Дневникът - тема 94 - Да отслабнем всички заедно!

• 55 163
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
  • Козлодуй
Ох яйцата, и на мен в момента са ми болна тема Simple Smile Значи карам си аз диетата и днес за обяд имам да ям яйца, но от два дена имам ситни пъпки по вътрешната страна на едното бедро - помислих си че са ме нахапали насекоми и го намазах с фенистил че ме сърбеше и днес пак имам ситни пъпки на корема и ми хрумна че може да е от многото яйца които ям в момента и му отпуснах края преди малко обядвах какво ли не вместо яйца и съм сигурна че ще съм на плюс утре Simple Smile
Сиска няма друг избор предполагам като мен е видяла, че от яйцата сваля и ги яде ама и аз нямам избор щото въпреки че изчетох сумата и книги за храненето на практика пак си дебелея Simple Smile
Утре ще съм на риба от нея гарантирано свалям Simple Smile
Духче поздравления за страхотните цели - леле как само си ги систематизирала направо върха Simple Smile Сигурна съм, че от тичането ще станеш като фиданка и аз още се кефя на новата гривна - все в нея са ми очите особено ме кефи графиката на сърдечния ми пулс през деня вчера правих кардио и я докарах до оранжево Simple Smile
И аз с въглехидрати имам енергия за тренировка но и огладнявам след нея все гледам да балансирам Simple Smile Например в млякото има въглехидрати но то ме засища не зная защо е така затова си капвам по малко мляко в кафето Simple Smile

# 646
Аз съм от хората, които могат да живеят на яйца - има седмици, в които всяка вечеря ми е яйца+гъби/тиквичка/сирене/магданоз... в комбинация със салата от домати/краставици и маслини. Обядвам зеленчуци с моцарела или риба. Закуска овес, междинни хранения кисело мляко/ядки.

В тези периоди не се подувам, имам достатъчно енергия да тренирам поне 5 пъти седмично. Въглехидратите някак си ме правят мързелива и затова ги ограничавам - набавям си ги от банани, нектарини, т.н. Когато ми се хапва пица и паста - ям, но не повече от веднъж седмично през уикенда.

И се усещам, че реално нямам никакви цели за края на годината или началото Grinning

# 647

И се усещам, че реално нямам никакви цели за края на годината или началото Grinning

Ех, че хубаво...искам и аз да нямам цели:) Моята цел за НГ е бедро 48-49 см, дано успея:)

# 648
Добро утро. Отчитам 1 кг надолу след третия ден на яйца. Мисля, че съвсем скоро ще съм готова за 24-часов фаст. След отпуската може и да пробвам. Ще почета по темата, колко калории, как да структурирам и тн.

# 649
  • София, България
Блеки, много ме кефиш как си влязла в mode Beast! Неудържима си! Animal Heart Eyes Cat

При мен всичко е 6. Вчера направих немислимото, хаха, намерих си апартамент за адски добри пари. Само ще кажа, че в момента едностаен апартамент под наем върви по 450 евро, а аз успях да се уредя с двустаен апартамент с 4 тераси, обзаведен за 345 евро месечно точно в района, който исках. Много съм щастлива. Отбелязах си празника с една малка вегетарианска пица от Доминос, половината Маргарита  другата половина Градинска, проявих контрол и не се наплюсках до пръскване, ами хапнах и днес за закуска. Сега остава да започна работа. Стискам си палци.

Хубави и успешен ден, момичета! Да ви е успешен деня, както по отношение хранене, така и в другите аспекти Simple Smile

# 650
tissi много се радвам за теб Flowers Hibiscus

# 651
  • Бургас
Тиси, поздравления! Няма нищо по-хубаво от това нещата да започнат да се подреждат. Скоро да се похвалиш и за нова работа.

# 652
Поздравления, Тиси! Да ти се наредят нещата, така както ти искаш! Същото си пожелавам и за себе се, че днес имам повод! Пораснах с една година, затова си поставям за цел до коледа да съм изключително стриктна в диетичния план, защото към днешна дата нищо не спазвам, както трябва и резултатът е нулев, но поне не е нагоре, като годините. Надявам се да успея, този път! Иначе сладкото продължава да не ме блазни, та даже и днес съм само на шепа фъстъци, чак на обяд ще съгреша с едно картофено пюре Smile

# 653
  • Козлодуй
wiwala75, Честит рожден ден, здраве, щастие и късмет ти желая Simple Smile

# 654
wiwala75, Честит рожден ден, здраве, щастие и късмет ти желая Simple Smile

Благодаря!

# 655
  • София, България
Честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти да си здрава и всичко останало да се нареди, по начина, по който искаш! Аз да си кажа не мисля, че картофеното пюре е прегрешение, не съдържа никакви боклучави продукти. Simple Smile

# 656
Еее, tissi, много се радвам! Браво! Честито! Успех и в следващите перипети Simple Smile

Аз мога да се похваля с още 300 грама надолу. Засега с яйчния фаст свалените са 1,3 кг. Може би, като се върна от морето, ще го повторя. Няма да ги задържа там, то е ясно, но не ми е била и такава целта. Честно казано с други режими коремът ми е бил по-прибран. След морето ще пробвам и фаст 23/1. А на морето: кисело мляко, плодове, малко мед, морски дарове, риба, паста, пиле, антипасти, вино, джин... каквото душата ми иска.

# 657
  • Бургас
Блеки, браво! Приятна почивка ти пожелавам, с много хубави емоции и спокойствие.
Отчет от мен за август:
килограми: - 0,800 кг.
Сантиметри:
бедро - 1 см;
дупе - 1 см;
корем под пъпа - 0,5 см
талия - 1 см
гръдна обиколка - 2 см
Няма сваляне тоя корем, ей.
Първоначално като се качих на кантара и закова 53 кг. се разочаровах. Задържах 52,400 около седмица. После обаче осъзнах, че килограмите не са ми толкова важни. Сантиметърът е моята мярка оттук нататък. Визията в огледалото също. И колкото и да не ми харесва ще става бавно. Ще трябва да се радвам на всеки сантиметър - как беше: с малки стъпки към победата Grinning
Чести празник на патерици на Вивала!

# 658
  • Козлодуй
blackisback, страхотен минус - браво дано да го задържиш Simple Smile
tanya_79 поздравления важото е минуси да има независимо дали в кантара или мерките Simple Smile
И аз да се похваля:
Скрит текст:
Освен това се мерих и с метър имам минуси от последните записани мерки които съм записала на 22 април но това е било отдавна затова не смея да се хваля много Simple Smile Пожелавам си да ги задържа тези килограми Simple Smile
Правих повече от час йога и се чувствам много добре Simple Smile

P.S.  Направих си този тест: http://www.speedlinediet.com/page1.php   и вече съм в норма трябва само да задържа теглото Simple Smile

Да напомня и за този калкулатор: https://fitbg.net/calorie-calculator

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 11:32 от pvacheva

# 659
  • София

tanya_79
, и аз се мотая около 53 кг. от няколко месеца. Стигам до 52,300 за няколко дни и после хоп - 53,100.
Предполагам, че е защото са последни и трудни на организма да свикне. А и като се замисля, все така съм се клатушкала на различни "стълбички". Важното е, че 53 са стабилни вече, а преди няколко години си мислих, че никога повече няма да видя подобно нещо на кантара. Все пак и одъртях Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт