Кой какво сервира снощи - кой какво ще готви днес?-6

• 21 313
  • 289
  •   1
Отговори
# 150

Ето го и моето произведение Wink

MIMI_DJ , дай, моля те, линкче към рецептата на твоето произведение, търсих с търсачката, но нещо не се получи. Или накратко кажи какво слагаш в каймата? В първия момент, като видях снимката, помислих, че е торта........ Embarassed

# 151
  • На небето
Аз тази вечер направих това... Беше експеримент, но стана много вкусно. Смятам пак да го пробвам.
Продуктите са според порциите...
Продукти:
кус-кус
варени картофи
кисели краставички
царевица
сирене
кашкавал
маргарин
маслини
 След като се свари кус-куса се слагат нарязаните на ситно картофи, и размразената царевица, след това се добавя сиренето и маргарина. След няколко мин. се вади от котлона и се изсипва в чинийка отгоре се слага настъргания кашкавал и се гарнира с кис. краставички и маслини.
Ето как изглежда:

# 152
Снощи мъж ми прави шницели и ги прекарахме с таратор и  шопска салата, а днес аз наблегнах на постното-щото има още от шницелите...та днес менюто е леща и тиквички на фурна.

# 153
По молба на labrex
Тази рецепта е от форума. Каймата се овкусява като за кюфтета и към нея прибавям  моркови , яйца( предварително сварени и на кубчета), кисели краставички, грах, маслини и гъби. Всичко добре се омесва и се пече 20-30мин. След това слагам картофено пюре и най- отгоре настърган кашкавал и  отново запичам 10ина мин.  Peace

# 154
Моите любими форумски макарони със зеленчуци и сметана!
I love this game Hug

[img]http://images07.snimka.bg/000803008.jpg[img]

и моля ви, някой да ми каже, понеже явно съм малоумна - какво не е наред в опита ми да публикувам картинката, че почнах искрено да се ядосвам!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Благодаря предварително.

Последна редакция: ср, 14 юни 2006, 21:52 от Dazy

# 155
По молба на labrex
Тази рецепта е от форума. Каймата се овкусява като за кюфтета и към нея прибавям  моркови , яйца( предварително сварени и на кубчета), кисели краставички, грах, маслини и гъби. Всичко добре се омесва и се пече 20-30мин. След това слагам картофено пюре и най- отгоре настърган кашкавал и  отново запичам 10ина мин.  Peace

Много благодаря за отзивчивостта!  bouquet  bouquet  bouquet

# 156
Днес ядохме у свеки: паниан кашавал, домати и краставици
Аз сварих у нас картофи , но до тях не допряхме.

# 157
  • Sofia
[img]http://images07.snimka.bg/000803008.jpg[img]

Simple SmileДейзи, във втория таг[img] липсва наклонената чертичка отпред, пред img, добави я и ще стане.

# 158
kakто ти е казала Morena, добави наклонената черта пред последния таг - да стане [/img] Ето, снимката излиза

# 159
Най-после , доживях!
Ще ходя на очен лекар~ Embarassed
Благодаря, момичета!

# 160
  • Sofia
Снощи щницели, ама направих повече смес, та денс ще повторим ама с таратор и зелена салата може би, а може и зеле+моркови салата.... ще видя.. десерта беше тарт с крем и кайсии. За днешния десерт още мисля Thinking .

# 161
  • ГОре на черешата...
А може ли рецептите,плиййййййййззз Praynig?Направо ми потекоха лигите eat!

# 162
Вчера-постен зелен фасул и пържен свински дроб
Днес-ще дояждаме Laughing

# 163

Това най-вероятно ще бъде днешната ни вечеря Rolling Eyes

П.С. А защо снимката излиза такава малка ooooh!

# 164
  • Sofia
А може ли рецептите...
Confused към  кой е питането, не си уточнила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт