Ин Витро център Стефанов - тема 10

• 72 531
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Страхотна черта!
Стискам палци и чакам да се похвалиш на 100%
Много благодаря! 😊🤞

# 511
Еха, каква хубава чертичка! Тихичко честито, лека и спокойна бременност до термин!

Lica, по-добре си запиши час още сега, да си тече времето, винаги можеш да го откажеш, ако не се налага да го ползваш, което ти и пожелавам!

# 512
Еха, каква хубава чертичка! Тихичко честито, лека и спокойна бременност до
Lica, по-добре си запиши час още сега, да си тече времето, винаги можеш да го откажеш, ако не се налага да го ползваш, което ти и пожелавам!
Тихичко благодаря!Успех на всички с две чертички!

# 513
Биляна, честито! Чертичката ти е страхотна и изобщо няма нужда да се притесняваш за кръвния

Lica аз също съм на мнение, че ако сте решили да направите преглед при доктор Стефанов, трябва от сега да си запазиш час, защото те вървят с месеци напред. После, ако не ти се наложи да го ползваш, не е проблем да го освободиш. Успех!

# 514
Биляна, честито! Чертичката ти е страхотна и изобщо няма нужда да се притесняваш за кръвния

Lica аз също съм на мнение, че ако сте решили да направите преглед при доктор Стефанов, трябва от сега да си запазиш час, защото те вървят с месеци напред. После, ако не ти се наложи да го ползваш, не е проблем да го освободиш. Успех!
Walle благодаря!😚Вече съм по спокойна!

# 515
Биляна, чертичката ти е страхотна, нямаш причина да се съмняваш в нея! Моята беше едва забележима, а вече е човече в 33 г.с. Пожелавам ти всичко да е наред, леко и безпроблемно до термина! А на всички чакащи пожелавам такива чертички! Hands Pray

# 516
А дали има място  на което да проверя дали някой се е отказал от часа си?

# 517
Биляна, чертичката ти е страхотна, нямаш причина да се съмняваш в нея! Моята беше едва забележима, а вече е човече в 33 г.с. Пожелавам ти всичко да е наред, леко и безпроблемно до термина! А на всички чакащи пожелавам такива чертички! Hands Pray
Благодаря!Лека бременност и на теб!😉

# 518
А дали има място  на което да проверя дали някой се е отказал от часа си?
Едва ли, аз като записвах час, помолих ако се освободи по ранен да ми звъннат, предполагам, че и др така правят

# 519
Момичета не можах да се стърпя и отидох да направя кръвен тест за да може в понеделник да го повторя ЧХГ 166.80 mlU/ml😊

# 520
Супер резултат. Лека бременост и пухкави или пухкав финал. Hug
Оххх, като прочета ей такива новини и ми става едно приповдигнато настроението.Heart

# 521
Във фейсбук групата, момиче заменя час на 25.10 за края на ноември или началото на декември. https://m.facebook.com/groups/259927047698238/ групата е затворена, одобрението става от модератор.

# 522
Здравейте имам час за 31.10 в 10.00ч който желае ще да го ползва, може и на лични

# 523
Супер резултат. Лека бременост и пухкави или пухкав финал. Hug
Оххх, като прочета ей такива новини и ми става едно приповдигнато настроението.Heart
Благодаря! Тайничко се надявам да са пухкавИ😊😉

# 524
Ще припадна, аз искам час точно за 25ти , тогава ще съм ден преди О.
Пуснах заявка за групата Simple Smile Може ли някой да ме запише ? Защото не знам кога ще ме пуснат в групата ☹

Общи условия

Активация на акаунт