Моля за съвет - бебе на 20 дни и неангажиран баща :(

• 25 625
  • 522
  •   1
Отговори
# 345
Хубав ден на всички. Simple Smile Аз приключвам. MaskTrollface

# 346
  • София
Поредната, която пуска тема и като не ѝ изнася се оттегля, вместо да се вслуша с съветите, които биха ѝ помогнали.

# 347
Накрая се оказа, че проблема не е бебето, а че авторката не обича таткото. Не разбрах защо е родила от него.

Горкия човек, жал ми е за него. Прави някакви опити за близост, изкарва пари, а авторката въобще не се поставя на неговото място.

Като чета постовете на авторката се чудя дали е способна на нормална комуникация, без заяждане и обиди, без "искам, искам" и тропане с краче да стане нейното.

Накрая на мъжа ще му писне от лошото й отношение и тя ще стане самотна майка. Дано тогава осъзнае къде е сбъркала ама едва ли.

# 348
Дами, насила можеш да вземеш, но не и да дадеш. Но реално погледнато, на даващите им е все тая- не те ще живеят скапан живот, от който да врещят по форумите. Кой дал, дал. Кой взел , взел.

# 349
Жалко, поредната дето първо забременява, после се усеща че не е готова за семейство, поне не и с таткото.
Жалко за детенцето.

# 350
Авторке, на въпроси с въпрос отговарят само глупавичките хора или онези, които са наясно, че отговорът няма да им се хареса Wink
Не, нямам дете, защото ми е рано и защото не смятам, че ми е време за деца. Очевидно и на теб не ти е, та да се чуди човек защо сте го създали ...

# 351
Не знам как човек,който няма дете толкова активно дава съвети.Изобщо не е жалко за детенцето,защото то ще бъде отгледано с много любов,независимо какво се случи.Не се изнизвам,а отивам с мъжа и детето в мола,а тук коментиралите,явно имате много свободно време. Wink

# 352
Чудесно е че отивате заедно в мола -подобното ти предложих и аз .
Далинда , отговори ми на един прост въпрос (може и след мола)
Искаш ли го този мъж и след седмица или две, когато си възстановена
ще го гушкаш ли ?Smiley
Там се крие отговора .

# 353
Авторке, ще смениш ли памперса в мола? Или да му режеш ноктите?

# 354
Къде видя да ти давам съвети как да си гледаш детето? Отговарям по темата, която е свързана с не особено нормалното ти поведение и изискванията то спрямо бащата на детето ти.
И, о чудо, как така изведнъж откри време за молЪ и за форума, пък нямаш време да си починеш?

# 355
Не знам как човек,който няма дете толкова активно дава съвети.Изобщо не е жалко за детенцето,защото то ще бъде отгледано с много любов,независимо какво се случи.Не се изнизвам,а отивам с мъжа и детето в мола,а тук коментиралите,явно имате много свободно време. Wink
А аз не знам как човек, който е закъсал толкова като теб, не намира дори един подходящ съвет да приложи. Иначе, права си за свободното ни време- за разлика от теб, сме си направили сметката и мъжете ни не се скатават като твоя.

# 356
  • София
Авторке, ще смениш ли памперса в мола? Или да му режеш ноктите?

А, направо ще го накърми по последната мода!
Чудесно избрано време и място за разходка на 20 дневно бебе- в жегата и в мола..........ама сигурно ще ѝ купи нещо провайдера, та ще го изтрае.

# 357
Местният общинар- провайдер? МолА ти се.

# 358
А аз не знам как човек, който е закъсал толкова като теб, не намира дори един подходящ съвет да приложи. Иначе, права си за свободното ни време- за разлика от теб, сме си направили сметката и мъжете ни не се скатават като твоя.
Изключително злобен коментар . Не знам как се сравнява майка на 20 г със бебе на седмици
която може да ти бъде и дъщеря , със възрастна жена на които децата и нямат нужда от кърмене .
Изобщо недоумявам кой те харесва така зла

Делинда , подминавай поствете със трътките .

# 359
Василена, излишно е да недоумяваш- от това животът ти няма да стане по-приятен.

Общи условия

Активация на акаунт