Подготовка за малкия човек - тема 4

• 60 869
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Beyond the stars
Единственото, което реално ползваме е поларенко от Икеа. Нощем спи с чувалче, за навън пак сме с чувалче, няколко пъти сме ползвали едно мекичко от айко, което има копченца и става на нещо като порт бебе. Имаме още двечки плътни, само за снимки сме ги ползвали.

# 646
  • Варна
Една от най-любимите ми и практични покупки за бебето е одеялото за изписване на Motherhood, има го в различни десени, изписахме зимното ни бебе в него, много дълго го ползвах за завивка, размерът е идеален за малко бебе. Не съм фен на плюшени и пухкави дрехи, одеяла, защото задържат много прах и пускат мъхчета.

Ползвам и отделно или в комбинация това памучно одеяло:

Първите месеци ги ползвах в комбинация.

# 647
И аз бях точно с такава комбинация първите месеци, като на Приятелка. Но ... розова и х2. Simple Smile

А за по-хладните дни в леглото - тънка олекотена завивка.

# 648
Одеалца конкретно мога да препоръчам на Textura и най-обикновените на Mothercare (в пъти по-бюджетни от тези на Textura). Поларени са, малки са и подходящи за бебе, леки, не пускат мъхчета, не дразнят, заемат малко място, когато се сгънат и се пренасят. Имам и на Kikaboo, за мен си е одеало за голямо дете, а и е доста тежко. В родилното едно такова бяха го разрязали на 4, за да направят подходящ размер за новородени. На моето, сгънато на 4, спи котката. Детето спи в чувалче, в по-студените дни мятам и едно одеалце при необходимост.

# 649
Здравейте!

Търся съвет за кошарка. Възнамерявам, когато пътуваме да е с нас, затова ми трябва да е компактна, лесно сгъваема и здрава.

# 650
Бах загледала тази https://www.mothercare.com/cribs/little-chick-london-breathable- … z=12&start=18
именно, за да може да се ползва и при пътувания, но четох,  че долу при краката е доста по-широка отколкото самия кош и не ме устройва за мястото, за което я искам. Отзивите й са много добри.

# 651
Поръчахме тази само за пътуване, иначе детето спи в дървена кошара: https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B000K7AQWA/ref=mp_s_a_1_1_a_it? … mp;th=1&psc=1
Чакаме я да дойде, но в сгънато състояние изглежда точно каквото търсим.

# 652
  • София
За пътуване взехме бюджетна - Лорели Нани на две нива. Самата кошара се прибира в сак с не много големи размери. Трябва си обаче и допълнителен, сгъваем матрак. То това май е за всички кошари де, неговият е много тънък и лично на моето дете не му беше удобно.

# 653
  • Beyond the stars
Да похваля една полезна джаджа за бял шум, която ни върши много работа, пък е на разумна цена на фона на всички подобни
 https://s.click.aliexpress.com/e/beZUrZRa
Сгъваемата ни кошара още не сме я ползвали, ама й взехме дъги и тя да може да се люшка, защото се оказа, че люшкането на дървената ни е доста полезна функция при приспиване. Blush

# 654
Имаме сгъваема кошара Cangaroo. Много добра работа върши на път и вкъщи.
Ако детето ще спи постоянно на нея (препоръчвам го, почват да си блъскат главите в дървените легла като пролазят), трябва да се вземе истински матрак (в комплекта влиза само сгъваем).

# 655
Ние имаме кошарка nuna sena , много е удобна. Бързо се сгъва и разгъва. Има си и повивалник, който се маха , когато вече не е необходим.

# 656
Практична изглежда, но цвета....направо се чудя на кой дизайнер му е хрумнала черна кошара за бебе...

# 657
  • гр.Бургас
Ами не знам кой го е измислил, но виждам по улицата и много черни колички, които също не са подходящ цвят все пак са бебешки... Е явно има хора, на които им харесва именно черния цвят.
quote author=Almond eyes link=topic=1051893.msg37982262#msg37982262 date=1546543446]
Практична изглежда, но цвета....направо се чудя на кой дизайнер му е хрумнала черна кошара за бебе...
[/quote]

# 658
Аз не виждам проблем с цветовете. Това беше примерна снимка , има и други разцветки.
Не съм привърженик на шарени и натрупани бебешки неща. Предпочитам по семплите.🙂

# 659
  • София
И на мен не ми е проблем черният цвят. Даже си ми е едно стилно, елегантно такова..

Общи условия

Активация на акаунт