галено име на Александър?!

• 12 653
  • 188
  •   1
Отговори
# 105
Бащата е Санди, а малкия Анди. Много ги харесвам.

# 106
  • Mediterraneo
Алекс  Peace Алечко  Grinning

# 107
племеника ми се казва Александър, като беше малък не можеше да каже Александър и каваше Ади така му викаме до днес галено

# 108
lika, на мен ми е интересно, сега скандал ли ще им вдигнеш на бабата и дядото, или ще ги накараш да прочетат отсеченото форумско мнение, че да наричаш галено детето си Сашко, е демоде
Нямам думи, честно...

# 109
Естествено че Алекс! На мен поне много ми харесва, синът ни се казва Александър и така му казваме. Освен това е интернационално име и няма да има проблеми с него извън страната.

# 110
За да няма ”галено” и ”негалено” го кръстих АЛЕКС. Не,че сега някои хора не се мъчат да му измислят ”галено” име #Crazy Чудя се на акъла на тази дивотия,ама няма к'во да сътворят. Даже питат от какъв зор пък е Алекс,а не Александър.Ей от такъв.Аман от ”галени” имена Mr. Green

# 111
 и аз съм за Алекс  Peace

# 112
# 113
С татито и някои близки, водим спор! От едната страна съм аз и от части мъжът ми, които държим да му се казва на галено Алекс, а от другата са баба, дядо и т.н., които макар и вече по-малко, настояват да му казват Сашко, защото така било от години! Аз лично не виждам никаква логика галеното на Александър, да е Сашко!
Та, на въпроса: вие как мислите - Алекс или Сашко или ...?
Благодаря на всички!

Лика, Алекс  Peace Или Алек  bowuu Мойта класна от 1-ви клас имаше син и му викаше Алек още през 85-та, така им кажи на роднините Twisted Evil

Мани и аз съм го закъсала, с мъжа ми се бяхме споразумяли - Елена да е на баба му, а мъжкото име да го измислям аз. Ами на мен любимите мъжки са ми Александър и Николай. Само че той твърдо заяви, че ще му вика Сашо и САНДЕ Shocked #Crazy И Александър го зачеркнах тотално. Сега според мен на Николай му се казва или Ники или Кольо. Да ама не, свеки му вика КОКИ #Cussing out Като кокошка #2gunfire И мъжа ми и той като иска да ме подразни и той започва да кудкудяка Коки това, Коки онова #Cussing out

Мани, няма оправия с тия роднини.  Rolling Eyes

# 114
  • София
С татито и някои близки, водим спор! От едната страна съм аз и от части мъжът ми, които държим да му се казва на галено Алекс, а от другата са баба, дядо и т.н., които макар и вече по-малко, настояват да му казват Сашко, защото така било от години! Аз лично не виждам никаква логика галеното на Александър, да е Сашко!
Благодаря на всички!

Не харесвам Алекс... на дъшеря ми Александра казваме Саша... едната баба пък й вика Али. Съседското момченце пък й казва Санди Simple Smile))
Според мен няма правилно и неправилно... казвайте му както вие искате... истината е, че на Александровците всеки им казва както той си реши... В яслата имаше Александър и родителите настояваха да му викат Алекс..

И още нещо.. на децата им казват така както те се представят... т.е. както им казват родителите Моята като я питаш как се казва отговаря - Саша. В градината й викат Сашка... е не ми харесва, ама голяма работа.. казала съм да й казват както намерят за добре

# 115
Nashiqt sin e Aleksandur i vsichki mu kazvame galeno - Alex, az ot vreme na vreme mu kazvam oshte po galeno Ali.  Grinning, no opredeleno Alex zvuchi mnogo, mnogo po dobre ot Sasho  Close

# 116
На нашия му викат Сашко, Алекс. Аз предпочитам Сашо. Все пак живеем в България, и не е демоде.

# 117
Благодаря на всички!

И нашият син се казва Александър. Още преди да се роди в процеса на избор на името двамата с таткото решихме, че ще го наричаме Алекс и когато се роди казахме на бабите, че и те трябва така да му казват. Мисля, че щом вие двамата сте се спрели на Алекс, те трябва да приемат вашия избор.

# 118
На мен лично по-добре ми звучи Алекс  Simple Smile

# 119
   Moqt sin se kazwa Aleksandyr, no se obry6tame po- naj razli4ni na4ini kym nego. Ponqkoga se 4udq dali izob6to 6te si nau4i imeto skoro:) Estestweno po wyzrasnite mu kazwat Sa6ko, Nie mu kazwame Aleks, no dori ponqkoga i az se obry6tam kym nego sys Sa6e, za6toto e po galeno ot galenoto... E edin den kogato porasne sam 6te re6i kak mu e naj- priqtno da se obry6tat kym nego,ne se pritesnqwaj:)

Общи условия

Активация на акаунт