Пазаруване от Amazon - тема №77

• 71 249
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
То не е код ами трябва да си инсталираш мобилното приложение и да го ползваш за първи път.

# 31
Здравейте, търся тази рокля, в алиекспрес я нямаше.
Скрит текст:

# 32
Е,аз го инсталирах. Но код не получих. Не мога да разбера къде греша.

# 33
  • София
И аз го инсталирах,но код няма. Simple Smile Иначе чакам зимно яке Geox,ботуши и апрески на малкия,бански и други дреболии.

# 34
Здравейте, момичета!
На Prime Day поръчах Киндъл от немския Амазон, който щеше да бъде доставен до адреса на познат. Трябваше да бъда доставен на 19-ти, но получих имейл, че пратката не може да се достави, а причината беше, че нямало име на звънеца/ пощенската кутия. Много глупаво оправдание, като се има предвид, че човекът е бил на адреса по време на предполагаемото време на доставката. Писах на съпорта им, но не помогнаха изобщо, а искаха да им се обясни по телефона.
Чудя се има ли начин да се промени адреса на доставка, тъй като моят познат ще пътува тези дни и не се знае дали ще е на адрес при евентуална нова доставка. Мислех да го пиша на адреса на Габко, но не съм сигурна дали ще стане

# 35
Чудя се за тези боти https://www.amazon.de/gp/product/B06Y2SGFFH/ref=ox_sc_act_title_ … R8XB7XF&psc=1. С гугъл преводача оставам с впечатление, че са умалени. Не съм носила нищо досега на марката. Явно е голямо тото, като чета отзивите за другите модели.

# 36
Сега прочетох условията за кода. Трябва да сте Prime, да инсталирате приложението за първи път и да се логнете до 31 юли, и само първите 50 000 които отговарят на условията получават кода. Ако сте одобрени ви го пращат по мейл между 31юли и 8 август и кода се използва до 28 август за поръчка минимум 100 евро. Луда работа Simple Smile

Последна редакция: сб, 21 юли 2018, 23:10 от Pantofka_2010

# 37
  • Сф
Пффф, егати и условията...

# 38
  • Sofia
Здравейте, момичета!
На Prime Day поръчах Киндъл от немския Амазон, който щеше да бъде доставен до адреса на познат. Трябваше да бъда доставен на 19-ти, но получих имейл, че пратката не може да се достави, а причината беше, че нямало име на звънеца/ пощенската кутия. Много глупаво оправдание, като се има предвид, че човекът е бил на адреса по време на предполагаемото време на доставката. Писах на съпорта им, но не помогнаха изобщо, а искаха да им се обясни по телефона.
Чудя се има ли начин да се промени адреса на доставка, тъй като моят познат ще пътува тези дни и не се знае дали ще е на адрес при евентуална нова доставка. Мислех да го пиша на адреса на Габко, но не съм сигурна дали ще стане

Ако ти дава да промениш адреса за доставка, ще стане.

# 39
Геокс купувам номер нагоре аз. Между 36 и 37 съм, взимам 37 и са точни.
Хубави са ботите, иначе.

# 40
  • Бургас
Според мен пък Geox са точни, дори леко уголемени.

# 41
  • Пловдив
Според мен пък Geox са точни, дори леко уголемени.
И аз съм на същото мнение. Нося 37, Geox имам 36 и 37.

# 42
  • София
И за мен са уголемени,нося 39, взимам 38 и са ми ок.

# 43
  • София
Купувала съм детско и мъжко и на моите са точни.

# 44
Благодаря на всички за коментарите. Ще заложа на моя номер, дано да уцеля. Сега съм в друга дилема - чудя се на кой цвят да заложа - и двата ми харесват. Май ще е сивото.

Общи условия

Активация на акаунт