Звездни компромати - 373

• 75 612
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
Да попитам клюкарките кой кара джип софийски номер с 6 шестици.
Днес карах след него доста време и ме изненада приятно с много културно и толерантно шофиране, нещо, което рядко се вижда у притежателите на подобен клас коли.

# 346
Днес карах след него доста време и ме изненада приятно с много културно и толерантно шофиране, нещо, което рядко се вижда у притежателите на подобен клас коли.
помислих, че слязъл гол от джипа и искаш да споделиш Embarassed

# 347
  • София
Аз нещо за Сашка Васева искам да споделя, ама не е удобно, после жълтурите ще я сцепят.

# 348
Аз нещо за Сашка Васева искам да споделя, ама не е удобно, после жълтурите ще я сцепят.
Ама така не може! Сега не стига, че ми се разби съня с воленчо, ами и Сашка ще я мисля....

# 349
  • София
behave, girls:)))
Scott
http://instinctmagazine.com/post/scott-eastwood-leaves-nothing-i … hirt-or-underwear

Жаки, ей туй е библейско, айде спи сега;))

# 350
За да забравите за Сидеров http://m.-spam082-/news.php?category=0&id=60466

# 351
# 352
Меган ми е много готина мацка, и като стил на обличане, и като излъчване много ме кефи. Хари е сладур.

# 353
  • Sofia
Каква марка, джипът?
На Мегън роклята-припад,чудесна  Heart Eyes

# 354
Собственикът на аптеки Медея. Всичко им е с шестици.

# 355
Тъмнокафяв мат беше цвета, а марката нещо не съм я отразила, незнам как точно този важен детайл ми се губи

# 356
Собственика на Медея не беше ли младо агънце?

# 357
Собственика на Медея не беше ли младо агънце?
30+

# 358
  • До сърцето...
Срещала съм и аз този шесторен номер. Потвърждавам, че кара много добре за софийски гларус, какъвто ми излеждаше, докато се качваше в колата.

# 359
  • София
Джена Дюън бе здрехи за Women's Health

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт