Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 82 288
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
  • offshore & overseas
Сестра ми пък не е особено доволна от зеления Node на Биодерма. Не се и оплаква, де, шампоан като шампоан, нищо особено не прави (относно пърхота).

Аз пък докато бяхме на морето, изведнъж установих, че не съм си взела балсам и че много ми е потрябвал точно за петте дена, които ще прекараме там (при положение, че бях сама с трите деца и нямах време да се изкъпя, хихи). Но същественото е, че влязох в селския супермаркет и грабнах първото, което ми попадна, а именно - Dove за боядисана коса. Колебах се дълго, но ми се досвидяха още примерно 7 лв. отгоре, за да взема и шампоана от серията. Реших, че ако пожелая, ще си го взема от Сф.

Какво обаче се оказа: балсамът е превъзходен за моята утрепана коса (дори не дразни скалпа ми) и искам сега и шампоана от серията. А го няма никъде в дрогериите (Лили и ДМ). Има някакви други на Dove, които са в туби, и специално тези за боядисана коса са червени, но това, което търся, е розовеникав (лилавеникав) шампоан в твърдо шише и серията е Nutritive Solutions (а тези в тубите са от друга серия: Advanced Hair Series).

Всъщност, намерих го онлайн междувременно, ето този шампоан търся и видях, че го има в Ремедиум, но ние нямаме наблизо аптека от веригата. Ще потърся да не би да го има и в Медея, дано, дано:

Скрит текст:

Изписах целия тоя ферман, първо защото обичам да пиша и второ - за да похваля съответния балсам на Dove. Ще си купя и шампоана, когато го открия, и ще видим той дали е на същото високо ниво.

# 451
# 452
Ползвам точно шампоана от серията Nutritive Solutions. Измива ми хубаво мазните корени, косата ми става мека и лъскава. Балсамът не съм го пробвала, защото ползвам друга 3-4 минутна маска за коса. Иначе шампоана на Dove съм го виждала в Кауфланд, мисля, че и в Лидл на цена около 7лв, докато в големия супермаркет и в левчето до нас го има на 3.90. Grinning Аз съм си го купувала от UK  за £1.25.

# 453
Има ли някой с мнение за тези маски?Утежняват ли косата ако се ползват като балсам без отмиване?

# 454
  • offshore & overseas
Точно тази храна за коса страшно много я похвалиха назад в темата. Ама подробности не помня.

# 455
Има ли някой с мнение за тези маски?Утежняват ли косата ако се ползват като балсам без отмиване?

Да, приятно изненадана съм. И много я харесвам. Назад многократно я похвалихме  😊

# 456
  • София
Имаше и много недоволни от нея.

# 457
Да, много зависи от косата... Sad

# 458
За чуплива коса дали е подходяща?Искам нещо,което да подреди косата,но да не я утежни и да не изглежда като мазна.В същото време да не е прекалено подхранваща маската,че да ми изправи косата и да стане като перушина.На някои силно хидратиращи маски така реагира косата ми.

# 459
Моята коса е чуплива. Идеална ми е маската. Не ми утежнява. Напротив-всичко изпива косата,защото е суха и гъста. Подредена е,но не загладена. Подхранваща е,но не е някаква супер силна. Косата ми стои добре оформена с нея. Но затова има значение най-вече каква е подстрижката.

# 460
  • Бургас
Абсолютно подкрепям написаното от Мисчето,моята коса е същата,чуплива и дълга.Харесвам и маските на Alfaparf,имах изглаждаща маска–терапия с бадемово масло и беше благодат за косата ми. Сори,че пиша за тях в тази тема,но са наистина мега добри поне за мен и заслужават внимание..Гледах ги в един сайт доста намалени и то по 500мл,чак се замислям дали да не си поръчам друг вид.

# 461
Това са моите ампули за коса, май са различни от показаните от Петенце

Преди няколко месеца си взимах и аз тези за косопад и много ми харесха,освен ,че намаля косопада и като ги ползвах по-бавно ми се омзняваше косата в корените.

Сега ме подсети да си ги взема пак за есента,когато винаги започва косопад при мен.

Тези ампули дали са подходящи при кърмене? Как мислите?

Редактирам се - по-конкретно ампулите при косопад.

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 08:11 от Kokoshy

# 462
  • sofiq

Аз съм от недоволните,но както са писали момичетата зависи от косата.Моята е права,с тънък косъм,небоядисвана и нетретирана .Като маска без отмиване заплита краищата прави ги сухи и сплескани ,стоят на клечки ,все едно са много мръсни.
Като маска с отмиване вместо да омекоти косата става по-суха и хвърчаща и се наелектризира много.
Като маска преди шампоана ефекта е същия.

Това са моите ампули за коса, май са различни от показаните от Петенце

Преди няколко месеца си взимах и аз тези за косопад и много ми харесха,освен ,че намаля косопада и като ги ползвах по-бавно ми се омзняваше косата в корените.

Сега ме подсети да си ги взема пак за есента,когато винаги започва косопад при мен.

Тези ампули дали са подходящи при кърмене? Как мислите?

ще погледна днес дали пише изрично нещо на кутията,мога и да снимам състава ако искаш.

# 463
  • София
Маските на Гарниер са според типа коса. Вкъщи сме 4 дългокоски и ползваме 3 от маските, като всяка си има любима и от другите косата й става на нищо. Трябва да се изпробват явно, но не съм виждала никъде мостри.

# 464
  • Deutschland
В Инстаграм съм виждала и храна за коса с авокадо, но вчера в Елитис на пощата в Пловдив съвсем забравих да проверя има ли. В други магазини не съм ходила. В Германия няма такава, само банан, макадамия и Годжи бери ( ако не бъркам последната)

Общи условия

Активация на акаунт