Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 82 295
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
Ще взема да ги пробвам тези душ гелове на Дав, аз им се обидих откакто преди време спряха лилавия шампоан за обем, страхотен беше. Даже им писах да ги питам защо и представяте ли си, не ми отговориха :Д Все едно имат мултибрандова компания и никакво време Grinning
Здравето го пробвай- чудесен е
Ползвала съм всички на Здраве. Доволна съм. При мен установих, че шампоани, които ми премиват косата, ми отнемат от обема, разпиляват я и трудно я оформям. Много доволна в тази посока съм от шампоана с провитамин на Лидл.

Последна редакция: сб, 11 авг 2018, 07:46 от Талияна

# 376
  • Deutschland
Това са моите ампули за коса, май са различни от показаните от Петенце

# 377
  • Бургас
От къде ги купувате ампулите за коса на Линеа био?

# 378
  • Deutschland

Аз ги купих от малък магазин за козметика в Сандански.

# 379
Аз съм от София, Надежда. Тук има доста магазинчета за козметика и там има. Има и други марки. Sunglasses

# 380

Аз от магазин за козметика и препарати, а също и от една малка парфюмерия.

# 381
Има ампулите на Линеа Био в Лили, но са на цяла кутия. 😊

# 382
Колко често правите маска за крака?

# 383
Не съм доволна от този балсам за коса.

Консистенцията е водниста. Трябва да сложа голямо количество, за да "разбере" косата, че има нещо върху нея. Трудно се разресва все едно нищо не съм слагала върху косата и на другия ден се омазнява бързичко. Единствено ароматът е хубав, но не се задържа дълго.

# 384
Това показаното е шампоан или имаш предвид балсама от серията. Те като цяло са дадени да се ползват в комбинация след изполването на реконструктора. Аз така и не се престраших да си купя серията.

# 385
Момичета, влизам да похваля маските за лице Сиен от Лидъл, по-специално почистващата с цинк и глина, както и тази против бръчки с масло от гроздови семки и хиалуронова киселина. Маските са в пакетче за две дози и са около 1.20лв. Почистващата е доста силна и направо ми пресуши лицето (явно не е за моята кожа, идва ми силничка), затова веднага след нея сложих и другата, която балансира нещата 😊

# 386
Това показаното е шампоан или имаш предвид балсама от серията. Те като цяло са дадени да се ползват в комбинация след изполването на реконструктора. Аз така и не се престраших да си купя серията.
Да, сега видях, че това на снимката е шампоанът. За нето нищо не мога да кажа. Не съм доволна от балсама.

# 387
  • Deutschland
За суха коса не е ок шампоана Спа Мастър. Заплита и изсушава.

# 388
Ами,тя тази серия доколкото имам спомен е изцяло кератинова, с други думи протеинова и ако косата няма нужда от подхранване,ефекта е точно такъв какъвто го описвате-суха, заплетена и недобре изглеждаща коса. Моята коса като цяло харесва протеините, но мисля, че серията е създадена да се ползва точно след употребата на реконструктора, а не самостоятелно. Поне с такова убеждение останах четейки описанието на опаковките. Може и да не съм права.

# 389
може ли да ми препоръчате пудра? Никога не съм ползвала, но напоследък имам леко лъсване на Т-зоната и бих искала да го туширам и да стои естествено. 

Общи условия

Активация на акаунт