Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 27

• 66 273
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Не е задължително да е за лошо промяната. И без това сума ти лекари напуснаха, цените се вдигнаха. Може пък при евентуален нов собственик да се подобрят нещата, кой знае.

# 511
Абе какво става с тези болници, бе хора? Уж голяма, уж елитна, а работила на загуби? Понеже и аз дочух за тази новина влезнах в тази тема, за да видя дали е истина. И се оказва, че е. Явно за тези години болницата не е работила като добре организирана и лимитирана структура, затова са и тия загуби. Питам се затова ли се оформи и тази тенденция лекари да напускат тази болница?

# 512
Собственикът е на загуба в резултат на различни инвестиции, които е правил в други страни. За да припечели продава част от активите си, сред които Токуда. Аз това разбрах от статията.
А лекарите надали ги интересува това, най-вероятно не са удовлетворени от нови вътрешни правила, натоварване, заплати.

# 513
Ох, дано това да не се отрази на персонала и качеството на лечение. Тъкмо се реших да раждам там към края на годината и сега, ако се окаже, че има още една вълна на напускащи лекари...Cry
Май има общо с падането на лирата, аз така разбрах..

Иначе,момичета, все още се колебая, коя лекарка ще ми препоръчате за секцио - д-р Нашар или д-р Атанасова? Blush

# 514
Собственикът е на загуба в резултат на различни инвестиции, които е правил в други страни. За да припечели продава част от активите си, сред които Токуда. Аз това разбрах от статията.
А лекарите надали ги интересува това, най-вероятно не са удовлетворени от нови вътрешни правила, натоварване, заплати.

Е как да не ги интересува това лекарите? Кой нормален лекар ще работи за болница, която е на загуба? Но явно това е била информация, която не е стигала до тях. Може би пък някои да са се усетили на време и затова да се разтърчали. Ако трябва да бъда честна преди два месеца исках да си запазя час за много добър лекар, но когато звъннах ми казаха, че той вече не работи там. И може ли в крайна сметка инвеститора да си позволи да жертва болница, за която се смята, че е реномирана, за да ''припечели''?

# 515
Ама за собствениците са важни други неща, това е бизнес като всеки друг Simple Smile Не им пука особено за пациентите, не са благотворително дружество
Не се вълнувайте толкова, за пациентите едва ли ще се промени нещо кой знае какво ( освен цените). Персонала се върти от много време и ще си се върти със стари или нови собственици и за това има много причини
Не мисля, че има от какво да се притеснявате

# 516
Ама за собствениците са важни други неща, това е бизнес като всеки друг Simple Smile Не им пука особено за пациентите, не са благотворително дружество
Не се вълнувайте толкова, за пациентите едва ли ще се промени нещо кой знае какво ( освен цените). Персонала се върти от много време и ще си се върти със стари или нови собственици и за това има много причини
Не мисля, че има от какво да се притеснявате

Ако персоналът се върти как така смяташ, че това няма да се отрази на пациените? Един месец преглежда друг, на другия месец друг. Може да не е благотворително дружество, но ако не можеш да плащаш на лекаритер скоро и пациенти няма да има. Ако при все надуят и цените.

# 517
Нормално е болницата да е на загуба първите години, все пак се правят подобрения, инвестира се в оборудване, ремонти. Пък и кой нормален счетоводител ще ти изкара голяма печалба, когато трябва да й плаща данъците после. Хайде да не драматизираме, не вярвам някой да се засили да напуска, при условие, че нищо не е ясно.

# 518
Цвете, твърде много се вживяваш. Ако не плащаха на лекарите отдавна да са напуснали и Колева, и Илиев, и Богданова , например.
Това, че няколко лекаря напуснаха, за съжаление, не означава, че и останалите ще си тръгнат, или чу не им е плащано.

# 519
  • София
[Аз не съм впечетлена от тази болница Simple Smile Не бих повторила Simple Smile  Няма как да съм секцио в 5вечерта и на другия ден в 10 да ми тръснат бебето нали се сещате, че аз себе си не мога да дигна камоли да се вдигна с детето. Бият ми се някакви неща „превантивно” и не се казва общо взето защо, обезболяването е кошмар, защото го няма...За 2600 ще има да почакат за 2-ри път Wink

# 520
Цвете, твърде много се вживяваш. Ако не плащаха на лекарите отдавна да са напуснали и Колева, и Илиев, и Богданова , например.
Това, че няколко лекаря напуснаха, за съжаление, не означава, че и останалите ще си тръгнат, или чу не им е плащано.

Не мисля че се вживявам, просто ме хваща яд на това, че от толкова години явно болницата не е работила структурирано и лимитирано, както трябва да го правят по правилник по-големите болници. И други болници правят ремонти и подобрения, ама не фалират в крайна сметка. Счетоводители ли не им стигнаха? Относно тези лекари ще видим и те до кога ще останат. Може би ще им се наложи да работят под пълна пара, за да спасят поне малко имиджа и.

# 521
Баш си се вживяваш.
И сега да почетем малко с разбиране:

Навсякъде се говори за дружеството, никъде не се споменава болницата. И като си се хванала за финансовия резултат, прочети статията до край: през 2016 имат приходи 53 млн, през 2017 - 123 млн, отново дружеството.

# 522
I.Kravaeva, а ти попита ли защо ти ги слагат тия неща "превантивно"?

Донесоха ти бебето след като си им казала, ч не се чувстваш добре ? Странно.

# 523
Баш си се вживяваш.
И сега да почетем малко с разбиране:

Навсякъде се говори за дружеството, никъде не се споменава болницата. И като си се хванала за финансовия резултат, прочети статията до край: през 2016 имат приходи 53 млн, през 2017 - 123 млн, отново дружеството.

Не си прави труда да ми цитираш суха вестникарска статистика- сега турската лира ще изкарат виновна. Този текст го прочетох няколко пъти. Хайде сега да се обосновете последно инвеститора продава част от активите за да припечели или, за да се обоснове, че докато болницата потръгне, все пак са се правили ремонти и т. н. и са се натрупали дългове???

# 524
  • София
Ама защо се връзвате на вестникарски сензации.
Нивото на журналистиката в бг е под всякаква критика и въобще не си струва да се обсъждат такива "новини"

Общи условия

Активация на акаунт