Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)-8

• 77 672
  • 758
  •   1
Отговори
# 390
По това име не излизат никакви кремове.

# 391
Oriental magic. Не разполагам с телефон, който прави снимки.

Уж си го бях запаметила, това ми излиза по линка. mariat, за този крем ли става въпрос?

# 392
Точно това. Благодаря.

# 393
Може ли отзиви и мнения за избелващият крем на Евтерпа?

# 394
Здравейте искам да споделя моя опит за борба с пигментните петна и как успях да се преборя с тях. От малка постоянно имам кожни проблеми ,подкожни пъпки които не излизат и после стават тъмни като петно, мазна кожа, постоянно си купувай кремове от аптеката ходех на козметик и какво ли не и нямаше ефект. Като забременях с второто си дете ми излезе петно на челото голямо и нямаше скриване. Тогава реших че трябва да се справя с тях защото използвах постоянно фондьтен а понякога ми се искаше да не си слагам, тогава отидох в един козметичен център и там ми направиха химически пилинг докато не изчистихме всичко след това замених кремовете с които се мажех със серуми за кожа и започнах да използвам слънцезащитен 50 фактор против пигментни петна. И слава Богу спасих своята кожа от тази напаст.

# 395
Здравейте искам да споделя моя опит за борба с пигментните петна и как успях да се преборя с тях. От малка постоянно имам кожни проблеми ,подкожни пъпки които не излизат и после стават тъмни като петно, мазна кожа, постоянно си купувай кремове от аптеката ходех на козметик и какво ли не и нямаше ефект. Като забременях с второто си дете ми излезе петно на челото голямо и нямаше скриване. Тогава реших че трябва да се справя с тях защото използвах постоянно фондьтен а понякога ми се искаше да не си слагам, тогава отидох в един козметичен център и там ми направиха химически пилинг докато не изчистихме всичко след това замених кремовете с които се мажех със серуми за кожа и започнах да използвам слънцезащитен 50 фактор против пигментни петна. И слава Богу спасих своята кожа от тази напаст.
Би ли споделила какъв точно химически пилинг са ти правили и колко пъти поне? А слънцезащитния крем на коя марка е?

# 396
  • София
Здравейте! На 16 имам час за да си премахна с азот едно пигментно петно от лицето. Ще пиша после.

# 397
Ще чакам отзиви!

# 398
Здравейте! На 16 имам час за да си премахна с азот едно пигментно петно от лицето. Ще пиша после.
Къде ще правиш тази процедура?

# 399
И аз се интересувам.

# 400
  • София
Всеки дерматолог би трябвало да го прави. Аз преди време отидох с направление за преглед в Студентска поликлиника. Доктора беше на вратата да си ходи. Видя ми петното, отвори един термос и с една клечка подобна на тези за уши ме  намаза с нещо. Каза  ми, че ще хване коричка и ще се обели и после така и стана. Аз дори не разбрах, че това е течен азот. Няма и 5 минути, дори не седнах, ей така на крак. Всичко мина и замина. Даже белег не остана.

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 21:36 от Магика

# 401
И при мен беше същата процедура, но нито коричка стана, нито се обели. Стоеше си непокътнато.

# 402
  • София
При доктор от Александровска болница, която приема в частен медицински център.

# 403
  • някъде под слънцето...
Да похваля и тук.При мен действа по добре от този на Неострата

Ще го  повроря пак преди Коледа
Ефекта просветлен свеж тен и естествен блясък на кожата.

Последна редакция: сб, 12 окт 2019, 23:01 от sl

# 404
Как се използват?

Общи условия

Активация на акаунт