Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разбера дали казанът на пералнята е капсулиран?
Кои други марки не са с лепени казани?
Какви са впечатленията от пералните машини на Hansa?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разбера дали казанът на пералнята е капсулиран?
-
Кои други марки не са с лепени казани?
-
Какви са впечатленията от пералните машини на Hansa?
-
С какви казани са комбинираните перални машини на LG и Samsung?
-
Кои са предпочитаните видове вградени или свободностоящи перални и съдомиялни машини?
Какъв беше този роман, а сега ще ти кажа защо не искам да давам много пари. Братовчед ми има Миле, което взе преди 3 години за около 3000лв. В момента мисли да я смени, защото изпирането не е като преди. Аз имам кафемашина Юра, която струва х3 на нормалните машини и в момента кафето, което прави е като делонгито на моите родители от 400лв. Шефът ми има сушилня АЕГ за около 3000, която може да отопли целия квартал и изкарва дрехите на топка, а за вилата си е взел някакво BEKO, което се спрявало по-добре 
Дори 2 модела с еднакви характерсистики на различни марки биха могли да перат различно, т.к. програматорите им са различни, следователно еднакви петна, на еднакви материи, с еднакъв прах, при едната може да има изпиране на петното при другата да няма.
Разгледах моделите на Беко,Hansa,Finlux и тн. Ще се радвам ако някой сподели мнение отностно тези брандове или предложи нещо от което е доволен( съотношение цена качество