Пазаруване от Amazon - тема №77

• 71 266
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Пуснах поръчка към немския амазон на празна карта .Как мога да добавя друг артикул ,за да избегна доставката?

# 92
# 93
  • ВАРНА
Пуснах поръчка към немския амазон на празна карта .Как мога да добавя друг артикул ,за да избегна доставката?

не можеш,трябва или нанова да пуснеш същите неща с включен нов артикул или да пуснеш другото нещо на отделна доставка Simple Smile

# 94
Благодаря!

# 95

Направи нова поръчка и им пиши, да обединят двете поръчки.

# 96
  • Сф
Миналта седмица им писах на немския да обединят- отказаха ми. Да съм канселирала и двете и да пусна една обща.

# 97
Да се оплача ,получих дънки  левис на сина и му седят меко казано впити.Много ме е яд.Поръчах точен номер и бях сигурна ,че даже ще са му големи.Да ама едва влезе в тях и нямат грам еластан ,щото кой да види....и ако ги изпера?!За сега ги сгънах и прибрах ,зимата може да отслабне и да се носят.Сесията му свърши и съм го охранила доволно ,пък после дънките виновни.Чудя се ако му поръчам Пепе джинс  дали да не заложа на 1 номер нагоре???

# 98
  • София
тези дали са с нормална номерация, имам предвид като Том Тейлър например, като в магазините в Бг, да речем
Изобщо нямам спомен от Esprit номера за дънки?
https://www.amazon.de/gp/product/B01ECDQNPQ/ref=ox_sc_act_image_ … mp;psc=1&th=1

# 99
Код за немския азамон с изтегляне на приложението им има ли?

# 100
# 101
  • София
Връщали ли сте стока през доставчик и какво струва (Амазон поема ли някаква част) - до  Германия или Англия ми е питането?
До търговец от Ибей, четох, че с БГ пощи е малко на късмет (нямат доказателство, че стоката е върната, дата...)

# 102
# 103
  • Сф
Ей, точно свга пак си мислех за него и се самоубеждавах, че 40 евро са много за ръчен куфар. Ами пуснах го на празна карта и ще го мисля. Трябва ми такъв куфар, в БГ ил в амазон може ли да се намери по- евтина сносна алтернатива?

# 104
  • София
Ей, точно свга пак си мислех за него и се самоубеждавах, че 40 евро са много за ръчен куфар. Ами пуснах го на празна карта и ще го мисля. Трябва ми такъв куфар, в БГ ил в амазон може ли да се намери по- евтина сносна алтернатива?

Точно за American Tourister не са много, но вероятно има други, които могат да се вземат за по-малко пари. Само да предупредя, че ако ползвате фирма превозвач - идва си в кашон и тежи между 3-4 кг. За 2 поръчани такива куфара /за мен и за приятелка/, които дойдоха заедно, дори бяха в един голям кашон двата, платих 27лв за транспорта, пишеше че са 8кг. А Амазон ми начисляваха 25 евро до БГ за 2 бр, затова ги пуснах към превозвач. Аз се надявах някой от другите цветове да намалят, за да имам 2 различни, но пък синия е толкова красив и отново намален, че ще си пусна още един, децата да не се карат Grinning

edit: докато пишех поста и ги изкупихте и не успях да го поръчам Grinning дано пак ги намалят Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 юли 2018, 23:25 от jijibiji

Общи условия

Активация на акаунт