Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)-8

• 77 627
  • 758
  •   1
Отговори
# 480
Аз в годините съм правила различни. Без резултат.
Сега правих новият в Дерма акт Пико....тъкмо ги бях позаличила, така избиха пак че.....Другата седмица съм на втори. Ще видя след него как ще е, дават го че заличава и татуировки.

# 481
  • Пловдив
Въпрос към тези които са ползвали турският Еxpigment4%  : Почервенява ли ви кожата?
Аз третирам пе
етната от 4 дни,слагам само върху тях /с клечка за уши се справям:) но днес веерта забелязах ,че кожата стои като изгоряла ...и червенее.Реших да пропусна вечерното мазане

# 482
Въпрос към тези които са ползвали турският Еxpigment4%  : Почервенява ли ви кожата?
Аз третирам пе
етната от 4 дни,слагам само върху тях /с клечка за уши се справям:) но днес веерта забелязах ,че кожата стои като изгоряла ...и червенее.Реших да пропусна вечерното мазане

Да, зачервява се. Първият път сложих обилно и беше много червено мястото. После започнах по-пестеливо и бива.

# 483
  • Пловдив
Явно това е и при мен,днас като за почивен ден се наазах доста обилно. благодая Hug

# 484
Благодаря Ви!
Аз си взех лятото от този, който приготвя Люси Попова, но чак сега ще го ползвам. Дано не се е бъгнал нещо. Не съм го държала в хладилник.

П.С. На цвят е кафяв, светло и мирише ужасно. Някой, който е ползвал крема на Л.Попова, ако може да ми каже това ли му е нормалната консистенция или е за коша?

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 09:45 от *Serendipity*

# 485
Пробвам Анти-пигмента за Еусерин,серума и дневния.Рано е за отзиви,приятен при нанасяне.Ако видите някъде да ги продават в комплект,казвайте,че са доста скъпи,а аз вече съм доста скептична към съотношението цена:полза.
И си поръчах Гликолов пилинг против бръчки, напоени на памучни тампони - L'Oreal Paris Revitalift Laser X3 (30 бр) от мейк ъп.бг,чакам го.

# 486
  • в джунглата
Пробвам Анти-пигмента за Еусерин,серума и дневния.Рано е за отзиви,приятен при нанасяне.Ако видите някъде да ги продават в комплект,казвайте,че са доста скъпи,а аз вече съм доста скептична към съотношението цена:полза.
И си поръчах Гликолов пилинг против бръчки, напоени на памучни тампони - L'Oreal Paris Revitalift Laser X3 (30 бр) от мейк ъп.бг,чакам го.

Моля дай отзиви и след 2-3 седмици, че козметичката доста го похвали този анти пигмент. Имал добри резултати при други нейни клиентки.

# 487
Благодаря Ви!
Аз си взех лятото от този, който приготвя Люси Попова, но чак сега ще го ползвам. Дано не се е бъгнал нещо. Не съм го държала в хладилник.

П.С. На цвят е кафяв, светло и мирише ужасно. Някой, който е ползвал крема на Л.Попова, ако може да ми каже това ли му е нормалната консистенция или е за коша?
Да Ви питам. Как Ви преглежда тази лекарка? Самият крем тя лично ли го приготвя или е от аптеката?

# 488
  • Бургас
Аз купувам анти-пигмента от Sopharmacy, много често имат промоции както на Юсерин, така и само на тази серия. При мен ефектът е изключителен, бях писала по-напред в темата. Серумът не ми хареса, между другото, измазах го без особена полза,оставам си само с дневия и нощния.

# 489
  • в джунглата
Smile
Аз купувам анти-пигмента от Sopharmacy, много често имат промоции както на Юсерин, така и само на тази серия. При мен ефектът е изключителен, бях писала по-напред в темата. Серумът не ми хареса, между другото, измазах го без особена полза,оставам си само с дневия и нощния.

Marid   гледам че си от Бургас, да не би да ходим при една и съща козметичка и ти да си го похвалила:smiles:
Твърдо съм решила че това ще е следващото кремче което ще ползвам, след като ударих на камък с билковия пилинг. Само да мине малко време че кожата ми е още чувствителна от пилинга.

# 490
Аз съм доволна от химическите пилинги.
Правих преди една година през зимата, като си мислех, че няма полза. Следващата година използвах третиноин и пропуснах пилингите.
Сега като гледам обаче на ръцете ми, петната не са се появили отново, а точно ръцете не съм ги мазала всеки път. На лицето не мога да преценя, тъй като не съм правила снимки, а се гледам през едно 10 пъти увеличаващо огледало и все намирам петънца. Но явно си работят пилингите и тази зима отново ще направя няколко серии.
Трябва да се отбележи обаче, че съществуват различни по сила киселини и съответно ефектът е различен. Освен това трябва да се подготви кожата за тези пилинги.

# 491
Здравейте!
Включвам се при вас с надежда да успея да позалича моите петна. Имам основно на челото, едното слепоочие към скулата. Правила съм лазери няколко години, но ефект почти никакъв, а след това лято се и увеличиха като площ. Целогодишно ползвам слънцезащита.
Колебая се между Мелабел Форте и Глико А, но ме притеснява дали не са агресивни за кожата ми, която е тънка, нежна и доста суха.
Има ли дама с подобна кожа и опит с тези, а и други подобни кремчета?

# 492
  • Murcia, Spain/Ruse
Здравейте!
Включвам се при вас с надежда да успея да позалича моите петна. Имам основно на челото, едното слепоочие към скулата. Правила съм лазери няколко години, но ефект почти никакъв, а след това лято се и увеличиха като площ. Целогодишно ползвам слънцезащита.
Колебая се между Мелабел Форте и Глико А, но ме притеснява дали не са агресивни за кожата ми, която е тънка, нежна и доста суха.
Има ли дама с подобна кожа и опит с тези, а и други подобни кремчета?
Ползвам втора година Мелабел форте,ефект има минимален,но не съм сигурна от редовната слънцезащита ли е или от комплексната грижа от мазила..

Но моята кожа не е твърде чувствителна,тънка е и суха,но проблем не съм имала.

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 07:48 от bubanka

# 493
  • в джунглата
Преди години съм ползвала Мелабел, без ефект.

# 494
Ползвам втора година Мелабел форте,ефект има минимален,но не съм сигурна от редовната слънцезащита ли е или от комплексната грижа от мазила..

От слабото или липсващо слънце през зимата.Аз съм на Лореал Лазер,дисковете с гликолов пилинг и Еусерин анти-пигмент.Не действа нито на старо,нито на ново петно след една пъпка,нито на луничките.Ефектът на избеляване щях да постигна и без тях.Може само при мен да е така,разбира се.Ще ги ползвам,докато свършат,но нови няма да купя.Пак ще взема някой с избелващ ефект,може би на Биодерма май имаха някакъв.

Общи условия

Активация на акаунт