Звездни компромати - 372

• 77 458
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Ама какво се правите на ощипани, разбира се, че се видоизменя "милото", както и на милото "милото". Сори за тафтологията. Възраст, раждания, ген... все неща, които се отразяват на външния (и вътрешния) вид.

Видоизменят се от възрастта, дори и да не са много ползвани, а от ражданията със сигурност повече, отколкото от бройките сексуални партньори.

# 481
Ми да де, че и цици им растат, а и гравитацията важи за всички. Но при фрапиращи промени, не намирам за странно да си направиш корекция "там".
P.S. В отговор на Янтра писах, а с Кукумицинка съм напълно съгласна.

# 482
# 483
😩

Ама тя няма нищо общо с актрисата от първите 2 сезона!

За съжаление всички са подменени в новия сезон... Важно е да са добри актьори. Но ще ми липсват старите муцуни.

За мъжете с опит с "кофи" - не знам кое е по-лошо - да спиш с жени, които считаш за разпоретини, или после да обсъждаш вагините им със свои приятелки? Не... не се прави така. Помиярщина.

Джейсън Момоа и Зоуи Кравиц

Десислава е с потресаващ аутфит.

# 484

Ъъъ, аз по актуалната тема, Деската освен килата и кемъл той ли демонстрира? Иначе я харесвам, и аз не знам защо...

# 485
Ама какво се правите на ощипани, разбира се, че се видоизменя "милото", както и на милото "милото". Сори за тафтологията. Възраст, раждания, ген... все неща, които се отразяват на външния (и вътрешния) вид.
В цитата на дамата, не става въпрос за видоизменения, които при всеки човек с годините са неизбежни. Става въпрос за "и към жените,които от бройки са станали кофи"
Ти съгласна ли си с тази велика логика?

# 486
  • София
Зоуи Кравиц е много сладка, но я предпочитам в тази конфигурация;)
Скрит текст:
искам да ми е чи100  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 487
….Що се отнася до становището разширява ли се  вагината от много секс или ширината й  е една постоянна,но разтеглива константа- нека всеки има своето мнение.  ...
Коментирам по това мнение, разбира се, че не се става "кофа" от бройки..., но има изхабяване от ползване. Мисълта ми е, че дали от ползване с един или с N брой, все тая. Ако си "бракувана" от 15+ години, положението там не е по-различно от това на бръмчалката.

# 488
Ако си "бракувана" от 15+ години, положението там не е по-различно от това на бръмчалката.
Именно!
Не количеството на партньорите, а количеството на половите актове е разковничето.

# 489
Не ми казвайте,че не бихте се "зашили" за да сте отново като девствени Simple Smile
Аз бих.
Десислава като отслабне ше видите вие Grinning
В интерес на истината аз не съм виждала по-хубаво тяло от нейното,говоря за 2006г. примерно Simple Smile

# 490

Иначе преживях дежа вю! Това вече го коментирахме преди време и точно в този ред и вид! Joy

Май за луфта между краката обсъждахме. Joy

# 491
Тази тема се е коментирала вече. Просто трябва да гледаме по-философски на нещата и да приемем, че има хора, които смятат, че една жена с колкото повече мъже спи, толкова по-широка ще стане. Предполагам изхождат от позицията, че на мъжете са им различни - един дебел, друг тънък и дълъг Trollface И така...

Джулия Робъртс
Рийз
Парис Джексън
Кралицата и принц Филип
Виктория Бекъм

# 492
За първи път да ми хареса Джулия Робъртс!
А на Парис Джаксън съм голяма фенка! Страшна мацка е! Тя с какво се занимава всъщност?

# 493
  • София
жестока Лара Крофт би излязла от нея  Heart Eyes
много харесвам Алисия Викандер, но не мисля, че ѝ се получи.

# 494
Категорично не бих се зашила, че да съм отново девствена. Не храня кой знае какви топли спомени от отнемането на оригиналната девственост, че да си го причиня нарочно отново.

Общи условия

Активация на акаунт