Подготовка за малкия човек - тема 4

• 60 866
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Телиш/Плевен
Здравейте!

Търся съвет за кошарка. Възнамерявам, когато пътуваме да е с нас, затова ми трябва да е компактна, лесно сгъваема и здрава.
Дъщеря ми спеше в сгъваема кошара Лорели през първата си годинка. Племенникът е на 2 години и още спи в такава, също на Лорели. Като цяло няма кой знае какви разлики между различните марки, така че просто си харесайте някоя на външен вид. Всички се сгъват лесно и са компактни.

# 661
Показаната кошарка ми харесва И цветово.
Ние сме с cangaroo funny dreams, доволна съм (не че спи в нея де). Grinning

# 662
  • София, България
Здравейте, момичета. Влизам с въпрос за залъгалките. Каква марка използвахте при новородено бебче?
Имам две на Canpol, подарени от един семинар, но ми се иска да взема на още някоя марка... И сега не знам какви да взема Thinking Знам, че зависи от всяко бебе, но все има някои, които са по-предпочитани.

# 663
Здравейте, момичета. Влизам с въпрос за залъгалките. Каква марка използвахте при новородено бебче?
Имам две на Canpol, подарени от един семинар, но ми се иска да взема на още някоя марка... И сега не знам какви да взема Thinking Знам, че зависи от всяко бебе, но все има някои, които са по-предпочитани.
Ми пробвай с тях. Ако не я хареса търси други. Канпол са бюджетни. И аз имах такива, не се хареса, после смених 5-6 различни марки и форми - нищо не се одобри от двамата освен на мама цицата. Така че наринах едни излишни пари за биби. Поне сега вече на 10 месеца ги ползват за чесалка на венците, та не са съвсем нахалост парите.

# 664
Ние бяхме с авент. Детето ги харесва, не съм имала проблем.

# 665
Имам на Tommee Tippee, Nuk и Chicco. Бебето ми е на 3 месеца, никакъв интерес не показва досега към залъгалки, дъвче си ръцете, одеалцето и някои играчки, но ръцете са любими. Бих те посъветвала да не се запасяваш излишно предварително.

# 666

Имам две на Canpol, подарени от един семинар,
И аз имах такива от семинар. Моя не ги хареса. Само на Нук каучуковите хареса. Пробвах няколко вида. Тези му харесват

# 667
Почти всички марки залъгалки бях пробвала, нито една не се прие. След известно време пак пробвах, някъде на 4 месеца. Хареса първоначално ортодонтската на Нук, после остана на Lovi.

# 668
  • София, България
Добре, може би няма да купувам предварително...
На по-късен етап ще пръскам пари за залъгалки Sweat Smile Бях сигурна, че ще трябва да пробваме почти всички марки...

Гледах ги тези ортодонтските, ама нищо не разбирам...

# 669
  • Бургас
Ние бяхме на НУК каучук. Сега пак такива взех.

# 670
  • Beyond the stars
Имах от разни лекции НУК силиконови и каучук.. После взех Avent. Дребен признава единствено на Tommee Tippe от комплекта с шишета, та взехме още такива Blush

# 671
  • гр. Варна
Моето бебе в болницата му дадох нук и като се прибрахме на авент Simple Smile но много е относително после взех нови на авент, които не хареса.. та нищо не се знае 😃

# 672
  • Варна
Аз държах да са ортодонтски, поради подобни факти, на които бях попаднала, поради това купих силикон на Нук.
http://-spam155-/lichni-dnevnici/2012/08/23/ortodontski-biberoni.991240
След 20 ден поиска биберон като често го плюеше. Но вършеше работа за приспиване и успокояване, само тогава ползвах, ако се налага. Но коликите без биберон щяха да са още по-голям ужас. Не се е налагало да пробвам други марки. Бях взела и 1 на Sauvinex, много подобен на Nuk, не правеше разлика.

# 673
Голямата дъщеря много харесваше тези на Авент . Сега за малката взех пак на Авент и ще видя дали ще ги хареса.

# 674
  • София
Моят син първите 3м може би беше с тези каучуковите на Канпол. Ужасни са, въобще не ги харесвах. После пробутах Томи типи и Авент, а сега се чудя как да я махна.
Тези ортодонтските, скосените, въобще не ги харесва. Нито като новородено, нито сега. Плюе на секундата.

Общи условия

Активация на акаунт