Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на хората за имитациите на парфюми от различни марки, като Chanel, Pierre Cardin, Prada, Dior и други?
Кои са някои добри имитации на парфюми?
Къде мога да намеря имитации на парфюми от различни марки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на хората за имитациите на парфюми от различни марки, като Chanel, Pierre Cardin, Prada, Dior и други?
Форумът разкрива разнообразна гама от мнения относно имитациите на парфюми. Някои потребители споделят положителен опит с имитации на Chanel, отбелязвайки тяхната дълготрайност и прилика с оригинала. Относно имитациите на Prada и Dior има противоречиви мнения - някои са впечатлени, докато други изразяват разочарование. За имитациите на Pierre Cardin и други марки преобладават положителните отзиви, като се подчертава дълготрайността и качеството на аромата.
-
Кои са някои добри имитации на парфюми?
-
Къде мога да намеря имитации на парфюми от различни марки?
-
Какви са най-новите парфюми на Refan и какви предложения могат да бъдат направени?
-
Кои са най-добрите имитации на парфюмите Dior и Bvlgari?

,в старата тема видях поста на барабанче,която пита за имитация на Eclat d'arpege имат я много фирми.Тази на Рефан на мен ми харесва много въпреки някой различия с истинския парфюм,просто той ми идва по-сладък докато Рефанският не и го усещам някак и по-свеж,та го провери може да ти хареса.Много любим Нощния Трезор/оригинала/,незаменим,забележим,радващ сетивата ми,уникат! Принцесо,виж Обувката във версията на Сан Сиро е супер добро попадение,другите версии,които аз познавам и поне според моя нос са толкова далечни от оригинала,че се чудя защо пише въобще,че са имитации на Good Girl ,може ли пък въобще да няма и минимални прилики...
И аз така...
Много кофти ситуация с един /иначе/ много красив парфюм...
Това,което Солар е писала и аз много пъти съм го изпитвала на свой гръб,така съм намразвала много парфюми.Последно ми се наложи да ходя на свиждания в болницата на една позната какво да Ви кажа нито лекари,нито сестри имат някаква мярка в използването на парфюмите си!Всички до една за мен поне бяха с ужасни парфюми,задушливи и не можах да разпозная нито един от тях,което е много странно,не се интересуват грам от пациентите си,според мен в болнични заведения не трябва да се слага парфюм,или да е много тих и стоящ близо до кожата,за да не дразни никого.Нито един марков парфюм не разпознах, доста си блъсках главата,но не не ми се получи,явно използват еФФтинджос,в което няма лошо,всеки с възможностите си и вкуса си,тези аромати дори не бяха приятни,а точно обратното, супер лошо впечатление оставиха у мен.Един шлейф,едни чудеса сe носеха след тях по коридорите и то не впечатляващ околните,а направо да му се догади на човек,много неприятна история,нямам думи просто!
доверявам се на сляпо на експертния ти нос