Забременели след ин витро - Тема 44

• 86 622
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Почти всяка вечер започва да ме боли главата, незнам дали е от жегата или от това, че почти цял ден съм пред лаптопа и телефона. Знаете ли нещо за глава освен парацетамол, че вече много често пия?

# 181
  • София
И мен много често ме боли, но установих, че кръвното ми пада от време на време. Пия по един айрян и понякога помага.

# 182
И мен много често ме боли, но установих, че кръвното ми пада от време на време. Пия по един айрян и понякога помага.
И аз сега ще пробвам с айрян, аз не съм си мерели нито веднъж кръвното а вече съм в 15г.с. може и при мен да пада. Вече не ми минава с панадола.

# 183
Вчера си купих апарат вече специално да го меря.Много често след сутришното кафе после съм пила и аирян със закуската и може да го вдигам без да знам.

# 184
Момичета, чудя се какво да правя моля за мнение ( уточнявам че съм се консултирала с двама лекаря вече). Получих кървене днес след като походих повечко. От 4 дни съм на Клексан 0.6 като днес точно правих изследвания и това ми е точната доза. След прокървяването бях на лекар добре саи двете бебета и не се вижда причина за него. Предполага се че е било нещо малко но от клексана е тръгнало по-силно. Както и да е, изписаха ми утрогестан по 2 вечер през устата, но аз имам и полутон депо и сега реално въпросът е дали да го сложа и него. Лекарите казват че няма да навреди, но не са убедени че е необходим, а по-скоро държат на утрогестана. Чувала съм че се слага и в по-късни седмици при кървене и помага

# 185
  • В сърцето на любимия човек
В коя седмица си? Аз слагах Пролутон депо с предишната ми бременност до 13гс включително. След това казаха, че вече не е желателно, защото плацентата функционира напълно, но ми оставиха Утрогестана до 36гс, за да намали контракциите.

# 186
В момента съм в 16 седмица и 5 дни. Сложих пролутона за всеки случай, не мисля че ще навреди 1 ампула. Дано да поспре тази нощ и ще лежа и няма да мръдна от леглото. От магнезия имам много разхлабен стомах, така че поне нямам напъни.

# 187
Нош па за да е спокойна матката ми бяха изписали на мен.

# 188
  • Варна
Момичета, колко удара в минута е нормалният пулс? Почти от началото на процедурата чувствам учестен пулс и напоследък меря кръвно всеки ден. Принципно нормално съм с ниско кръвно около 90/60, сега е станало 107/65 средно. Мисля, че засега е ок. Но пулса ми е 84-90. И постоянно го усещам в главата, най-ясно изразено вечер преди лягане. Снощи чак не можах да спя...
Док изобщо не коментира... Дали като ми намалят хормоните ще се нормализира?

# 189
  • София
Около 80 е нормалният за възрастен човек. 85 не ми се струва висок.
Това усещане в главата да не е от промененото кръвно. Въпреки че 105 горна граница е ниско, но ако обичайното ти е 90, може да ти идва високо на теб.

# 190
  • Бургас
Така се чувствах аз от естрофема......като минах на вагинален прием се пооправих, макар че периодично ме болеше главата. Имах чувството, че ще ми се пръсне сърчицето от него. Противозачатъчните ми действат по същият начин.

# 191
  • Benelux / Varna
Моят пулс също се вдигна, вече рядко е под 90, да не казвам, че често е и 100. Кръвното ми е ниско към нормално.

# 192
Момичета знаете ли колко трябва да е нормалното кръвно при бременност?

# 193
120/80 , много често на много жени им е по-ниско - което не е проблем. Важното е да не е високо и трябва да се следи , особено след 20 г.с

# 194
Попитах защото онзи ден като бях на д-р ми измери кръвното понеже ме болеше главата. То беше 117/70 и ми каза, че долната граница ми била висока, нормално било да е 110/60,50. Сега като чета на всякъде из интернет се оказва друго.

Общи условия

Активация на акаунт