Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 6

• 78 151
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Той нара се яде малко трудно

# 556
  • София
Той нара се яде малко трудно
Така е, в случая е въпрос на вкус, не на всеки му допада:)

# 557
  • София/Севлиево
Не е трудно,по-скоро бавно,на мен ми отнемаше между 40 и 60 минути един около 300 грамов докато го изчопля...

# 558
  • София
Той не се яде, той се осмуква 🤣

# 559
Благодаря за инфото на всички.
Мъж ми ходил и намерил в Билла пресен нар. Ще взема от него, дано помогне, пък е ясно че поне не може да наведи. Blush

# 560
Здравейте момичета, и аз се включвам в групата. Предстои ми ЗЕТ на 19.04, но аз май имам доста лекарства за приемане - Дуфастон, дузофарм, доксициклин, акард, естрофем, утрогестан, преднизолон, климара, витаини и фраксипарин  Astonished
Има ли и други с толкова медикаменти?

# 561
Здравейте момичета, и аз се включвам в групата. Предстои ми ЗЕТ на 19.04, но аз май имам доста лекарства за приемане - Дуфастон, дузофарм, доксициклин, акард, естрофем, утрогестан, преднизолон, климара, витаини и фраксипарин  Astonished

Откога ги приемаш тези лекарства?
На мен също ми предстои ЗЕТ, но ми е казала от втория ден на цикъла(около 25.04 очаквам)да пия естрофем 3 по 1 и натаспин 2по 1 и на 8.05 съм на преглед и каза, че тогава ще ми даде глобули отдолу, но не каза горе долу кога ще е трансфера.
На теб кой ден от цикъла ти е 19?

# 562
Някой изследвал ли е пролактин,след стимулация дали се покачва?

# 563

На мен също ми предстои ЗЕТ, но ми е казала от втория ден на цикъла(около 25.04 очаквам)да пия естрофем 3 по 1 и натаспин 2по 1 и на 8.05 съм на преглед и каза, че тогава ще ми даде глобули отдолу, но не каза горе долу кога ще е трансфера.

На 17 ден от цикъла се пада да ми бъде трансфера на 3 дневни ембриони -2 бр.

# 564

На 17 ден от цикъла се пада да ми бъде трансфера на 3 дневни ембриони -2 бр.
Тео, зависи в коя клиника си. В Селена микса от лекарства е подобен и е за всички.

# 565
Малко извън темата.Някой изследвал ли е пролактин,след стимулация дали се покачва?Малко се притесних сега дали ще мога да запична стимулация след като е над горна граница

# 566
  • София
Малко извън темата.Някой изследвал ли е пролактин,след стимулация дали се покачва?Малко се притесних сега дали ще мога да запична стимулация след като е над горна граница

Нормално е след пункция да се полачи.
Хубаво е да се нормализира преди следваща стимулация, защото скапва яйцеклетките и подтиска прогестерона.

# 567

Нормално е след пункция да се полачи.
Хубаво е да се нормализира преди следваща стимулация, защото скапва яйцеклетките и подтиска прогестерона.
Пункцията ми беше октомври ,еъзможно лу е от тогава да влиза в граници  и да е бил още по -висок

# 568
  • София/Севлиево
А когато прави изследването беше ли в пълен покой.Чела съм, че някои момичета лежат 30-40 минути примерно на кушетка в лаболаторията  преди да им вземат кръв за това изледване, защото е хормон на стреса и се повлиява от най-малкото вълнение.При мен винаги е бил в норма...

# 569
  • София
Оо от толкова много време би трябвало да е влязло в граница.
Говори с доктора, има бромокриптин който много бързо го вкарва в граници.
Аз никога не съм била в покой и винаги ми е в норма.
Смятам, че ако е правено в “непокой” може да е по-близко до горна граница, но ако е завишено, то в покой не е кой знае колко ниско.
Пролактина трябва да е около средата на референтните граници.

Общи условия

Активация на акаунт