Кой какво сервира снощи - кой какво ще готви днес?-6

• 21 323
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
  • на кой му пука, майна
днес-пиле с картофи на фурна и салатка марула с краставици, яйце и пресен лук. За десерт диня  Grinning

# 46
ама че вкусна темичка, да се включа и аз:
вчера лазаня от тиквички, сладолед.
днес обяд- грах с пиле и еклери.
за довечера ще крада идеи от вас  Mr. Green

# 47
  • гр.София
Снощи шопска салата ,тиквички с кисело мляко и риба на скара. Днес пак салатка с пържени картофки и кюфтета.А за десерт сладолет.

# 48
Днес сме на ангнешко със сос от лозови листа /майка ми ни го сготви   bouquet/, шопска салатка, а като се прибера може да "врътна" и една плодова пита с кайсии newsm78

# 49
Шопска салатка, мешан сач-снощи ама на рсторант, а деска каквото има.
Много ми се е дояло сирене с мед и орехи newsm78

# 50
онзи ден пълнени чушки,вчера пресно зеле,а днес........... newsm78незнам.салатки различни.

# 51
Снощи кюфтенца,зелева салатка с чесън
Днес ребърца на фурна и панирани броколи,салатки купени!

# 52
Вчера на китайски...май няма да повторя скоро  Sick

Днес домати с ориз и сметана, печена наденица и за десерт крем с бисквити, сметана и ягоди.

# 53
Пълнени чушки на фурна- половината със кайма и ориз,другата половина с яйца и сирене
Таратор

# 54
  • София
Мимка, какво е това сирене с мед и орехи бре?

# 55
Днес Пастел ала Кало, с плънка от патладжан и кайма, рецептата е от goldenova, сърецечни благодарности,
и
патладжани ала вече не си спомням, но рецептата е от форума, с моцарела (в моя случай, тип Дунавия), пермезан (кашкавал) и доматен сос с чесън, пресен лук и магданоз

и

# 56
Бюреци от патладжани от форума,обаче не ги пържих,а ги наредих в тава 2 реда с плънката между тях,девоики опитаите,страхотни са.

# 57
Вчера бъркани яйца със сирене и торатор
За днес...?????...все още мисля

# 58
  • София
Днес готвя дроб-сърма. Подсетих се вчера от Звездев Grinning

# 59
Снощи - пържени тиквички с кисело мляко с чесън и боб
Днес - мисля една мусака от тиквички да направя и да изпържа малко месце, че мъжо вчера го оставих без мръвка, ама днес ще става страшно..........

Общи условия

Активация на акаунт