Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 23 юли 2020, 23:28 ч.

За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 5 471
  • 172
  •   2
Отговори
  • Мнения: 7 616
Заповядайте в новата тема   Flowers RoseFlowers TulipFlowers WatermelonFlowers StrawberryFlowers PeachFlowers PearFlowers PineappleFlowers BouquetFlowers CornFlowers ChiliFlowers AppleFlowers Eggplant Flowers Cherries

ЗА БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕЩО ГИ ВЪЛНУВА, НО НЕ ИСКАТ НОВА ТЕМА - част 133
 
 

 

Старата тема, ако някой е забравил нещо там https://www.bg-mamma.com/?topic=1218214.720

# 1
  • Мнения: 1 974
Благодаря за темата.Аз си чакам вишновката да стане и да оползотворя вишните.

# 2
  • Мнения: 7 616
Благодаря за темата.Аз си чакам вишновката да стане и да оползотворя вишните.
Преди години от тези останали вишния правих бонбони Пияна вишна

# 3
  • София
  • Мнения: 1 109
Благодаря за темата.Аз си чакам вишновката да стане и да оползотворя вишните.
Преди години от тези останали вишния правих бонбони Пияна вишна
Много вкусни!

# 4
  • Мнения: 671
В предишната теа питах за сладкиш Бугаца. ММ е купил оризов грис. Да ходя ли за пшеничен или ще стане и с оризовия?

# 5
  • Мнения: 1 974
Благодаря за темата.Аз си чакам вишновката да стане и да оползотворя вишните.
Преди години от тези останали вишния правих бонбони Пияна вишна


Може ли рецепта за тези бонбони?

# 6
  • Мнения: 4 215
В предишната теа питах за сладкиш Бугаца. ММ е купил оризов грис. Да ходя ли за пшеничен или ще стане и с оризовия?

Не съм пробвала с оризов ,но би трябвало да стане .Аз си го опитах преди да сложа яйцето ,жълтъка и маслото ,да видя как ми е на сладост и вкус .
Като правя нещо за първи път ,се старая всичко да е по рецепта ,даже везничка взех от мама Grinning
Лесен се оказа  сладкиша,а мен не ме бива по сладкото  ,успех Blush

# 7
  • Мнения: 10 132
Не разваляй рецептата с оризов грис, ако трябва да е пшеничен. Така замених пшеничния грис с оризов в реването и го съсипах. Как хруска този грис, не е истина. Той става за мляко с грис (изпробвано), но в десерт моят опит беше плачевен. Не, че не се изяде, но все едно ядеш и песъчинки.

# 8
  • Мнения: 7 616
Благодаря за темата.Аз си чакам вишновката да стане и да оползотворя вишните.
Преди години от тези останали вишния правих бонбони Пияна вишна


Може ли рецепта за тези бонбони?

Може http://pep-4o.blogspot.com/2009/10/200.html?m=0

# 9
  • Мнения: 4 577
Пеп-4о , 😘
В старата тема питах за обрулени зелени круши- да дам отчет с благодарност към всички , които ми дадохте съвети и идеи 💐
Днес подготвих половината за сушене , като ги накиснах в 1% р-р на винена/лимонена к-на и леко сварих за 2-3мин.( по съвет от нета)
Благодаря !
Скрит текст:


# 10
  • При децата ми
  • Мнения: 3 473
Момичета, как стават най-вкусни свинските котлети? Каква марината и на скара или във фурната?

# 11
  • Мнения: 1 760
Момичета, как стават най-вкусни свинските котлети? Каква марината и на скара или във фурната?

На тиган, начукани добре и поръсени с черен пипер и малко сол.

# 12
  • При децата ми
  • Мнения: 3 473
Момичета, как стават най-вкусни свинските котлети? Каква марината и на скара или във фурната?

На тиган, начукани добре и поръсени с черен пипер и малко сол.

С колко мазнина?

# 13
  • Мнения: 1 760
Зехтин слагам аз, не много.

# 14
  • При децата ми
  • Мнения: 3 473
Когато са на тиган не се прави марината, нали и пак стават сочни?

Общи условия

Активация на акаунт