Звездни компромати - 373

• 74 748
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
  • Rock & Roll feeling ...
Николета и сестра - https://www.instagram.com/p/BlxGQUhA0-4/?taken-by=nikoleta_lozanova
Фотографът не е могъл да ги снима по-отдолу ....

Николета и Михайлов в Париж, тя с послание за неговия РД - https://www.instagram.com/p/Bkit8PJg_Sy/?taken-by=nikoleta_lozanova

# 616
В коментарите към втората снимка с Ники Михайлов за приликата между български и руския език има пояснение на руски, че българите много се гордеят, че Кирил и Методий са "българи". Нещо не схващам - какви ги дрънкат?! Ето: "Похож, потому что, как сказала @alexandra_smirnova_24 язык имеет старославянские корни. Болгары очень гордятся, что Кирилл и Мефодий - "болгары", давшие нам азбуку Simple Smile Если честно, то язык легче воспринимается при чтении, при общении сложнее."

# 617
  • Viena
Потенциалът на Михайлов, какъв ли е?

# 618
  • До морето
Ивайла Бакалова никога не е била типична сладникава красавица, но беше много ефектна жена. От тези, след които мъжете се обръщат. Има такива жени, които просто носят нещо в себе си, Ивайла е от тях. В този смисъл много й отиваше титлата Мис България. Сега е прекалила с интервенциите.

# 619
Потенциалът на Михайлов, какъв ли е?

Да отглежда чужди деца?

# 620
  • Пловдив
На снимката с Михайлов Николета ми прилича на Мегзззз. Grinning

# 621
Че тя сестрата на Николета прави повече чупки и стойки от самата нея. Кой от кого взима пример Smile

# 622
Сестрата на Николета има по-малко и по-хубаво дупе от нея Joy

Последна редакция: нд, 29 юли 2018, 12:45 от Осмичка

# 623
За първи път чувам, че Николета има сестра. Никакви клюкарски не сте 👻

# 624
За първи път чувам, че Николета има сестра. Никакви клюкарски не сте 👻
Искаш да кажеш :"никаква клюкарка не СЪМ"

# 625
Аз харесвам тунинга по принцип, но в случаите, като на нашите миски и даже доста чужди звезди, прекаляването дава обратен ефект. Бакалова като стана миска беше супер, нежничка, красива си беше, нищо че е била любовница на Павлов и т.н. всяка май е държанка на някой бос. Антония ако беше пипнала леко тук там също щеше да е по добрр, ама тя се е оляла, с баданарката и тия кубици не мога да повярвам,че човек с нейните претенции за интелект и образование, които верно има, може да се харесва с тая предница като крава?! И пак не ми е толкова неприятна както новата миска. Тя е и противна, и нагла, това вече ми идва в повече за жена, камо ли с титла за мис, и двеста операции вече не я спасяват от имиджа й.
Тунинговането е въпрос на мярка и когато е премерено, резултатите са повече от добри. За мен жената на досадния Джаферович е една от най-лошо тунингованите. Веждите й са като воеводски мустаци и лицето й изглежда още по-едро. Но пък мъжът й е като Снегурачка в лице-нежен, с фини черти. Ако можеха да не се показват толкова често, щяха да ми бъдат много по-любими.

# 626
Като заговорихме за Ивайла Бакалова и се разтърсих за това старо интервю :
https://eva.bg/article/1190-Ivai-la-Bakalova-Iskam-da-zhiveya-mo … la-za-zabavleniya
Няма да пиша коментар, защото ми е любопитно другите какво мислят като го четат.

# 627
Чист PR, особено в частта за модните агенции. А и в личен план, тя е невинна и чиста, а тоя джип и диамантените обеци случайно вървят към любовта на живота й. Понеже не съм качествена клюкарка, тя си отглежда детето сама, не е с бащата отдавна, нали? И до брак не са стигали?

# 628
  • До морето
Какво има да му се коментира на интервюто. На 24 години, красива, влюбена и обичана - говори клишета и си мисли, че всичко, което хвърчи се яде.

Колкото до това, че не е с бащата на детето си - от това никой не е застрахован, но пък в такива случаи все пак е по-добре да разполагаш с един-два чифта диамантени обици.

# 629
Като заговорихме за Ивайла Бакалова и се разтърсих за това старо интервю :
https://eva.bg/article/1190-Ivai-la-Bakalova-Iskam-da-zhiveya-mo … la-za-zabavleniya
Няма да пиша коментар, защото ми е любопитно другите какво мислят като го четат.
Първо искам да поздравя автора на стойностната статия Милена Попова. Която и да си, неуважаема Попова, едно не може да ти се отраче-идеално си облизала задника на Вълка. Дано да ти е купил и на теб сребърни халки с цирконии.
Относно Бакалова-много дрънка и затова остана без мъж.
Честният работяга  Румен сигурно не е бил очарован. На челото му е изписано, че препоръката към жените е: бъди красива и мълчи.
Но Бакалова очевидно не може да чете.

Общи условия

Активация на акаунт