Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 82 754
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
bambinnah, благодаря, много полезна информация.
Кой номер взе?
Също съм с черни и много плътни вежди.Нищо не съм ползвала,нямаше нужда до сега.Но взеха да побеляват.Боядисване не ми е опция,направих алергия към боя.Вариант е да слагам молив на побелелите косъмчета и затова  питам.Със спирала мацвам понякога за проба,добре стои.

# 586
Добро утро, писах и в друга тема, ще пусна запитването си и тук. Моля, препоръчайте ми шампоан и балсам/маска за коса. Косата ми е естествено руса, дълга, гъста и леко къдрава. Имам сухи краища. Досега съм използвала от професионалната серия на Балеа: с кофеин,за блондинки и за къдрава коса. Наскоро също пробвах и на Гарниер с авокадо и шеа. Сега доизхабявам Здраве с хинин.От всичко съм доволна освен от шампоана на Гарниер.

Аз бих препоръчала новата серия с кокос на Елсев. Страхотна е. Косата става гладка и лъскава. Не се заплита, чувства се лека, подредена и ухае прекрасно. С една дума за мен специално това е страхотна серия.

Последна редакция: вт, 21 авг 2018, 10:32 от Джаста Праста

# 587
Като заговорихме за декоративна козметика. От години ползвам класически черен молив за очна линия. Но скоро погледнах, че вече има маса нови продукти - разни очни линии с твърд връх, някакви топчета...не съм разгледала все още всичко, но мисля да пробвам нещо различно, след като ми свърши моливът. Можете ли да ми препоръчате конкретен продукт?

# 588
Аз си ползвм гел очн линия на Лореал и не мисля да се връщам на такава с писец. За мен е по-неприятна за употреба

# 589
Балсама на елсев от същата серия е страхотен!
И аз го взех днес + маската.

# 590
  • София
Подкрепям мнението на Джаста Праста. И аз купих серията на Лореал с кокос. Чудесно действа и при мен. Лъскава коса, жива, подредена. За сведение, с нормална коса с балеаж съм, но по принцип моята е здрава и лъскава. Разбира се за целта ползвам подходящи продукти, както професионални, така и дрогерийни. Та тази серия определено е добра за моята коса!

# 591
Ще споделиш ли мнение за маската ?

# 592
Много странно, има два вида шампоан!?? Oil in cream и само Oil...

# 593
Мнение за хайлайтъра стик на ИМПАЛА?

# 594
  • Пловдив
Ползвали ли сте крема с маслина на Агива? Имам серума от серията, от който съм много доволна, чудесно хидратира. Засега ползвам серума самостоятелно, но за по-студеното време мисля да го комбинирам с крем. Някой да ги е ползвал в комбинация серума и крема от серията?

# 595
  • Бургас
Да,аз имам кремове на Агива с маслина.За разлика от серума не са нещо уау,но пък не са и лоши.
Имам за мазна(взет по погрешка) и за суха кожа.
Този,който е за мазна не става за мазна,тежък ще дойде.За суха са хубави,но примерно Арома ми допадат повече.И все пак не съм критерий,с тези мои здравословни проблеми.
Аз взех кремовете на промоция от Кауфланд за по 4 лв всеки,ако ги видя пак на тази цена,пак бих взела...
Но серума и маската купувам и на редовна цена.

# 596
Ще споделиш ли мнение за маската ?
Да,само да ми остане време да я пробвам  Peace

# 597
Някоя беше казала, че ползва на микса 2 в 1 крема, мнение вече имате ли за него?

# 598
Някоя беше казала, че ползва на микса 2 в 1 крема, мнение вече имате ли за него?
Използвам го от средата на месец май. Изхабих вече една опаковка и започнах втора преди дни. Много съм доволна. Употребявам го като вечерна грижа за лице и деколте. Бих казала, че подобри състоянието на кожата ми. Трябва да спомена, че кожата ми е смесена, с широки пори и черни точки. Добре ми хидратира. Зачервяванията ми доста намаляха. Сутрин лицето ми не е мазно, тенът е по-избистрен. Ползвала съм го и като дневен крем, но сега в това топло време не ми матира. За сутрешна грижа използвам пак на Микса DD крем. Той е тониран /с цвят/. За моят тен е една идея по-розов и ако се слага по-умерено количество, се приспособява към кожата след около 10-тина минути. Но и той не матира достатъчно, да кажем до около обяд стои прилично. После лицето не става мазно или лъскаво, по-скоро "сочно" като вид. Определено комбинацията от двата крема ми действа много добре, но все пак е до кожа. Дори през последните два цикъла не са ми излизали никакви пъпки, което за мен е необичайно.

# 599
Момичета, някоя от вас, би ли могла да прикачи снимка на крема на Микса?
Благодаря предварително Heart Което е било споделено тук, ме е оставяло доволна от покупката. В такъв случай и този крем и шампоана с кокос ще се купуват. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт