Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 83 823
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
Имат и поддържат ниски цени на козметика, лекарства, добавки и прочее. Повечето неща са по-евтини отколкото в други онлайн аптеки като се гледат и цените без промоции.

# 316
Бихте ли ми казали откъде мога да си купя вендузи-за Младост 3 най-вече ме интересува?

# 317
Бихте ли ми казали откъде мога да си купя вендузи-за Младост 3 най-вече ме интересува?

Виждала съм в аптеки Ремедиум и в магазин Самоздрав, но е възможно да има и в други аптеки.

# 318
  • Deutschland
Много съм доволна от продуктите за коса на Linea Bio, особено от този за изправяне. Взех и скраба за лице на Биотен, хвален в темата, утре ще го пробвам. Преди да тръгнем от Германия си взех комплект сенки, хайлайтър и два вида червила, dupe на The balm. Комплекта е около 3 €, много хвален в Инстаграм. За жалост цветовете са nude, няма лилаво, зелено, каквито обичам.

# 319
Къде намери този крем за изправяне?

# 320
  • Бургас
Къде намери този крем за изправяне?

Виждала съм ги в Елитис

# 321
  • Deutschland
Елитис и малки магазинчета за козметика го има. Преди май беше в друга опаковка

# 322

Виждала съм в аптеки Ремедиум и в магазин Самоздрав, но е възможно да има и в други аптеки.
Има и в халите. Пак на павилиона на Самоздрав.

# 323
  • София/Севлиево
Вендузи в Халите със сигурност има-ММ от там си купи,за мен това е уред за мъчение, ама той си ги ползва Simple Smile

# 324

много похвалвам, страхотно попи, което при мен е рядкост

# 325
Такааа, идвам с пресни впечатления от новите мицеларни душ-гелове на Дав. Хубави са, с гелоподобна консистенция, нещо средно между гел и крем, повече към гел, но не прозрачен. Нежна текстура при допир с кожата и учудващо за мен се пенят доста. Който обича пяна, ще получи в изобилие. Ароматите са нежни и като цяло се задържат на кожата след излизане от банята. Но, са въпрос на вкус, аз май очаквах по хубав аромат, но и този става, свеж е определено. Струва ми се, че измиват добре и кожата става една такава загладена. Обаче, сега забелязвам и един друг ефект и той не е много хубав - имам усещането, че кожата ми лепне при допир. Това са ми първите и най пресни впечатления.
Скрит текст:
ПП Да се допълня, лепнещото усещане изчезна и остана това за наистина гладка кожа. Мда, хубави са определено.

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 18:52 от Джаста Праста

# 326
И аз я купих банановата маска, за 12.99 лв. от ДМ. FYI,  в момента в ДМ има от големите душ-гелове на Дав, 750 мл. за 6.79. Този с круша и алое е мнооого свеж. Имат и тоалетен сапун за 0.99 лв. Hug

# 327
Някой "пич" може ли даде точния състав на тези мицеларни душ гелове,и каква е цената Grinning

# 328
Цената с намалението беше 2.99 за малката опаковка, но състав не откривам в нета.

# 329
https://www.dove.com/us/en/washing-and-bathing/body-wash/anti-st … ar-body-wash.html , тук има състав , и аз съм най- доволна от Дав, дезодоранти , душ козметика, автобронзанти са ми фаворити!

Общи условия

Активация на акаунт