Звездни компромати - 373

• 75 640
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Първоначалната ми реакция беше "Да, яка баба е!", но после скролнах снимките и виждам просто една безизразна силиконка (абсолютно замръзнала физиономия), с нацупени устни тип кокошо дупе и скрита зад слънчеви очила. Rolling Eyes
Тоалетите ми харесват! Много!
Е тя хубаво е баба, ама всъщност е на 47-8 години...физиономията ѝ не ми харесва, иначе тялото и тоалетите и снимките са готини.

# 286
Вай видях за кви питони говорите. Малеее, опасни женски. На Фасбендър като кочан на царевица уе. Впечатлен съм напрао. Остави, ама ми се прияде и царевица, пък не знам да продават по немско. Ей тъй от тенджерката със солчица мммм. Трябва да поръчам на майка като си идвам да свари.

# 287
  • Русе/София
Искам питоня на Пеевски и спирам с питоните до живот Grinning
Нееееееееее,моля.Ако някоя съфорумка го има,нека си го пази САМО за личен архиф. Praynig Praynig Praynig

# 288
Ох, не - такива обрати днес в темата, супер забавно стана! Кентаври, питони, кочани царевица, бедна ми е фантазията още какво ще се завърти.

# 289
  • София
тоя па, къде се буташ в А група?
яж паеля с мидички и остави питоните не женските;)

на Омикрон говоря:)))

# 290
  • Вече в моята си приказка...
Ей, пак пуснахте питоните в темата... хи-хи

# 291
  • София
За Криско се носят легенди, че никакъв питон не е, а дребен червей. И винаги ми е било жал за него, все с много жени се движи, пък не може да ги възнагради подобаващо 😊

# 292
Една Меган и Хари,   роклята е по-добре сякаш. Но такива глезени само на Джоли съм виждала...

# 293
Значи, да сравниш волния Уили с Шиши е...не знам. Все пак едното е симпатично животинче. Няма да уточня обаче кое от двете. Grinning

Пике бил почти като наш Ники Михайлов, така излиза. Ама поне е успял да постигне нещо и не го свързват само с дядо му.

# 294
За Криско се носят легенди, че никакъв питон не е, а дребен червей. И винаги ми е било жал за него, все с много жени се движи, пък не може да ги възнагради подобаващо 😊

Сексистка! За жените трябва да ти е жал!

# 295
Какво му е на питоня на Криско?
Съвсем нормален Simple Smile

# 296
Искам питоня на Пеевски и спирам с питоните до живот Grinning
Хаххахах.....замислих се, че то влечугото само за себе си може и да не е лошо, ама като знам с какво още върви и ми се сгажда.

# 297
Лелеее, кой да убия за краката на Хелена бе?!
И на бабата тЕлото е топ. И тоалетите също.
В главата малко се е поопущила с корекциите, но като цяло връща от пътя:)

# 298
  • София
мдааа, темата е абсолютно доказателство, че тоя дето е твърдял, че размерът няма значение е бил в тежка заблуда  Simple Smile))

# 299
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Първоначалната ми реакция беше "Да, яка баба е!", но после скролнах снимките и виждам просто една безизразна силиконка (абсолютно замръзнала физиономия), с нацупени устни тип кокошо дупе и скрита зад слънчеви очила. Rolling Eyes
Тоалетите ми харесват! Много!
Е тя хубаво е баба, ама всъщност е на 47-8 години...физиономията ѝ не ми харесва, иначе тялото и тоалетите и снимките са готини.

Вярно...прави сте...тя е дори по- млада от Гала...
https://www.cosmopolitan.com/entertainment/a9187050/zaklina-grandma-instagram/

Общи условия

Активация на акаунт