Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 27

• 66 315
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Буена, отдавна не съм влизала тук и много се радвам да прочета такива хубави новини за теб!!!!!!!! Честито бебче, да ти е живо и здраво момченцето и много да ви радва! Simple Smile

За операцията - моят анестезиолог беше доцент някойси:). Поставянето на упойката не усетих изобщо, стана много бързо и безболезнено. Но също си усещах пръстите на краката, даже ги мърдах, но той ми каза, че е нормално и да не се притеснявам. Не си усещах корема. Веднъж го попитах "ама режат ли вече?", защото все си мислех, че почнат ли да режат ще си ....., но той ме срази като ми каза: "почти са стигнали до матката" хахах, при което на мен ми стана лошо в буквалния смисъл на думата Simple Smile

# 136
  • София
Тери, помня те, благодаря и на теб и на другите за пожеланията Purple Heart Аз поставянето също не го усетих, за съжаление не усетих и ползата от упойката обаче.
Свижданията на ет. 3 може да с. акакто на слънчогледите, така и отпред пред отделението, няма проблем. А на ет. 5 са пред отделението, излиза се чрез звънене. Да кажа за нощниците, че са доста зле, аз липно си носех мои, нонползвах и техни, защото се бях изпоцапала.

Последна редакция: пн, 06 авг 2018, 17:25 от Buena esperanza

# 137
Честито, Buena esperanza - да ти е живо и здраво бебчето!
И един въпрос - каква е цената на стаята? Не ВИП, а двойната, за две родилки?

# 138
  • София
Двойната е включена в цената на раждането, не се доплаща, води се обикновена, както все едно четворките на ет. 3.

# 139
Двойната е включена в цената на раждането, не се доплаща, води се обикновена, както все едно четворките на ет. 3.
Двойките обикновени ли де водят вече? Не са ли стандартно с 4 жени? Или при вас е било по случайност

# 140
  • София
Не е по случайност. Значи, плаща се допълнителбо САМО единична стая! Двойка и четворка НЕ се плащат, те си влизат в цената.

# 141
Ясно, значи е по-скоро въпрос на късмет каква ще има свободна Simple Smile Благодаря

# 142
  • София

Buena esperanza забравих да попитам този план на раждане (изтеглен от техният сайт), който си попълвала изобщо взима ли се под предвид?

# 143
Буена роди секцио, съмнявам се да е попълнила план за раждане.

Буена, Колев с този анестезиолог ли работи в екип или който се падне? Много кофти преживяване и егати самочувствието да не те упои като хората, пък и ти се обяснява. Моят бешу голям симпатяга и слава Богу нямах проблем с упойката.

# 144
Здравейте,
Продължавам с издирването на моят АГ за проследяване и израждане и да е много добър при секцио. В тази връзка, какво ще кажете за Сузи Нашар? До колкото съм остана с впечатление от до тук прочетеното, тя е по-скоро за естествено раждане... Има ли скоро родили при нея със секцио?

# 145
  • София
Здравейте,
Продължавам с издирването на моят АГ за проследяване и израждане и да е много добър при секцио. В тази връзка, какво ще кажете за Сузи Нашар? До колкото съм остана с впечатление от до тук прочетеното, тя е по-скоро за естествено раждане... Има ли скоро родили при нея със секцио?

Само към Токуда ли сте се насочила?

# 146
И Щерев, но по-скоро клоня към Токуда заради по-добрата неонатология.

# 147
  • София
И Щерев, но по-скоро клоня към Токуда заради по-добрата неонатология.

За добро секцио и добре следена бременност мога да ти препоръчам проф.А.Николов, но не работи в нито една от двете болници Simple Smile Доста от пациентките му се оплакват за сумите, който взима, но никоя не съм чула да се оплаче от раждане секцио или нормално раждане. Като естествено не пречи да си следиш бременността при него и да раждаш другаде Simple Smile
Виж ако клониш за Токуда майките раждали там със секцио ще ти помогнат повече.

# 148
Аз не към се следила в болницата и никога не са ме връщали или пращали да си търся проследяващия.

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 14:23 от Tatti

# 149
Записвам се и аз да следя темата. Вчера бях за първи път на ЖК при др Колева и останах с добри впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт