Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 27

• 66 244
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Аз предлагам да пручиш финаансовото състояние на болница Надежда, предполагам и тя е на загуба от всичките инвестиции дето прави, че и с НЗОК ама и платено работи. Егати некадърниците!

Айде стига вече спамила темата, гледай си твоята болница.

# 541
Аз предлагам да пручиш финаансовото състояние на болница Надежда, предполагам и тя е на загуба от всичките инвестиции дето прави, че и с НЗОК ама и платено работи. Егати некадърниците!

Айде стига вече спамила темата, гледай си твоята болница.

Да, обаче там няма текучество на лекари, каквото се е заформило в Токуда. За мен една болница функционира правилно, когато реализира печалба и в нея работят спокойни лекари. Виждаме, че последните две години се отчита загуба. Въпреки, че работи платено и с НЗОК. О, извинете забравих че е правила ремонти. Хубав ден на всички!

# 542
Какво означава за теб правилно функциониране на болница, няма никакво значение, защото си нямаш идея от такова. И аз си мислех, че болница, в която няма текучество и всичко й е наред, няма да се опитва постоянно да краде пациенти с всякакви средства, ама на...

# 543
Икономистите-теоретици са ми много любими. Освен, че се вижда тотално непознаване на основни понятия по материята, да те светна, че болниците масово работят на загуба. Не ги сравнявай с ресторанти и магазини, тези заведения предлагат социални услуги и начинът, по който са организирани и функционират, са ти безкрайно далечни, Цвете, без да се обиждаш.

# 544

Мога да кажа от дългогодишен опит, че във всяко едно спешно отделение извън Пирогов, се заплаща прегледа, ако НЕ бъдеш приет за спешно болнично лечение. Във всички държавни, университетски и общински болници. И надписа за това виси във всяко едно спешно отделение на тези болници. Последно например бях в инфекциозна Simple Smile
За разлика от дребните частни АГ болници и клиники, а и повечето болници, Токуда работи с касата и с повечето известни ми здравноосигурителни фондове в България, а има специални акредитации за работа и с чуждестранни фондове Wink

# 545
  • София
По тази логика Пирогов отдавна трябва да е затворил врати, а лекарите избягали.
Той от години си е на загуба.

Потвърждавам казаното от Хепи. Ако на някой не му вземат пари, то това е благодарение на лекаря. Случвало ми се е в Александровска болница да не платя за преглед на детето. Но това не значи, че е норма.

# 546
То това е истината - малко частни болници могат да си позволят да работят със ЗК, тези които не го правят - просто финансово не издържат. Ама тя жената не знае, че Токуда е частна болница, хабер си няма, че това не й пречи да работи със ЗК, обаче прави смели разсъждения над финансовото й състояние. Евала...

Същото е и в Педиатрията. Там не спешните случаи, по преценка на лекаря, се заплащат.

# 547
Предлагам да се върнем към първоначалната идея на темата и да спрем да я спамим, заради един човек, който предпочита да си цъфти в невежеството.

# 548
Браво, добре си свършихте работата за днес. Сигурно сте завършили икономика, право и философия, та ми извадихте от девет кладенеца вода.

# 549
  • София
Към момичета, раждали в болницата.

Имам следното питане. Насочила съм се да раждам там, следя се на друго място по ЖК, но и доктор Кирякова ме следи на по големи интервали от 4 седмици.

Сега на 12.10 пак имам записан час, ще бъда живот и здраве в 33 седмица.
Тогава ли се говори по подробно за тонове, раждането, план на раждане, как протича и т.н.или в по късна седмица, или си зависи от доктора?

За сега съм за естествено раждане, бебка си е главично още от 5 месец,няма и други съображения за секцио.

# 550
Здравейте днес ми беше часа за женска консултация при д-р Колева по здравна каса и ми направи впечатление, че д-р не дойде да ме погледне, а само сетрата ми измери кръвното и обиколката на корема и понеже си правих 4Д миналата седмица и не беше нужно ултразвук. Може ли преглед без д-р? Питаме дали имам въпроси към доктора и това беше. На вас случвало ли ви се е?

# 551
Аз също се следя при др Колева по здравна каса. Не ми се е случвало досега преглед без лекар. Тя ли те е гледала на 4Д миналата седмица? Да не е това причината. Но защо изобщо са те викали на преглед днес, за едно кръвно малко странно. На мен пък никога не са ми мерили обиколката на корема.

# 552
По здравна каса, при безпроблемна бременност има 2 ехографски прегледа. Всеки месец се прави точно това - кг, кръвно, обиколка на корема. Кръвни изследвания по 1 път на тримесечие.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url … VjVf8txefxBgJ4zmo

# 553
Да, има определен брой прегледи. Но аз мислех, че като свършат и просто си плащаш следващите. Ако наистина бременността ти е безпроблемна, най-вероятно затова не е имало ултразвук. Аз понеже съм в другата група и не се замислих за това.

# 554
  • София
Към момичета, раждали в болницата.

Имам следното питане. Насочила съм се да раждам там, следя се на друго място по ЖК, но и доктор Кирякова ме следи на по големи интервали от 4 седмици.

Сега на 12.10 пак имам записан час, ще бъда живот и здраве в 33 седмица.
Тогава ли се говори по подробно за тонове, раждането, план на раждане, как протича и т.н.или в по късна седмица, или си зависи от доктора?

За сега съм за естествено раждане, бебка си е главично още от 5 месец,няма и други съображения за секцио.
В 36 или 37 г.с започва да се говори как ще раждате. Колкото за плана за раждане хахааха той не се спазва няма смисъл да го попълвате уговорете си се с докторката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт