Забременели след ин витро - Тема 44

• 86 613
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Е то освен епикризата и становището, другите са паспортни данни.

# 151
  • Бургас
е не ебаш така, има декларации, апликационна форма, особено като кандидастваш за втори и пореден път..... в нея има въпроси за предишни опити и т.н и като сменяш клиника , при взета заповед също и ме накараха да напиша и една в свободен текст, че не съм използвала финансирането. Сега и тая декларация за уведомяване се чудя какво да я правя и кога.

# 152
  • Варна
Аз питах по този въпрос и ми казаха, че от клиниката изпращат всичко необходимо до фонда. Но тъй като знам за новата декларация, им я изпратих по пощата на своя глава. Никой не ме е търсил повече.

# 153
  • Варна
Здравейте момичета! Присъединявам се към вас. Трансферът беше на 22.07., миналата седмица видяхме сърчице. Аз се чувствам добре, въпреки /а може и заради Simple Smile / тоновете хормони, лекарства и инжекции Simple Smile Simple Smile.
Притеснявам се, обаче, че яйчниците ми са по 10 см всеки, с по 3-4 фоликула над 25 мм... Така ли е нормално? Кога ще се смалят?

# 154
  • В сърцето на любимия човек
Не ти ли предписаха протеин на прах (май имаше и още нещо), което да спомогне за намаляване ефекта на хиперстимулацията?
Преди години във форума бях срещала няколко подобни случая, момичетата бяха написали какво са направили, за да успокоят организма.

# 155
Честито за сърчицето. Аз знам че трябва да ядеш извара.

# 156
Да си питя доктора, че само извара няма да помогне.
Честито сърчице.

# 157
Аз бях си взела протеин от магазин за мускулести батки хахаха Wink и пих всеки ден и спрях нацяло въглехидратите ,само протеини .

# 158
  • Варна
Благодаря момичета! Нищо не са ми дали по този въпрос. Аз сама си купих протеин и пих няколко дни без особен ефект. Док от клиниката дори не ги отрази, каза ми го моя АГ от Варна. Но каза, че ще се оправят сами с времето, да се пазя, да не се напрягам и да не вдигам тежко...

# 159
Здравейте момичета, предполагам, че повечето от вас са изследвали ТСХ през първия триместър, бременна съм в 10 седмица и моето е 2.27. Ендокриноложката, с която направих консултация ми каза, че хормонът е в норма, няма нужда от прием на левтироксин и няма нужда да изследвам ТСХ до края на бременността. С предишната ми бременност, ТСХ беше около 2,5 в 11 г.с. и доктор Начев ми назначи прием на Л-тироксин 50мг. Искам да ви попитам, какви са били вашите стойности и приемали ли сте хормони. Благодаря Simple Smile

# 160
Здравей Мари. За сегашната ти стойност и аз не мисля, че трябва да приемаш нещо. Но, според мен, трябва да следиш всеки месец и ако се покачи, да пиеш хормон.

# 161
На мен моя доктор, който ми направи инвитрото не ми назначи никакви изследвания освен биохимичен, когато бях в 12 г.с. и тогава го питах дали не трябва някакви изследвания, той ми каза, че било рано. Сега съм в 15г.с и ще го сменям. Другата седмица ще съм в 16 г.с. и съм си записала час за друг лекар, кедето, ако ми допадне ще се следя там.
В коя седмица се взимат някакви изследвания, например микробиология, цитонамазка, кръв, урина и това тсх задължително ли е всички да го правят?

# 162
На мен също не ми изследваха, аз го пунсах на своя глава. Беше 3.18. След няколко дни повторих, беше 3.85. Спешно започнах еутирокс преди ЗЕТ. Сега с лекарствата е 0.99. Ако си пускате някакви други изследвания, пуснете си и тсх, просто за ваше спокойствие.

# 163
Здравейте, на мен винаги са ми изследвали ТСХ и никога не съм почвала опит ако не е под 2.
След като забременях, ведбага го изследвахме беше 2.3 и доки каза бяма проблем. В 12 гс гинеколога от жк ме изпрати на ендокринолог и резултата ми е 0.45, а фт4 е на горна граница. Утре съм на преглед и коментар за резултатите.

На жк се записах през 11 гс и тогава ми пуснаха - пкк, урина, микробиология, цитонамазка, серологии.

# 164
  • Пловдив
И на мен не са ми изследвали ТСХ, нито Б12, нито вит.Д. Всичко си пусках сама, дори и ЦРП след редукцията. ТСХ го изследвах може би към 20та седмица и беше около 3.15, беше се качило в един момент до 3.80. След консултация с др.Яначкова от Щерев не съм пила нищо. Било важно само в началото и тя беше споделила дори, че след последните проучвания дори да стигне и до 5 или 6 не било проблем.

Общи условия

Активация на акаунт