Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 27

• 66 411
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Благодаря ви, момичета! Искаше ми се да не я притеснявам по телефона, но и писах в крайна сметка. Мислех с регистратурата да се разбера просто, но те не вдигат..:/ Очаквам отговор от нея. Дано да има възможност...

# 421
  • София
Е, добре, де. Може ли да стане някаква грешка, нещо да се пропусне или с всички прегледи, ферална и биохимичен, няма как. Става въорос, ако има проблем с бебчето

Грешки се допускат ако ще и 100 пъти да ти пуснат изследвания Simple Smile Обърни се към лекарката, която те следи, за да ти даде по-подробна информация защо те приемат преди това и какви изследвания се взимат, но не смятам, че има от какво да се притесняваш.

# 422
Във всяка болница те приемат ден преди секциото. Правят тонове, взимат кръв за пкк, кръвосъсирване. Правиш среща с анестезиолог. Спин и васерман не правят отново. Не можах да схавана те какво общо имат с евентуални проблеми с бебето?!

Аз писах малко по назад, че си имаше договор за дарението и платих на регистратурата. Никой, никога за 8 години откакто съм пациент и откакто съпругът ми и роднини сме ходили там, не е поискал пари под масата.

# 423
Относно ХИВ и Васерман и не знам още какво беше аз правих и втори път в 9 месец. В моята стая имаше още 2 момичета секцио, едното от тях май беше направила всички изследвания без Васерман и те видяха пропуска предната вечер и и взеха кръв освен за останалите неща и за Васермана.  Тъй, че мисля че стриктно ги следят тези неща и ако има пропуск взимат на момента и правят заедно с другите изследвания. Аз примерно имам Инсулинова резистентност и ме вземаха кръв и вечерта и сутринта за кръвна захар да ми следят.

# 424
Здравейте Simple Smile
Имали момичета раждали при др. Мария Атанасова ?
Бях си избраха др.Нашар,но тя ще е птпуска ноемрви(когато ще раждам) и нейни пациенти ще се поемат от др.Атанасова.

Последна редакция: вт, 18 сеп 2018, 10:28 от vvn_82

# 425
Ама и момчетата ли вече раждат Joy

Готина е Атанасова, от вшзитации са ми впечатлята. Назад в темата имаше коментари за нея, върни се разгледай.

# 426
Ама и момчетата ли вече раждат Joy

Готина е Атанасова, от вшзитации са ми впечатлята. Назад в темата имаше коментари за нея, върни се разгледай.

Simple Smile))
Уш връщах и не видях,за това писах,но сега ще видя пак .
Благодаря!

# 427
  • София
Здравейте Simple Smile
Имали момчета раждали при др. Мария Атанасова ?
Бях си избраха др.Нашар,но тя ще е птпуска ноемрви(когато ще раждам) и нейни пациенти ще се поемат от др.Атанасова.

Мен ме е преглеждала и когато раждах ме помнеше и винаги идваше да ме види как съм. Не съм нейн пациент, но смея да кажа, че ме очарова с отношението си. Спокойна, знае какво прави. По-добре се срещнете с нея, за да прецените дали ще си допаднете.

# 428
  • София
Здравейте Simple Smile
Имали момичета раждали при др. Мария Атанасова ?

Аз също останах с много добри впечетления от нея. Не съм била нейна пацианта, но като бях за задържане идваше да ме вижда и ме изписва даже Simple Smile Много усмихната жена и знам, че първо е била в Майчин дом, което за мен е плюс.

# 429
Благодаря ви❤

# 430
Относно ХИВ и Васерман и не знам още какво беше аз правих и втори път в 9 месец. В моята стая имаше още 2 момичета секцио, едното от тях май беше направила всички изследвания без Васерман и те видяха пропуска предната вечер и и взеха кръв освен за останалите неща и за Васермана.  Тъй, че мисля че стриктно ги следят тези неща и ако има пропуск взимат на момента и правят заедно с другите изследвания. Аз примерно имам Инсулинова резистентност и ме вземаха кръв и вечерта и сутринта за кръвна захар да ми следят.

Здравейте! На мен ми предстой секцио в Токуда. Имам всички задължителни изследвания ( ХИВ, Васерман и т.н.) и съм ги правила в 5 месец. Сега отново ли ще ми ги правят в болницата? Или аз сама трябва да ги пусна и в 9 месец? Благодаря!

# 431
Здравейте, тези който са раждали със секцио признаха ли ви задължителните изследванията ( за ХИВ, Васерман и т н ), който ги правим в началото на бременността или пак ви ги правеха преди операциятя?

# 432
Питайте си лекаря, на мен ми ги признаха и с двете раждания. Ама преди 2 поста една потребителка каза, че е пускала нови. Та, след като сте избрали при кой да раждате - задайте му този въпрос на него.

# 433
Питайте си лекаря, на мен ми ги признаха и с двете раждания. Ама преди 2 поста една потребителка каза, че е пускала нови. Та, след като сте избрали при кой да раждате - задайте му този въпрос на него.

Да, така е най-добре. Да не стане проблем, че не съм ги правила и в 9 медец. А Вие кога раждахте?

# 434
Доколкото знам тези изследвания важат 6 месеца и затова стандартно се пускат като понапредне бременността. Резултатите трябва да се вземат от лабораторията като официален документ с печат, който си носите при постъпване в болницата. Аз я минах вече тази процедура с документа за кръвна група (той поне няма срок Smiley ) и скоро предполагам ще пусна и за останалите неща (вече съм в 6ти месец). Всичко с направление.

Иначе използвам да дам обрана връзка и за д-р Атанасова. При нея ходя от години и й имам доверие. Мисля, че взима трезви решения възможно най-щадящи за майката и бебето, а отношението е като към стар приятел, дори и да сте се запознали наскоро.

Общи условия

Активация на акаунт