от марката). Не че е задължително да ги изхвърлим  Laughing

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 23:57 от mandaria

# 564
Благодаря за изчерпателният отговор.Много полезна ще ми е информацията.

# 565
Здравейте, днес ме е 15 ден от Цикъла.
Мисля, че теста е положителен,  толкова наситени черти на тези китайски тестове не съм имала никога. Прикачвам снимка на тестовете дотук.
Ще помоля и за вашето мнение.
Благодаря предварително!
Хубава събота!

# 566
Мисля че в действителност е положителен. Успех  Peace

# 567
Попи 83 колко време не пикаш преди да се тестваш?А през това време течности никакви ли не пиеш?

Последният тест е от днес.Положителен е нали?
    Ако е положителен това значи от днес ли да започваме с опитите или от утре?

Последна редакция: сб, 09 фев 2019, 15:19 от bubanka

# 568
3-4 часа не ходя до тоалетна,  през това време не пия течности.
Попи 83 колко време не пикаш преди да се тестваш?А през това време течности никакви ли не пиеш?

# 569
Аз стискам 2 часа или 2 и половина и за това се чудех дали е дотатъчно,но след като преди малко имах много наситена черта значи е достатъчно времето

Общи условия

Активация на акаунт