Отговори
# 30
Сия, не искам да те плаша, ама много мами се оплакват от шарка... изчакай няколко дни да не избие някакъв обрив Confused
Иначе аз Сияна я мъкна навън и с температура - ами светва детето - като го разхлади ветрецът и се прибираме без температура..., та помисли по въпроса разходката Grinning

# 31
  • София
Сия, не искам да те плаша, ама много мами се оплакват от шарка... изчакай няколко дни да не избие някакъв обрив Confused
Иначе аз Сияна я мъкна навън и с температура - ами светва детето - като го разхлади ветрецът и се прибираме без температура..., та помисли по въпроса разходката Grinning

Асе, мерси за инфото, иначе знам за варицелата и го имам впредвид. Това е и един от мотивите ми да не я извеждам плюс другите гадни вирусчета по това време, както и неговата променливост и на моменти доста силния вятър. В този момент Ади няма и много нужда да я пече слънце, така че се надявам утре да е по-добре  Praynig и тогава да излезем.

# 32
Хей Ади да се оправя и никакви такива шарки и температури, вече. Идват рожденните дни, и от сега се забраняват всякакви болести  Wink.

Емчо също доскоро беше най-кроткото бебе, обаче вече и той започва , не толкова, че мрънка или плаче, но си иска неговото. Дечицата вече растат и не искат да лежат постоянно или да си стои само в количката. Иска като сме на вън да го разхождам, да ходи, да разглежда. Като е в къщи да лази и да отваря всички шкафове, и печки, и други такива, а това че на мама не й изнася, него хич и не го интересува.
Иначе в къщи си спи най-добре. Преди си спеше и навън в количката доста, но сега избягвам да го успивам навън, защото просто ми е ужасно трудно, той не иска въобще да легне в количката, и както го сложа в лугнало положение започва да се извърта, ляга по корем, и се изправя, и просто нестава. Та гледам в къще да се наспи, наяде и тогава излизаме.
Онзи ден е спал общо 3 пъти през деня и 3-те пъти за по 1час и 40мин - 2 часа, направо ми скри шапката. Вчера пак 3 пъти спа но за по около 1час. Но навън повече от 30-40 мин не спи.
Сега го чакам да се наспи, и да яде и да излизаме, че днес временцето е хубаво.
Чао приятни разходки от нас.

# 33
Здравейте и от нас! Heart Eyes
Алекс спи вече от час и половина и аз най-полсе успях да влезя във форума. Иначе и тя през деня почти не спи и то само ако сме в нас. Да не пропусне нещо......

Много хубава среща сте си направили на първи юни.  Laughing  Heart Eyes Съжалявам, че не можах да дойда, ама даже и не знаех, че ще се събирате. Толкова са пораснали нашите съкровища ..... да са ни живи и здрави Heart Eyes

Протеста и него пропуснах (разбира се разписахме се цялото семейство в подписката) но се надявам да има и други протести, че честно казано не ми се вярва само с един да се оправят нещата........даже трявба пак да има  Crossing Arms Ако трябва и палатков лагер ......  Crossing Arms #2gunfire ама това е друга тема.

Ние сме добре, щъкаме по цял ден, лапаме всичко и поне няколко пъти на ден си тресваме главицата някъде. И аз исках да питам за каските. Видях преди време такива в Комсед, мисля, че бяха Джордани или Чико, но не знам дали нашта палавница ще я търпи на главата си. (Че шапките нещо хич не й се нравят, всички биват мигновено изхвърлени от количката).  А каските запарват ли главата, въобще удобни ли са за детето, а може ли да се спи с тях, че при нас обикновено след дълги и непрестанни опити да заспим прави, накрая падаме и заспиваме така както сме ......... #Crazy
Иначе нямаме още данни за варицела, но обрива по бузките го мажа вече 4 ден с кортикостероид и пак не минава ...не знам май пак ще записваме час при Мустаков.

И аз сега чакам да се наспи, после хапваме и излизаме, днес поне времето е хубаво..... Много слънчеви разходки и от нас ....... Hug
  И хайде ако искате найстина да си спретнем едно рожденно парти за всички юлчета newsm78

# 34
Здравейте мамчета и от нас Simple Smile

Ето новинките около нас:

Вече втора седмица сме на детска кухня. Добре и понася на Майчето, но засега пасирам.
В събота оставихме Майчето за 2 часа на бабите и те успяха да я захранят с лимон, резенче да си гризка  Shocked Ами щом му харесва на детето и аз вече давам Simple Smile Всеки ден ядем черешки (от сърцевината), а в неделя се престраших и дадох коричка хляб Simple Smile
Иначе вече се изправяме сами в леглото и защото е дървена кошара се чудя как да я обезопася  ooooh! Удрянето на главата вече е ежедневие  ooooh! Все още се водим за две ръчички, но от време на време я пускам на една  Blush

От 2 седмици насам, беба започна да изразява гняв и неодобрение по странен начин, виейки  #Crazy Ех, направо е ужас като започне да вие. Започна и по-често да се сърди за щяло и не щяло  Whistling

Мойта мама, т.е. баба, и купи колело триколка с дръжка за бутане за рождения и ден (малко раничко но мама днес си заминава пак за Испания, беше тук само за 3 седмици  Cry) и малката много обича да се вози  Hug

И аз се чудя за рождения ден. За подарък си мисля да и взема бебешка йоника, но къде ще го празнуваме като вкъщи няма място   33uu

Хайде мамчета и бебоци че дълго стана. Много целувки на всички  Heart Eyes

# 35
[

Нас ни споходиха очни инфекции. Първо вики а сега и Иви .[/b]Бихте ли ползвали тобра декс за малките бебоци . Колебая се дали да го капна .А очето и е доста слепнато.

Аз вече съм капала когато бяхме на 5 м.  - веданаги и мина !

Имам питане- ползвате ли чаши с твърда човка/нетечащи/? Ние се обзаведохме с НУК , но ревем и си искаме бибата!

# 36

Aх, колко много ме е яааааад!!! smile3511 smile3515 smile3514 От миналата година чакам да ида на Енергиен форум! Обаче Прокопи пратил някакви колеги вместо него, за да прави някаква презентация в Шерътън. Cry Cry Cry
И аз щях да се видя с Мирката и Ирката и да правим Дидо и Оги гладиатори заедно!!! Не мога да го преживея! smile3518

А пък етърва ми ме предупреди, че от градината на щерка и се обадили да кажат, че имали варицела. Сега ще чакаме 21 дни, да видим. Аз като се заразих от сестра ми се разболях точно на 21-рвия ден!

# 37
  • Пловдив

Имам питане- ползвате ли чаши с твърда човка/нетечащи/? Ние се обзаведохме с НУК , но ревем и си искаме бибата!

Ние пием от чаша вече почти 2 1/2 месеца - имаме на Нук и на Авент. Едната за сок, другата за вода. Биберон отдавна не ползваме. Първоначално се чудеше за какво иде реч, но се светна и сега няма проблеми  Laughing
Днес като излизахме с една квартална мама и ми стана гузно, че сутринта се наоплаквах от Ванката. Нейния, ако не спи само мрънка. Изпива по 3 л вода на ден (не преувеличавам), сменя по 12 пампарса на ден. По няколко пъти на ден се преобличат, защото пампа пропуска. Не спи по цяла нощ #Crazy. И тогава си казах, че моето е злато и се  Embarassed за сутрешния си пост.

# 38
  • В средата на времето
Вени, Кристиян пие с такъв накрайник (но все още сме с белия), когато сме навън. В началото повече чешеше венци отколкото да пие, но свикна и сега пийва без проблем..Предполагам  лесно се научи и поради факта, че той от шише с биберон просто не е пил.. Thinking
Гале, много завиждам за тази Ривиера ша знайш.. Laughing Огата пръв плувец станал, гледам:)
Ирка много ми прилича на Мирка - същата хубавица Simple Smile

Ехх, от утре започват рождените дни..пораснаха тез деца  Whistling  Grinning

# 39

Ние сме с чаша с твърд накрайник на Авент, но определено пие от нея, когато е много жаден. Предпочита старата на Нуби, която е с мек! Даже днес мисля да взема такъв за Авентската.

# 40
Ние сме с такава чаша на Нуби с мек накрайник и пие от нея, но смятам да му взема и чаша с твърд накрайник, за да свиква. Ще видим дали ще пие от нея.

# 41
много положителни отзиви и от нас за авентската чаша с мек накрайник. играем си с нея , чешем венци и не на последно място пои добре с вода без да прогизваме Laughing

дадох капките на иви. въпреки че са ни предписани, явно вие си оставате последната одобрителна институция Hug Hug Hug

ех!хайде да започват тези рождени дни  bouquet

# 42
Я кажете мами дето кърмите,
успяхте ли да научите вашите бебоци да заспиват с цица  Confused Embarassed
Направо сега е много трудно да се приспиваме, когато искам да я отуча от това....незнам струва ли си, дали сама ще свикне....

# 43
Зайо, я си гледай лесното. Преди малко Джиджи ми завидя колко бързо заспа Сияна Wink

# 44
  • В средата на времето
Я кажете мами дето кърмите,
успяхте ли да научите вашите бебоци да заспиват с цица  Confused Embarassed
Направо сега е много трудно да се приспиваме, когато искам да я отуча от това....незнам струва ли си, дали сама ще свикне....

Искаш да кажеш да приспиваме без цица предполагам? Simple Smile..защото приспиването докато суче е фасулско и става от самосебе си (поне когато са по-малки).. newsm78..Кристиян до преди месец-два заспиваше задължително докато суче (говоря за последното вечерно хранене)..сега само се унася..аз го слагам в леглото като се наяде, мушкам залъгалката и той заспива след известно време..

Общи условия

Активация на акаунт