Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 82 309
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
  • Deutschland
Моята храна за коса остана в Германия и тук си взех бадемовата на Евтерпа. Този път са се изложили. Съвсем малко цветни капсулки в нея, няма никакъв аромат. Така я обичах, правеше косата ми разкошна. Разочарована съм Sad

Бадемовата беше прекрасна, жалко че са я развалили.

Надявам се да съм попаднала на кофти партида. Има промяна и в цвета. Преди беше млечнобяла на цвят, сега е жълтеникава. Така ме е яд 😏

# 406
 Ужас, и аз знам, че е бяла. Може би е просто развалена и затова е пожълтяла и са се стопили частичките. Ако маслата в нея са гранясали от жегата е нормално да нямат никакъв ефект.

# 407
  • Пловдив
Моята храна за коса остана в Германия и тук си взех бадемовата на Евтерпа. Този път са се изложили. Съвсем малко цветни капсулки в нея, няма никакъв аромат. Така я обичах, правеше косата ми разкошна. Разочарована съм Sad

Бадемовата беше прекрасна, жалко че са я развалили.

Надявам се да съм попаднала на кофти партида. Има промяна и в цвета. Преди беше млечнобяла на цвят, сега е жълтеникава. Така ме е яд 😏

А използва ли вече маската и има ли промяна и действието й? Отдавна ми е в списъка за бъдещи покупки тази маска, но за сега все не стигам до нея, че все имам по няколко маски. Дано не са я развалили.

# 408
  • Deutschland
Петенце, утре ще снимам.
Марзелива, косата ми е като след обикновен балсам, нищо особено. Преди беше разкош, подредена, подхранена, ухаеше невероятно. За 2.60 може да рискуваш. Пак казвам - надявам се, че съм уцелила кофти партида. Не знам дали е от жегата, защото в магазина, от който я купих беше хладно и нямаше помен от жега

# 409
Много ми харесват маските на 7th Heavent , поръчвам си цяло кашонче вътре с около 12 маски и получавам подаръче към тях .Доволна съм от почистващият гел за грим на Mixa,,ползвам мицеларна вода на гарниер ...
От кой сайт поръчвате тези маски?

Здравейте ,от саита на 7th heavent,но ги има и в лили дрогерии

# 410
  • Deutschland
Качвам снимка на маската на Евтерпа. На живо е още по-жълта, капсулките от страната, от която съм загребала бяха още по-малко. Преди да си тръгна за Германия, ще взема още една, но от друг магазин, да видим партида ли е, или са развалили качеството

# 411
Аз преди месец-два ползвах тази маска и беше същата-бледо жълта и капсулките бяха 20-тина топченца от горе. Най-вероятно са я развалили,щом преди е била друга.

# 412
Качвам снимка на маската на Евтерпа. На живо е още по-жълта, капсулките от страната, от която съм загребала бяха още по-малко. Преди да си тръгна за Германия, ще взема още една, но от друг магазин, да видим партида ли е, или са развалили качеството

Такааа, на тази, която съм ползвала аз частичките не бяха шарени Rolling Eyes и не беше толкова жълта. Joy Но тази не изглежда гранясала, кремообразна си стои, доколкото се вижда.

# 413
Здравейте момичета,родих детето си преди една година и от тогава кожата ми стана ужасно проблемна и доста често ми се появяват червени пъпки.С какво ще ми препоръчате да ги третирам?Може и да не спада към евтини козметични продукти,стига ефект да има. Wink

# 414
Ама защо не отидеш на дерматолог.
Има значение и къде са пъпките,за да ти кажа какво може да опиташ...

# 415
За козметика за лице питам.Само там е проблемът.

# 416
Наистина, ако купиш скъпа козметика по препоръка от форума, която не ти върши работа ще дадеш повече пари отколкото за преглед при дерматолог.

# 417
Благодаря,вече избрах козметика.Мисля,че има отделна тема за здравни специалисти в случай че търся такъв.То по тази логика и за продукти за коса да не питаме и да не четем по форуми ами да питаме фризьора.
Благодаря все пак на Pelli,която ми писа на ЛС. Wink

# 418
  • София
Търсиш козметично решение на вероятно здравословен проблем. Съвсем логично е да те насочат към съответния здравен специалист.

# 419

Такааа, на тази, която съм ползвала аз частичките не бяха шарени Rolling Eyes и не беше толкова жълта. Joy Но тази не изглежда гранясала, кремообразна си стои, доколкото се вижда.

Защо не изпратите снимката на ФБ страмицата на Евтерпа. Те вонаги отговарят. Аз си в,ех техния серум за коса.

Общи условия

Активация на акаунт