Звездни компромати - 373

• 74 662
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Според мен си е тя, но едва ли има някакво значение вече. Жената си беше склонна на такива изцепки, само като й напишете името в гугъл и погледнете снимките. Пак казвам, за мен и красива не е . Уж Диляна Попова я била "наследила", но просто няма база за сравнение.

# 526
Именно, Янтре.
Намирам изваждането на подобни истории отново и отново за не по-малко гнусно от разни видеа. Първо, защото е напълно възможно да не е въпросният човек; второ, защото дори да е той, вероятно не е бил адекватен - нещо, което може да се случи на всекиго, ама наистина на всекиго . Специално Галя, дори да е тя, е платила с лихвите тази евентуална грешка.

# 527
Преди няколко години бащата на Галя Литова се беше забъркал в гнусен скандал с 14-годишна. Той твърдеше, че са го натопили.

# 528
Краси Радков има син.

# 529
Страхотна новина! Жив и здрав да му е. Съседи сме, ще го закачам по площадките. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 530
  • Пловдив
Николета с рокля и без гащи:
https://www.instagram.com/p/BlvjN2rgTAH/?hl=bg&taken-by=nikoleta_lozanova

# 531
  • Sofia
Простакеса пълна Dizzy Face

# 532
Краси Радков има син.
Еееее! Супер!
Живи и здрави!

# 533
Не че нещо, но и аз се чудя... толкова ли е важно да покажеш колко си лесна? В смисъл всички тия снимки на задници и без гащи...? То вече цял свят знае - за какво е целия тоя зор пак и пак да се подчертае точно това...? Няма ли вече достатъчно навити и запознати с това? (аз вярно хич не съм в час)

# 534
Е, хайде сега, дузини звезди и звездички са излизали на червения килим без гащи. Wink
Голям праз, на никого не е интересно вече...

# 535
Не че нещо, но и аз се чудя... толкова ли е важно да покажеш колко си лесна? В смисъл всички тия снимки на задници и без гащи...? То вече цял свят знае - за какво е целия тоя зор пак и пак да се подчертае точно това...? Няма ли вече достатъчно навити и запознати с това? (аз вярно хич не съм в час)
Ние си я знаем, че е разпоретина, но трябва да се поддържа интереса на потенциалната клиентела Mask

# 536
Аз съм убедена, че жената вече прелива от кандидати, затова се зачудих Simple Smile

# 537
А прелива?! Много парици иска горката, та все се дупи да и върже.

# 538
Пак от инста на Николета - https://www.instagram.com/p/Bk1sDYDg5dd/ . Зачудих се дали само аз си мисля, това което си мисля, но като чета коментарите, явно не съм единствена. Joy

# 539
Е, да, не всички са финансови магнати Sad Така е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт