Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 82 735
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Крема е много силен и е за силно акнетична кожа, иначе последствията са сериозни..изгаря всичко! Ефективен е, но е много агресивен! Може да прецените сами - не си ли измиете ръцете след 2-3 нанасяния и ще станат груби и нацепени - като шкурки.
Моята кожа на ръцете беше позеленяла. Grinning

# 616
На Акне Аут съм ползвала крем преди години, това нещо беше страшно агресивно. На мазна кожа на лицето не беше кой знае колко зле, но няколко пъти не си измих ръцете веднага след като съм си мазала лицето с него и стана страшно направо. Суха кожа до лющене, сума време мина докато я оправя. Не бих ги използвала през лятото със сигурност, или поне слагайте висок фактор и пак не стойте много на слънце.

# 617
Това, което споделяте, е плашещо. Дори и на човек с акне не бих посмяла да му го предложа, има ефективен крем против акне на Биодерма, който не свлича кожата.

# 618
Днес само на разни страшни козметични продукти попадам.. Grinning Grinning Кожата ми е доста мазна и може да има ефект, но ако така ми изгори ръцете... и без това само да захладнее и веднага изпръхват.

За кой крем на Биодерма става на въпрос, soul81?

Последна редакция: вт, 21 авг 2018, 19:02 от mims3

# 619
Това, което споделяте, е плашещо. Дори и на човек с акне не бих посмяла да му го предложа, има ефективен крем против акне на Биодерма, който не свлича кожата.
На мен крем на биодерма ми изгори кожата. Също е много агресивен. Взимайте си тестери преди да си купите цяла опаковка. Крема беше себиум глобал.
Иначе съм доволна от pore refiner.
В темата за акне и проблемна кожа има доста препоръки.

# 620
  • София
Аз съм с мазна кожа, от няколко дни ползвам матиращия тоник на Акне Аут, по веднъж на ден, нямам проблеми, доста добре ми действа.
Но и аз съм дебелокожо, де, държа да уточня Joy

# 621
Да, за Sebium Global на Биодерма става дума, нанася се по съвсем малко, 2 опаковки изхабих от него, нямам проблем, а съм с необичайно тънка кожа. Ако нанеса по-голямо количество, леко ме пощипва или се излющва кремът (не кожата!). Благодарение на него нямам акне, но порите не виждам да ми ги свива. Иначе измивният гел от същата серия е много силен и ми е невъзможно да го ползвам всеки ден, започва ми излющване, ползвам го 2 пъти седмично.

Този на Биодерма за свиване на порите хидратира ли? Sebium Global нищо не ми хидратираше, нанасях отделно хидратантен крем, след него. Минималното количество, в което трябва да се нанася, няма и как да хидратира, за мен това си е лечебен крем.

# 622
А, моето със сигурност беше крем, то си и пишеше на листовката да се измиват веднага ръцете ама вие къде сте видяли инженер да почва с четене на инструкцията първо? Grinning Не знам дори дали е същият сега, в кутийка помня че беше, този гледам че е във флакон. Но да, агресивнички са си им нещата.

# 623
Да, за Sebium Global на Биодерма става дума, нанася се по съвсем малко, 2 опаковки изхабих от него, нямам проблем, а съм с необичайно тънка кожа. Ако нанеса по-голямо количество, леко ме пощипва или се излющва кремът (не кожата!). Благодарение на него нямам акне, но порите не виждам да ми ги свива. Иначе измивният гел от същата серия е много силен и ми е невъзможно да го ползвам всеки ден, започва ми излющване, ползвам го 2 пъти седмично.

Този на Биодерма за свиване на порите хидратира ли? Sebium Global нищо не ми хидратираше, нанасях отделно хидратантен крем, след него. 
Не, не хидратираше никак.

# 624
Да,аз имам кремове на Агива с маслина.За разлика от серума не са нещо уау,но пък не са и лоши.
Имам за мазна(взет по погрешка) и за суха кожа.
Този,който е за мазна не става за мазна,тежък ще дойде.За суха са хубави,но примерно Арома ми допадат повече.И все пак не съм критерий,с тези мои здравословни проблеми.
Аз взех кремовете на промоция от Кауфланд за по 4 лв всеки,ако ги видя пак на тази цена,пак бих взела...
Но серума и маската купувам и на редовна цена.

Благодаря, mariqivanova799!

Маската на Елсев с кокос ще е на промоция в dm (9лв.) от четвъртък.
Само маската ли ще е на промоция?

# 625
  • Пловдив
Само маската ли ще е на промоция?

В брошурата пише само за маската, дадена е снимка на маската с кокос и пише, че се отнася за различни видове маски. За шампоаните и балсамите не пише.

Последна редакция: вт, 21 авг 2018, 21:39 от marzeliva

# 626
На мен крем на биодерма ми изгори кожата. Също е много агресивен. Взимайте си тестери преди да си купите цяла опаковка. Крема беше себиум глобал.

Може ли линк към тази тема

# 627

Може ли линк към тази тема
http://bg-mam.ma/t/1015115

# 628
Не само лично се убедих,но и от моята дерматоложка знам,че Биотрейд са ужасна марка Simple Smile
Моята кожа ставаше прозрачно-суха,стоеше като изгорена на местата където мазах от лосиона.

# 629
преди 4-5 години вероятно поради хормонален дисбаланс ми излизаха ужасни пъпки, нито заздравяват , не мърдаха , само се появяваха и не завяхваха. Похарчих малко над 100 лв за различни мазила , едното на Биодерма ( Sebium sensitive ако не бъркам) и нямаха никакъв ефект. Тъкмо бях и трите на привършване и докато се наканя да отида пак при дерматолога две приятелки ми похвалиха Акне Аут. Бях скептино настроена (как за 10 лв ще има ефект?!), но нямах много време или пари за прегледа ли ,не си спомням, и си купих матиращия тоник и крема . За няколко дни лицето ми се подобри значително, тоника подсушава, а крема дори ми хидратираше или поне не изсушаваше . Напълно е възможно да е по-агресивен при други хора. На мен не ми понесе техния Одорекс, много ми щипеше и го прекратих

Общи условия

Активация на акаунт