Девети клас сме вече!

• 71 282
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
Нашият след като се мота цяла неделя с писането на домашни, към 20,00 ч. седна да учи по история.
Ей, кога ще започне първо да приключва със задълженията и тогава да се забавлява. Троши ни нервите.

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 09:52 от Чиби

# 646
Чиби, днес ще посетим личната. Иначе, не е имала проблеми.
И моята е отчаяна от математиката. Нищо не разбира от вероятности и пермутации. В сряда им е теста - шок и ужас.
Пак учат по безумно сложно написания учебник на Просвета. Госпожата препуска, кой чул-чул, кой разбрал-разбрал. В час се решават елементарни задачи, а на тестовете се дават доста сложни. Резултатите от цялата таз епопея е плачевен.
 Дано наистина оценките от тези матури не влизат никъде. Изобщо не ми се дават пари за уроци и курсове.

# 647
Мария, радвам се!
Нашите са по учебника на Архимед, но не знам на какъв материал.
Връстникът се оправя някакси. Ще се разбере колко , ако госпожата го изпита или правят контролно.
Засега няма да имат сериозно значение оценките от НВО догодина..

# 648
  • София
  Не мога да не споделя: днес получих похвала за младежа. И то не по какво да е, а по история! ЖДНБ! Първоначалано само мернах, че имам някаквa бележка от преподавателката и си викам:"Айде, почна се! Пак е сгафил нещо." Пък тя го хвали, хвали. Три пъти я четох и все още съм убедена, че се е объркала и става въпрос за друго дете.  Joy
  Казвам му по телефона, че имам мейл от госпожата и той доста се зачуди за какво може да е, щото не бил се държал особено зле. Като му го показах и той каза, че сигурно не е за него.  hahaha

# 649
  • София
Браво на младежа! Ти нали писа, че си харесва учебниците, ето го и резултата!
И моят е с две похвали, голяма радост. Когато се получи първата, не можеше да повярва. Реши, че някой съученик се шегува с него.
Втората е за 93% на теста по БЕЛ. Тук вече аз виках и подскачах.
Обаче днес има първо закъснение - оплел си графика, нямало звънец точно в този интервал и т.н. Тъкмо бях питала в училищната темата какво е "тарди" и вече се сдобихме с такова Sad

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 20:05 от Prizma

# 650
  • София
Хах, госпожата по История се е развихрила, и ние в групата с похвално мемо. Чак не мога да повярвам, а уж моята мрази история.
Хмм, при щерката още няма резултати от теста по БЕЛ. Но там чакам с голямо притеснение резултата.

# 651
  • София
  Призма, наистина ли 93% по БЕЛ?! Браво на това дете! Нямам думи!

Росита, може на всички да е писала похвали, но пак важат, нали? Laughing  Девойката се е справила по БЕЛ, сигурна съм. За моето съм сигурна, че не е, та не се притеснявам изобщо. Simple Smile

# 652
  • София
Щерката каза, че нямало похвали за всички, значи важат по две Wink
Оххх, този БЕЛ, голяма мъка е при нас, хич не се и надявам на добро представяне.

# 653
  • Русе
 Като говорите за БЕЛ, реших да видя по едно време - има ли в наше село домашно по БЕЛ или няма. Защото имаше някакви смътни помисли, че май имали нещо, ама не знаел какво или може би така му се струвало, а всъщност нямат. Обаче се оказа че имат - резюме за Романтизма.  Писането както винаги се оказа по-бързо от умуването дъл да го пишем.

Пак ще трябва да се уча да обяснявам разбираемо.
Аз в този раздел вдигнах рЪки от разбираемото.То няма начин да е разбираемо. Мога да кажа, че тази материя сме я учили втори курс в унито, в рамките на висшата математика. Обаче ми се струваше, че по-лесни задачи решавахме  и даже бях го освободила този изпит със 6. Е да ама сега вея белия байрак и само му правя модели - тоз вид задачи - с тази формула, другия - с онази. Те пък немАха край. И те ще правят в сряда контролно. Никой от класа не схваща за какво иде реч всъщност.

# 654
  • Чикаго / София
  Браво на децата за похвалата. Хубаво е да се получават такива имейли, похвалата си е похвала Simple Smile

# 655
Браво на гимнсзистите и от мен.
При нас 4-ка на входното по МАТ и 6-ца по Философия.

# 656
  • Русе
Ха, на мен ще ми е лесно с Математиката тази година. Нали съм зубарка, схванах половината Висша математика и сега ще мога да обясня на целият вход  Joy Няма начин да не ме чуят съседите с обясненията  Joy
И Алекс продължава с 6-те. Пу-пу. А никой не го вижда да учи  Thinking

Браво на похвалените набори. Все така да са  Hug

# 657
Браво и на Алекс!
П. П. У нас поредната 4-ка на входно ниво , по химия..

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 19:07 от Чиби

# 658
  • столицата
Чиби, и моята дъщеря много харесва философията Simple Smile
Моето днес се прибра с главоболие - няколко учители поред викали в часовете си. Разглези ги класната им от миналата година- възпитана жена, която ги усмиряваше без да повиши тон. 

# 659
Гслимар, съчувствия на девойката!
Нашият тази година явно заобича философията, пу, пу.

Общи условия

Активация на акаунт