Звездни компромати - 373

• 74 590
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
Напрегна ме как се държа с едно от момичетата в малоумното и реалити и я срязах .. 2 минути по-късно бях блокирана Grinning сега не знам какво ще правя с живота си ....

# 676
Ако трябва посещавай те
рапевт, за да ти помогне да преодолееш загубата  Joy трудно е, но животът продължава  Joy

# 677
Напрегна ме как се държа с едно от момичетата в малоумното и реалити и я срязах .. 2 минути по-късно бях блокирана Grinning сега не знам какво ще правя с живота си ....

На първо време пусни поне три лайф видеа как ревеш и фъфлиш и чакай съвети 😂😀😬
Терапевта и системите са следваща стъпка 😉

# 678
Че има ли кой да се навие да ми пише субтитри ...то такова фъфлене се задава,че ви е бедна фантазията Simple Smile

# 679
  • Rock & Roll feeling ...
Аз. Ша та напраа на гиф даже...

# 680
Преди месец някъде на какво се смях аз....за Мегз става въпрос.
Следя една наша блогърка и тя често прави видеа с продукти от разни сайтове, които изпробва пред камера и споделя мнения. Та правя тя ревю на продукти от сайта на Мегз-" Купи всичко" и предимно негативна и беше реакцията и си го казва директно....а, аз гледам и си мисля Момиче, в какво се забърка само 😂😂 и няколко часа по-късно Мегз я потърсила, за да се защити, та чак и видео направиха, в което тя обяснавяше, че всеки продукт си има някаква "хватка" един вид, пък те някакви продукти тип левче и най-големият ужас беше, че пробута на блогърката вече ползвани продукти и четки за тест 😁😁
Каква менторка може да е тя, че и собствено реалити да ръководи, ама както и да е...спирам, да не ме издири и мен и да дойде на гости.😀

# 681
  • София
свържи се с руския хакер и ще бъдеш отмъстена. салфетките и терапевтите ще са за нейна сметка;)))
малеее колко съм зла:(

# 682
Преди месец някъде на какво се смях аз....за Мегз става въпрос.
Следя една наша блогърка и тя често прави видеа с продукти от разни сайтове, които изпробва пред камера и споделя мнения. Та правя тя ревю на продукти от сайта на Мегз-" Купи всичко"
Скрит текст:
и предимно негативна и беше реакцията и си го казва директно....а, аз гледам и си мисля Момиче, в какво се забърка само 😂😂 и няколко часа по-късно Мегз я потърсила, за да се защити, та чак и видео направиха, в което тя обяснавяше, че всеки продукт си има някаква "хватка" един вид, пък те някакви продукти тип левче и най-големият ужас беше, че пробута на блогърката вече ползвани продукти и четки за тест 😁😁
Каква менторка може да е тя, че и собствено реалити да ръководи, ама както и да е...спирам, да не ме издири и мен и да дойде на гости.😀

Благодаря  - много се смях и аз Satisfied https://www.youtube.com/watch?v=F4nYlrvY9wA

# 683
И аз много се смях на това видео,но не липсват и подмазвания от блогърки ..скоро гледах видео от някаква блогърка ,която МЕГъЗ беше поканила "в личното си пронстранство,в което рядко допуска хора,собствения си дом" и имаше само ехидно хихикане и "о,колко си красива! Не ти си по-красива! хихихи "
Скрит текст:

В последния епизод на въпросното риалити
(instaqueen) си изпусна психичните отклонения по едно момиче,че си е счупило тока (на обувките от колекцията на топ дизайнерката) и я караше сама да си оправи обувката с предложения тип "залепи я с тиксо,направи нещо! Боса няма да ми идваш !"...Няма останали бройки от китайските чепици или си прави кастинг за обущар ?!

# 684
Дубльорите на звездите: https://tettybetty.com/post-1587977635/6/

# 685
Да направи видео Мегз със залепените обуща с тиксо и дефиле после. Mr. Green

# 686
  • В полите на Пирин планина
Jason Statham: https://www.instagram.com/p/Bl0lyYTHVZO/?hl=bg&taken-by=jasonstatham

# 687
Това за Милена Попова и Блъсков не можех да го предположа, винаги ми е била с нещо противна и не знаех, а то жената има сериозен гръб, преди години си купувах с удоволствие списанието, натрупах едни тежки шкафове, но в последните години не се чете, нищо стойностно нема, освен рядко някоя статия или интервю, само реклами, рекламки, то е падение отвсякъде!

# 688
  • София
тя на наша мерки свекървата в началото благодарение на него се сдобива с изданийца. и с благоволението на Почетния ПреЦедател, разбира се.
не помня какво точно беше, това инфо съм го забърсала от харда с тоалетна хартия, закупена от Лафка;)
неприятни хора омотани като свински черва.

# 689
Покрай Ася и сие има една жена - Ана Мария Кирилова - тя чия половинка е, че присъства по всичките им почивки и сбирки ?

Общи условия

Активация на акаунт