Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 82 314
  • 727
  •   1
Отговори
# 390

Аз ползвам на Импала.
Но тук мисля, че хвалиха и на Фломар .

# 391
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Aura Shine killer

# 392
Антибакериалната пудра на Импала, Бялата/прозрачна пудра на Есенс, Шайн килър - Аура. Аз ползвам първите две, доволна съм.

# 393
+1 за пудрата на Есенс и прозрачната на Римел.

# 394
  • Бургас
Антибакериалната пудра на Импала, Бялата/прозрачна пудра на Есенс, Шайн килър - Аура. Аз ползвам първите две, доволна съм.
+1 за бялата на Есенс,също и  на Аура са хубави пудрите.Импала имах,но не харесвах много.

# 395
Нещо да ми препоръчате като спрей или пяна за оформяне на чуплива коса?
И да похваля храната за коса на Гарниер с банан-много мека и гладка ми прави косата(която е гъста, твърда,боядисана и суха).

# 396
  • Бургас
Ох,страшно добра маска е тази с банан,не мога да спра да я хваля.Изкъпах се преди малко и тоя път я пробвах без отмиване,толкова подредена и мека ми стана косата,разкош,разкошш.

# 397
Благодаря за пудрите, утре ще видя в Лили дали ще ги намеря

# 398
Ще и аз вече за тая маска , не се издържа Wink

# 399
Аз ви купих на биотен серума с колаген , ще ходя явно и за маската и без друго моята свършва.

# 400
  • Deutschland
Моята храна за коса остана в Германия и тук си взех бадемовата на Евтерпа. Този път са се изложили. Съвсем малко цветни капсулки в нея, няма никакъв аромат. Така я обичах, правеше косата ми разкошна. Разочарована съм Sad

# 401
  • sofiq
Това са моите ампули за коса, май са различни от показаните от Петенце

Преди няколко месеца си взимах и аз тези за косопад и много ми харесха,освен ,че намаля косопада и като ги ползвах по-бавно ми се омзняваше косата в корените.

Сега ме подсети да си ги взема пак за есента,когато винаги започва косопад при мен.

Последна редакция: нд, 12 авг 2018, 19:10 от ted.

# 402
Моята храна за коса остана в Германия и тук си взех бадемовата на Евтерпа. Този път са се изложили. Съвсем малко цветни капсулки в нея, няма никакъв аромат. Така я обичах, правеше косата ми разкошна. Разочарована съм Sad

Бадемовата беше прекрасна, жалко че са я развалили.

# 403
  • Бургас
Не съм доволна от този балсам за коса.

Консистенцията е водниста. Трябва да сложа голямо количество, за да "разбере" косата, че има нещо върху нея. Трудно се разресва все едно нищо не съм слагала върху косата и на другия ден се омазнява бързичко. Единствено ароматът е хубав, но не се задържа дълго.

Останах изненадана от това мнение ,на мен балсама ми правеше косата страхотна,не съм ползвала шампоана или конструктура, само балсама и много ми харесва,купих втори, който чака ред сред запасите.

# 404
Няма нищо изненадващо. Колкото коси, толкова и нужди.

Общи условия

Активация на акаунт