ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 13

• 25 363
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
ООООО! Ти война, замеряне със скалпели и изтърван пациент ли искаш?

# 571
ООООО! Ти война, замеряне със скалпели и изтърван пациент ли искаш?
Не!
В този момент ще влезе Огнянова и Врабчев ще й каже - Зорничке, точно се чудех кой от двамата мирише на твоя парфюм.
Огнянова приближава към операционната, невъзмутима и казва с типичния си леден глас - Ковачев. Мотивирах го в съблекалнята преди операцията. Доцент Банков можете да отстъпите.
Всъщност доцент Банков няма да има нужда да отстъпва, защото вече ше е припаднал.

# 572
Ама вие хубаво ще подкрепите,а Велислав може да си изкара ограничителна заповед. Joy
Млада,хубава 27-годишна счетоводителка,желае да Ви стане PR безвъзмездно.
Как ли ще му прозвучи. Astonished

# 573
Огнянова приближава към операционната, невъзмутима и казва с типичния си леден глас - Ковачев. Мотивирах го в съблекалнята преди операцията. Доцент Банков можете да отстъпите.
Всъщност доцент Банков няма да има нужда да отстъпва, защото вече ше е припаднал.
Банков не знам, ама вас ще трябва да ви свестявам....

# 574
Пффф, Наум е пуснал селфи на рецепция - ама само на себе си....прическата му е ужасна

# 575
Несериозна работа. Дай снимката да видим.

# 576
Нещо като Тони в ранния му период.Стилистите са за разстрел.

# 577
Несериозна работа. Дай снимката да видим.

# 578
Моля моля, прическата на Тони в ранния му период беше на светлинни години пред тая замацотина! По-скоро прилича на късния Гео Милев.

(Доне, трупат ли се червените точки вече Blush Joy)

# 579
Айдее, Диана да пуска и тя снимка, да не се прави на ощипана госпожица. Я гледай Наум колко е бърз. Едва кацна там и вече селфи. Joy

# 580
Моля моля, прическата на Тони в ранния му период беше на светлинни години пред тая замацотина! По-скоро прилича на късния Гео Милев.

(Доне, трупат ли се червените точки вече Blush Joy)

И то доста стабилно....изумяваш ме тази вечер Stuck Out Tongue Winking Eye

Но наистина Тони беше по-добре от това...той изглежда плешив тук, а не е!

# 581
Обаче са ми толкова очарователно сладки в своята неспособност да експлоатират социалните мрежи.
Гледам сега нашият любим Велислав има 573 (петстотин седемдесет и трима) последователи на своята страница.
Гледам Наум - 42 000 Dizzy Face  Joy

# 582
А тези на Диана много бързо нарастват - скоро ще достигнат 10 000. Жената я бива в това да използва инстаграм.

# 583
И на мен скоро ми направи впечатление, че бързо нарастнаха нейните последователи. Супер, няма лошо Simple Smile
Димитър е турбо гъзар с 253 аххахаха

Моски - неспособсност или нежелание?

# 584
Диана си спомням, че като почнах да я следвам, бяха малко под 4 000. Тоест, доста бързо се ориентира момичето. А Митака, ех, Митака, той е Фейсбук мастодонт! Него дори и да искаш, не можеш да го последваш във фейсбук Joy

Не знам, Доне, кое от двете е, според мен по малко и от двете. Велислав си е казвал, че му е тегавина, а и той не е от тези, дето ще седне да си прави селфита и т.н., но той има богата кариера и страницата му може да се разработи много добре (направо ме сърбят ръцете Joy Щото съм убедена, че е заради лошо стопанисване на страницата, а не поради липса на последователи).
Митака според мен просто е немърлив към социалните мрежи, но не е възможно да е незнание, на 33 е за Бога!

Общи условия

Активация на акаунт