Девети клас сме вече!

• 71 299
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
Дидони, благодаря!
От всякви НВО изпитвам ужас и аз .Като знам колко е инертен нашият...
Чакаме да им върнат входни нива по НЕ и биолгия .По НЕ има да си чакаме, защото са със заместник . Същото е и по БЕЛ . В командировки са им учителите.

# 631
А аз догодина с две НВО - та, едно от които е седмокласно.
Дали ще оцелеем? И аз и децата.

# 632
  • Русе
Ау, и аз ще съм с две матури догодина  Crazy Добре, че на малкото е едно голямо нищо а не седмокласната, иначе още сега щях да се гръмна  Crazy

Мама на двама, честито  Crazy, ако твоето малко е седмокласник догодина  Mr. Green

# 633
  • София
Ели, май малките няма да имат матури в 4 клас, Wink. Имам някакъв спомен, но може и да бъркам, обаче дори и да има са такава пародия, че не си заслужава да се обсъждат

# 634
НВО има в четвърти, седми и десети клас - при завършване на етап от степен на образование.

# 635
  • Русе
На малките нали се води Външно оценяване. Правят някакви тестове. Нали го преживяхме това с наборите та не се впечатлявам, но реално си е някакъв вид матура

# 636
  • София
Имах аз спомен, но не съвсем Simple Smile. Значи за разлика от големите, на дребосъците НВО-то ще е по Мат и БЕЛ. Няма да има задължителни НВО по ЧО и ЧП.

# 637
  • столицата
А аз продължавам да подозирам, че под някаква форма резултатите от матурите след 10 клас ще се окажат включени в дипломите след 12-ти. Дано съм прекалено мнителна!

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 08:52 от galimar

# 638
Ох, направо не ми се мисли за догодина. И аз съм в кюпа с двама с матури, ама моите ще са 10 и 12 клас. Пък после и кандидатстване, направо супер.

# 639
  • София
Нищо не смятам да предприемам във връзка с матурите догодина. Тъкмо ще мога да оценя нивото на преподаване според резултатите.

# 640
То и аз не смятам да предприемам нищо във връзка с матурите догодина. То насила хубост не става. Ако Ники реши да се вземе в ръце, има много начини да се подготви. Освен това г-жата по БЕЛ е много добър професионалист и работи много, а им е и класна...Разчитам изцяло на нея.
 Тази година имам и НВО за четвърти клас и кандидатстване за пети клас в ново училище.

# 641
Нищо не смятам да предприемам във връзка с матурите догодина. Тъкмо ще мога да оценя нивото на преподаване според резултатите.
Аз за след 7-ми не предприех ,  а за догодина  в никакъв случай.

# 642
А аз продължавам да подозирам, че под някаква форма резултатите от матрите след 10 клас ще се окажат включени в дипломите след 12-ти. Дано съм прекалено мнителна!
Прекалено мнителна си. Joy

# 643
Даа се оплача - 3-ка по физика и 4-ка по биология на входнитее нива. Дано се засили да учи през годината! Само с едни чужди езици е за никъде, ох.
Мария,как е девойката ти?

Последна редакция: пт, 12 окт 2018, 18:46 от Чиби

# 644
  • столицата
Мислех, че са изучили омразните вариации, комбинации и тн миналата година, но уви. Сблъсък със  задачка от Теория на вероятностите. Пак ще трябва да се уча да обяснявам разбираемо. Явно в училище нямат време и пак ще се препуска из материала.
А като намекнах, че е възможно да го има и на матурата и наборката съвсем се отчая. Толкова  много се отчая, че след малко заминава на РД Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт