Звездни компромати - 373

• 74 735
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • До морето
Злите езици говорят, че е изгонил Ивайла след като беше излязло едно списание с обстоен материал за дома им и обзавеждането вътре. Бил бесен, че въобще й е хрумнала подобна идея. Нямам представа дали е вярно.

Но пък е факт, че тази, която после я смени е супер дискретна вече толкова години.

# 631
  • Viena
С коя е сега?

# 632
  • Sofia
Нищо й няма на статията. Типичният стил на Ева. Няма как да хулят гостите си, все пак, нито техните партньори.

# 633
Манекенка на име Ася Христова...

# 634
# 635
Имам списанието от 2003 с това Интервю, даже много са си умни от ева или поне още бяха, понеже така любезно подканят да си кажат нещата известните, че не се усещат как им лъсва акула, Бакалова тогава е нямала опит още с тия неща и си е мислил, че като е красива и всичко ще върви по мед и масло. Според мен тя няма никакъв късмет с мъжете, всеса някакви агресивни мутри, изобшо не я разбират, аама и тя има високо его. Дано натам има нормален мъж до нея и да е щастлива.
Антония според мен е бременна. Но и тя чепат характер и с това его дано този да успее да я озъптява, че иначе им давам макс три години.

# 636
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

И едно интервю с нея... Доста по- умна и интересна жена от Ивайла... Но с какво я е спечелил вълкът за мен е мистерия... Освен парите, де

https://eva.bg/article/2437-Poveritelno-ot-El-Ei-

# 637
Вълкът е заприличал на дърта хиена.

# 638
  • София
may the force be with you;)
Скрит текст:

# 639
По това интервю никак не мога да разбера дали тази Ася е умна и интересна, или не е...
А Вълка е женен за някаква богата германка, нали?

# 640
  • град-държава
По това интервю никак не мога да разбера дали тази Ася е умна и интересна, или не е...
Интервю от брандове. Това ли са критериите за умна и интересна?
Нещо музеи, концерти, хобита, занимания?
Ядене, пиене, парцали и аху-иху, после тихо.

# 641
  • До морето

И едно интервю с нея... Доста по- умна и интересна жена от Ивайла... Но с какво я е спечелил вълкът за мен е мистерия... Освен парите, де

https://eva.bg/article/2437-Poveritelno-ot-El-Ei-

Наистина ли на някой това интервю му хареса. Ми тя е същата кифла като всички останали. Кое й е умното и интересното? Още първото изречение -имам гардеробна за дрехите и отделна за обувките!!!!! А и "родих и същият ден отидох на масаж, въпреки че ми беше много трудно!" - милата тя, направо ме разплака с усилията си.

Язък, по-добре да не го бях чела. 15 години си викам Ех, Ивайла колко глупаво се хвалеше, браво на новата, че е по-умна и дискретна, пък тя същата кухавела, ако не и по-голяма! Явно разликата е, че не е толкова известна колкото Бакалова и не й дават много поле за изява, за да покаже максимум възможности.

# 642
За мен най-красивата ни миска е Роси Иванова. Беше красива и тогава, красива е и сега. Не знам дали има корекции, но е уникална и изглежда естествена.
Цялата е в корекции. Все по-зле изглежда и се държи отвратително.

# 643
Преди време се коментираше, че Отварачката качвала снимки от детски РД, пък майката не искала да се показват публично - за тази Ася ли ставаше въпрос?

# 644
  • град-държава
Точно кухавели и образци за израза - пътуват много, а са видяли нищо.

Общи условия

Активация на акаунт