Звездни компромати - 372

• 77 787
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Живее за да се снима-поства - тагва в смисъла на гледайтии, завиждайтии и ако ме коментирате в бг мамаТА , значи мисията е изпълнена, защото в бг мамата си набират матр'ялите  жълтурите и хоп стрина е известна, щото нали, някой в плясва и във парцалите. А като гледам на плажа всички не ги "четат" нали..само обръщат страниците  Mr. Green
Виждам фенките и периодично пренасят от инста  ѝ , снимките тук за да ги"изкоментираме".
Явно се грижат да получават хляб, от нея.

# 181
Ама е заслабнала, браво! Аз ако знам, че е от поркането, напарво да се почвам😂😂🤪🍾

https://www.instagram.com/p/BlazKLLF8jP/?utm_source=ig_share_she … shid=1cyevpb9uhhd
Подозирам, че тя само на пиене я кара Laughing Винаги е с чашата в ръка Whistling Обаче каква е хитруша, отказа Иванчо от фиркането за да има повече за нея Mr. Green

# 182
  • София
Пинко, ако визираш мен,  отправяш ми обида в прав текст хаха. Ама айде, щом Ваня, Мичето и на Мичето детето не се носят тук от "фенки", така да е.

# 183
  • Rock & Roll feeling ...
По-добре изглежда стрина,ама гласът все така неприятен. Да пие,ако иска,но да не говори.

# 184
  • Варна
Аз пък се впечатлих от верандата. Това в тяхната къща ли е?

# 185
Супер тяло на стрина. Маргаритите добре и влияят.

Маракеш ми е мечта и клипа ме радва, но песента е отврат.

# 186
Ако живея със стрина, съм способна и аз да се стана абсолютен трезвеник.
Сигурно Иванушка има бая материал ежедневно, за да размишлява до какво води алкохола като се почва от сутринта с него и затова не ще да близне вече.
Тялото ѝ на снимката изглежда супер, но в движение на клипчето не ги виждам тия изваяни крака  Wink

Извинявам се - набедих я, че от сутринта се почва.
Тя жената си е казала - от 13.13ч. и отива директно в Рая  hahaha
https://www.instagram.com/p/BkubrA3FLYV/?taken-by=irina_tencheva

# 187
Как пият тия жени по обяд, евала! Аз ако жулна нещо преди залез слънце, умиргам после!

# 188
Аз пък се впечатлих от верандата. Това в тяхната къща ли е?
Да, под наем са обаче.

# 189
На недоЛюбен Дилов най-новата фотка с нагъзена "дама" някой пресрами ли се да я пусне, че ми излиза във фийда и някак си... не мога да се сдържа.

И Лука Модрич с жена си Ваня на рождения ѝ ден, малко стилово са миш-маш, но са ми много симпатични.

# 190
Малко интелект от Моника:

# 191
Тая тъпа, тъпа, та чак вдлъбната!

# 192
На тази снимка е много смешна горката  Joy
https://www.instagram.com/p/BlVmmX6HnB2/?taken-by=monikavalerievaa
Акъл няма какво да се коментира при тези изфирясали куфалници.

# 193
Иринка е на почивка, що да не дрънне една Маргарита на обяд? Аз Мохитото и по-рано го почвам на морето. Не ми прилича на злоупотребяваща с алкохол жена, тя не е млада, ще проличи.

# 194
На недоЛюбен Дилов най-новата фотка

Дедо Любен що не си мие краката? ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт