Дневникът - тема 94 - Да отслабнем всички заедно!

• 55 155
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Приятна почивка, Блеки!
Все забравям да ти пиша, нали се беше оплакала за wc-то с ВМ-НВД
понякога закусвам палачинка с 2 чл кокосови стърготини и 2 яйца, пека в намазан тиган с кокосово масло
и в тия дни е по-лесно, люти чушки също помагат, ама това го правя само в събота  Laughing

Сиска, отчететчета чакам  Hug
на 15ти септември сме на сватба, може и аз да изфаствам нещо

Тиси, много ти се радвам  Hug

# 661
Момичета,
като гледам какви хубави кантарчета имате, чак ми се прииска и аз да си купя нов. Simple Smile
Ще ми препоръчате ли?

# 662
оооо, как забравих, браво на Таня и Вачева  Simple Smile Hug

# 663
  • Бургас
Благодаря момичета! Франи и аз им се радвам, нищо че са 53, преди година мечтаех за тях и ми се струваха непостижими. Според сайта на Вачева имам още 1,2 кг. до идеалното тегло, всичко друго ми е нормално, изобщо съм пушка Simple Smile
Демирче, моят кантар е от Лидл, към 15 лв беше, ако ти се чака, все ще пуснат скоро.
Вачева, браво! Успешно задържане.

# 664
  • Козлодуй
Момичета,
като гледам какви хубави кантарчета имате, чак ми се прииска и аз да си купя нов. Simple Smile
Ще ми препоръчате ли?
От Т-маркет стъклен сапир - най-простия но върши работа Simple Smile

# 665
И моя е от Лидл.

Браво Танче, pvacheva! Радвам се за вас искрено.
Танче, права си, че при теб вече само сантиметъра е важен. Килограмите са съвсем перфектни, вече просто трябва да оформяш там където желаеш.

При мен утр е ден за мерки, но ще видя дали изобщо ще се занимавам, че го подкарах през просото август. Може би все пак ще измеря за ориентир и опорна точка.

Някоя от вас пие ли пробиотик и ако да, какъв? Последните дни адски ми се подува корема. Нещо страшно, мъжа ми като ме видя се оцъкли, вика, че така съм била последните месеци н бременността, искаше да ходим на лекар. Бях яла единия път малко мусака и таратор, другия път само таратор, защото мислех че мусаката ме догоди така, обаче след таратора пак същото.

# 666
Гери, при мен така става от чесъна, балон направо

# 667
Гери, при мен така става от чесъна, балон направо

И аз като че ли него заподозрях, а съм най чесъноядния човек на света. Ако се наложи да го спра ще е мъка.

# 668
  • София
Пия Lactoflor Bio Plus - пробиотик и пребиотик. Излиза прилично като цена и бройки. Периодично си купувам през някой и друг месец или при болест и лекарства.
Кантарът ми е най-просто NEO. Струваше 20-25лв. и се държи супер вече няколко години. Има и разни функции да запаметява предишни кг., пък на няколко човека, но не ги ползвам. Добре, че тогава не изсипах една торба пари за скъп кантар, защото мислих, че тези не са ок., а нали ще меря всяко грамче Smile

# 669
  • Козлодуй
Герганче, за пробиотик ползвам кефир но сама си го правя от тибетска гъба - мога да ти пратя след почивката ако си заинтересована Simple Smile
Рекламират едно Хидролес слим против задържана вода ако имаш и затова да се подуваш Simple Smile
Аз ползвам Неоренал от бяла бреза защото съм във възраст в която много се подувам но то е по-слабо на билкова основа Simple Smile
Ето линк към темата за кефира: http://www.bg-mamma.com/?topic=1019585

# 670
И моя е от Лидл.

Браво Танче, pvacheva! Радвам се за вас искрено.
Танче, права си, че при теб вече само сантиметъра е важен. Килограмите са съвсем перфектни, вече просто трябва да оформяш там където желаеш.

При мен утр е ден за мерки, но ще видя дали изобщо ще се занимавам, че го подкарах през просото август. Може би все пак ще измеря за ориентир и опорна точка.

Някоя от вас пие ли пробиотик и ако да, какъв? Последните дни адски ми се подува корема. Нещо страшно, мъжа ми като ме видя се оцъкли, вика, че така съм била последните месеци н бременността, искаше да ходим на лекар. Бях яла единия път малко мусака и таратор, другия път само таратор, защото мислех че мусаката ме догоди така, обаче след таратора пак същото.

Лактофлор, български, препоръчан е от гастроентеролог. Действа ми и за киселините дори.
Има го и във вариант с фибри.
Сега видях, че вече е препоръчан по-горе. Simple Smile

# 671
Герганче, за пробиотик ползвам кефир но сама си го правя от тибетска гъба - мога да ти пратя след почивката ако си заинтересована Simple Smile
Рекламират едно Хидролес слим против задържана вода ако имаш и затова да се подуваш Simple Smile
Аз ползвам Неоренал от бяла бреза защото съм във възраст в която много се подувам но то е по-слабо на билкова основа Simple Smile
Ето линк към темата за кефира: http://www.bg-mamma.com/?topic=1019585

Благодаря, не се ангажирай. Не ми се занимава Heart

Ще си купя Лактофлор.

# 672
  • София
Пия чай от джоджен, когато се случи да задържа вода. Сух ползвам, защото с пресен не става концентрирано, колкото и да го кисна. Правя си около литър и пия през целия ден. Може и студен и сега лятото е чудесен за разхлаждане. Веднага се почва едно честичко ходене до WC. Ето една статия за какво е полезен:
https://www.bgbilka.com/4864/%D0%B4%D0%B6%D0%BE%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%BD/

# 673
  • Велико Търново
П
Сиска, отчететчета чакам  Hug
на 15ти септември сме на сватба, може и аз да изфаствам нещо

Понеделник ще те зарадвам със снимка във фб Mr. Green и следващия понеделник с още една Heart Eyes
Казах ли, че не помня, че си купих ваучер за пълни изследвания-60 показателя. В сряда отивам да ти правя Simple Smile Simple Smile
Дано събота и неделя да не се изложа в Трявна, но не вярвам, защото Мина също е на диета BlushЗа 10 дни е отслабнала с около 2 кг. и треньорката й е казала, че мине ли 25 кг. докато не отслабне ще бяга на стадиона. И Божи също трябва да отслабне и така ще се подкрепяме взаимно Simple Smile

# 674
Сис, какво тренира? На колко години е и на каква диета, че искам и моята госпожица малко да ѝ наложа диета, но все се притеснявам да не я лишавам от важни неща.

Общи условия

Активация на акаунт