СЕДМИ клас – 13 – Ваканция е!!! И малко трети тур!

• 67 110
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
Ще изпляскат именцето на кораба-майка със сините очи Simple Smile НикЪв проблем  Mr. Green

Айде на местата в София
http://ruo-sofia-grad.com/sites/default/files/documentspriem/svo … sta19072018-3.pdf

# 436
  • София
Пенева, има 3 места за момичета във 2-ра АЕГ. Но паралелката с руски липсва. Thinking

ПП. Намерих я, но на съвсем различно място. Joy И там има свободно място за младеж.

# 437
  • София
Тц, тц, тц, в Бузема колко места свободно са останали...Пак някой е предпочел АК Thinking

# 438
И в 73 СУ са доста.

# 439
Пенева, има 3 места за момичета във 2-ра АЕГ. Но паралелката с руски липсва. Thinking

ПП. Намерих я, но на съвсем различно място. Joy И там има свободно място за младеж.
Отврат! Всички училища са с поредни редове... аз явно само тази паралелка "листващата" с руски съм видяла! На 73ти ред Head Band  другите са надолу 330-335 ред (да им имам изписването, да им имам кирилизацията, да им имам сортирането!... електронизация, автоматизация... )
Мдаааа, има места и за девойки... Интересно, има много места в 22 ИЕ, АЕ, цели 9!

Последна редакция: чт, 19 юли 2018, 17:35 от peneva_a

# 440
Peace И едно в 91 НЕГ.

# 441
  • Sofia
Освободеното място в НЕГ, за което се писа тук, не беше ли за момче, или не съм дочела? Simple Smile

# 442
  • Варна
И във Варна излезе.
Бившият техникум по химия е направо пред закриване -99 свободни места!

# 443
Освободеното място в НЕГ, за което се писа тук, не беше ли за момче, или не съм дочела? Simple Smile
Май след първо беше за момче, след второ за момиче...

# 444
  • София

Утврат! Всички училища са с поредни редове... аз явно само тази паралелка "листващата" с руски съм видяла! На 73ти ред Head Band  другите са надолу 330-335 ред (да им имам изписването, да им имам кирилизацията, да им имам сортирането!... електронизация, автоматизация... )
Мдаааа, има места и за девойки... Интересно, има много места в 22 ИЕ, АЕ, цели 9!

Най-вероятно са се целили в Испанската гимназия и като не са успели на второ класиране са решили или да рискуват на трето за някоя от другите гимназии в топ 10, или нещо друго (ЧУ, училище по изкуствата).

# 445
  • Sofia
Ами то почти няма паралелка без свободни места! Добре, обяснете ми как става това???

# 446
  • София
Кандидатстващи от други области, частни училища, училища извън системата на МОН...

# 447
По едно-две добре... но 9, точно пък 22ро което беше "лидер" по брой кандидатствали точно за тази паралелка! Миналата година за същия номер паралелка (т.е. 2 паралелки са реално) са 2 свободни места, сега 9!

# 448
Отдъхнах си! И двете паралелки, които беше харесала дъщеря ми са запълнени догоре. Записана е в едната, но ме беше страх да не реши в последния момент, че иска да пробва и в другата, ей така, за спорта, разчитайки, че има обявени места и в настоящата. Да не говорим за тичане за документи и разправии. А и с мъжа ми тази харесваме повече Laughing

Ами то почти няма паралелка без свободни места! Добре, обяснете ми как става това???
Има такива, които не са си харесали паралелките, в които са приети, затова въобще не са се записвали. Т.е. те висят в момента във въздуха, никъде не са. Американският колеж също е дръпнал бройки.
Имаме и познато дете с 380 точки, което не е прието никъде, просто е писало само най-елитните...

# 449
Статистики за трето от минали години може ли да се намерят отнякъде?

Общи условия

Активация на акаунт