Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 82 767
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, сън не съм спала да вляза да ви похваля откритието на годината!
Молив за вежди на Голдън Роуз!

Имат две различни серии, аз имам предвид горния. Твърд, сух молив. Другият е две идеи по-ваксов.
Свърши ми изненадващо любимият корейски (e, колко да е изненадващо след над година употреба) и понеже се доставя три седмици, не ми беше опция и тръгнах по магазините.
Че то е някакъв ужас бе. С черни вежди съм, но не желая да ползвам черен молив, въобще не стои естествено. Търсих си тъмносив, какъвто си беше моят. Н-я-м-а.
Купих си даже на Буржоа. То Ревлон, Катрис... Прехвалените NYX до един са с червенеещ подтон - по моите наблюдения много малко момичета имат топлокафяви вежди, доста са като мен и не знам какво ползват. Не стават, бе!
И случайно се оказах на щанда на ГР в мола и се влюбих. 4.20 е моливът, ще се разплача от щастие.
Ще се подостря, но си купих тяхната острилка - казаха ми, че била страшно добра. Не съм опряла до острене още, ще видим.
Опитайте, моля ви, нека се радваме заедно!

(Суочовете горе не ги гледайте, не са реалистични - не е пред мен, но съм почти убедена, че имам точно 103 и въобще не е това кафяво.)
Имам 302 студен кафяв цвят и съм доволна. Други марки не съм пробвала. Запълвам празни местенца по веждите и отнемам с гребенчето към мэлива. Не ми се разтича , а съм с много мазна кожа

# 601
Мнение за хайлайтъра стик на ИМПАЛА?

Първия ми фон дъо тен беше на импала ,неееееее ,нищо на тях.Хайлайтър на стик не препоръчвам,прахоубразен най добре

# 602
Защо не на стик ? Аз имам на мейбълин и много ми харесва, плюс е икономичен, ползвам го вече година.

# 603
  • Пловдив
Да,аз имам кремове на Агива с маслина.За разлика от серума не са нещо уау,но пък не са и лоши.
Имам за мазна(взет по погрешка) и за суха кожа.
Този,който е за мазна не става за мазна,тежък ще дойде.За суха са хубави,но примерно Арома ми допадат повече.И все пак не съм критерий,с тези мои здравословни проблеми.
Аз взех кремовете на промоция от Кауфланд за по 4 лв всеки,ако ги видя пак на тази цена,пак бих взела...
Но серума и маската купувам и на редовна цена.

Благодаря, mariqivanova799!

Маската на Елсев с кокос ще е на промоция в dm (9лв.) от четвъртък.

# 604
Аз имам стик на Есенсис (ако така се пише), и съм страшно доволна.

# 605
Защо не на стик ? Аз имам на мейбълин и много ми харесва, плюс е икономичен, ползвам го вече година.

На мен не ми  харесва, по ми харесва другия и по добре стои ,всеки има предпочитания

# 606
Момичета, продукт за стягане на порите на лицето можете ли да препоръчате?

# 607
Аз съм много доволна от биотрейд акне аут.Буквално за два дни порите ми се свиха,а пъпките избледняха.Но продуктите са доста изсушаващи.Сега мисля да си поръчам и хидратиращия крем на същата серия и да редувам активния и хидратиращия крем.

# 608
А кое на Акне аут? Помня, че преди години съм ползвала лосиона им, като алтернатива на Амрита против акне, и бях доволна. Не знам сега крем ли да взема, лосион ли, маска... Но ми омръзна да гледам тези "кратери" по лицето ми, че и се запушват много бързо лятото. Sad

# 609
От акне аут наистина има ефект. Но много пресушава и чак боли кожата.
Аз съм доволна от сапуна, хидратиращия и активен крем. Активния го нанасях само върху пъпките и наистина ги изсушаваше и изчезваха.

# 610
A хидратиращият крем стяга ли порите? Аз нямам пъпки, отстрани лицето ми изглежда идеално, но само аз си знам какво ми коства да поддържам тези разширени пори чисти.

# 611
Аз си взех активния крем,възстановяващия крем и матиращия тоник.Светна ми лицето обаче на места почна да се лющи кожата.Маска за лице на акне аут не съм виждала.Хидратиращия крем не съм го ползвала,но видях че е на промоция в Ремедиум и мисля за поръчам.

# 612
Крема е много силен и е за силно акнетична кожа, иначе последствията са сериозни..изгаря всичко! Ефективен е, но е много агресивен! Може да прецените сами - не си ли измиете ръцете след 2-3 нанасяния и ще станат груби и нацепени - като шкурки.

# 613
Ехее... всички от серията са толкова агресивни? И аз търся нещо, че ми се позапушиха порите и не съм сигурна дали е от пудрата или новия ми СС крем.

# 614
Ехее... всички от серията са толкова агресивни? И аз търся нещо, че ми се позапушиха порите и не съм сигурна дали е от пудрата или новия ми СС крем.
Не, само малката червена тубичка.

A този не е нищо особенно.

Общи условия

Активация на акаунт