Сполучливи имитации на маркови парфюми - 23

• 100 682
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Аман от тоя Живот е хубав!Не спряха цяло лято да се поливат с него,а сега есен-зима не ми се мисли направо,други парфюми няма ли за тези жени?Фрай,нещо различно казваш,миии Лалето.Kissing Heart Провери го,поне не е сладка бомба,виж и Nomade и Chloe L'Eau de Chloe на Заг и Еликсира на чудесата.Сега видях,че и Tigi го е предложила,аз го усещам доста често на мъже тук из Бургас и то барнати отвсякъде мъже.Kissing Heart Иначе версията на Заг е като оригинала,супер сполучлива.Tigi,най-вероятно жасмина те дразни в Лалето,така е не пречи да вземеш по-малко количество и да разносиш,ако не е твоя здраве.Има други парфюми.Kissing Heart

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 11:48 от Bright Crystal

# 271
  • Стара Загора
Si и La vie est belle при мен водят класацията за най-отвратителни и досадни аромати евър. Такова отвращение към парфюм в живота си не съм изпитвала. И ги усещам почти всеки ден. Един следобяд в пощата влезна жена, полята със Си и при все, че климатика работеше на макс, щях да се удуша буквално. Задавих се, 3 минути докато излезне бях пред припадък. Да не говоря, че едната колежка го има и пръска, казва че й бил харесал. Радвам се, че рядко влиза при мен. Ако бяхме в една стая с нея, не знам как щях да работя.

# 272
Аман от тоя Живот е хубав!Не спряха цяло лято да се поливат с него,а сега есен-зима не ми се мисли направо,други парфюми няма ли за тези жени?
Sad А какво ще кажеш за 8-10 последователни впръсквания на колежката ми В ОФИСА / !!! / и то от версията "абсолю"???    Sad Влиза ти в очите, умирисва собствената ти коса, полепва по гърлото ти... /все едно го ядеш/... И аз го намразих, макар, че парфюма е качествен, мощен, шлейфов и т.н. Но 8-10 /броила съм ги!/ последователни пръсвания.... То и най - хубавия парфюм да беше ще ти се сгади от него...  Sad
И действително всяка втора е с него.
Само от този факт дори аз щях да спра да го нося на тяхно място.

# 273
  • Бургас
Иве,аз също не понасям тези два парфюма,но Си ми е още по-ужасен.Из заведения и дискотеки засичам жени с тези два парфюма често,както и с Alien и някакви лелки с Еуфория,който ми е също толкова отблъскващ. Солар,ужас намекни и нещо поне, ако бях аз директно бих и казала,да пръска по-малко.Grinning Аз наскоро така пръснах от моя оригинал на Пойзън гърл над 10 пъти и щях самата аз да припадна и да се самозадуша.Уж безобиден на пръв поглед,а истинска отрова повярвайте.Много е важно количеството наистина,какъвто и парфюм да е с много пръскания,както писа Солар става непоносим.

# 274
На мен пък само 2-3 пъти ми се е случвало да подуша La Vie est Belle, когато съм сред хора. Simple Smile
Най-често съм усещал Coco Mademoiselle и DKNY Be Delicious, а от мъжките - One Million на Пако Рабан (ето от този парфюм вече ми е дошло до гуша, вече и кучетата и котките миришат на него).

# 275
Да ви кажа честно освен потни бабички "окъпани" с Франк и Кобако,нищо друго,ама нищо не подушвам покрай мен.УЖАСССС!

# 276
  • Пловдив
При мен най-често се усещат Ла ви е бел и Скандал Smile Токкова харесвах Alien, когато излезе. Обожавах го. Сега хич и не мога да си пръсна от него. Особено пък лятото...

# 277
  • Deutschland
Момичета, взех Цветната бомба и Лалето. После ще тествам

# 278
Момичета,недейте така. Всеки може да се пръска с каквото му харесва и се чувства добре. Сами знаем,че на всяка кожа парфюмите стоят различно и това,че на вас някой ви е омръзнал не означава,че е така с всички. Аз бих отвърнала,ако някой ми направи забележка,че не му допада парфюм,с който АЗ съм се напръскала. Ами на мен може неговия да не ми допада,но когато работиш с други хора се съобразяваш. Това с къпането и оливането е неприятно,но пак не върви да даваме акъл кой колко и как ще се пръска. Мое мнение де,не знам дали съм права,но трябва да сме по-толерантни един с друг. ☺
Аз съм се поспряла с купуването,че във всеки шкаф седят почти пълни шишенца и вече не знам къде да ги крия. 🙈😃 За това пък ММ си няма и ще купувам за него.
Скоро разрових едни рефански,не знам каква е причината,но нито един техен парфюм,който съм си купувала не ми допада. Някои даже не ги знам кои номера са,но ще ги подарявам на някой. Не мога да мириша на нещо,което не ми носи удоволствие като го усетя.

# 279
  • Габрово
Скрит текст:
    Иве,аз също не понасям тези два парфюма,но Си ми е още по-ужасен.Из заведения и дискотеки засичам жени с тези два парфюма често,както и с Alien и някакви лелки с Еуфория,който ми е също толкова отблъскващ. Солар,ужас намекни и нещо поне, ако бях аз директно бих и казала,да пръска по-малко.Grinning Аз наскоро така пръснах от моя оригинал на Пойзън гърл над 10 пъти и щях самата аз да припадна и да се самозадуша.Уж безобиден на пръв поглед,а истинска отрова повярвайте.Много е важно количеството наистина,какъвто и парфюм да е с много пръскания,както писа Солар става непоносим.
    [/list]

Eто затова  , момичета  ,ползвайте новите парфюми ,които излизат.....

# 280
    • Бургас
    От новите почти нищо не може да ме грабне мен лично.Всичко ми напомня на нещо,което вече съм имала или имам подобни,а от такива парфюми бягам.Аз съм трагичен случай,сега харесвам https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Blossom-Love-43476.html УНИКАТ отвсякъде,но и цената му е сериозна,та още го мисля.А и изчаквам да пуснат още нови излиза Мон Герлен едт скоро.

# 281
    Момичета,недейте така. Всеки може да се пръска с каквото му харесва и се чувства добре. Сами знаем,че на всяка кожа парфюмите стоят различно и това,че на вас някой ви е омръзнал не означава,че е така с всички. Аз бих отвърнала,ако някой ми направи забележка,че не му допада парфюм,с който АЗ съм се напръскала. Ами на мен може неговия да не ми допада,но когато работиш с други хора се съобразяваш. Това с къпането и оливането е неприятно,но пак не върви да даваме акъл кой колко и как ще се пръска. Мое мнение де,не знам дали съм права,но трябва да сме по-толерантни един с друг. ☺
    Точно така мисля и аз. Peace По принцип от моята уста не може да излезе дума, че някой парфюм е "лош". Мога да кажа, че "не е моят", но не и да се изкажа срещу парфюма. Няма кофти парфюм. Има парфюм, който не е твоят. Не ги деля нито по пол, нито по възрастова група , нито по сезони парфюмите. И съм безкрайно толерантен към другите човек в това отношение. Именно поради тази причина и все още не съм направила забележка на колежката си. Просто ми падна възможност да ви се оплача от НАЧИНА по който аз влизам в досег с този парфюм... Cry Дори гореизброените Frank  и Kobaco ги възприемам нормално, въпреки, че не са по мой вкус. Даже много се радвам като видя някой възрастен човек /все едно мъж или жена/, който се е постарал да си сложи и парфюм ...  Heart Eyes Все тая кой парфюм и как му стои! За да го е направил човека, значи, че той самият си го усеща по добър начин...  Peace

Днес си купих от Рефан №333, "Dolce Garden". Приятен е. Звучи ми като олекотена версия на "Prada Candy"...Има някакъв намек за кокос, но не е като да доминира кокоса.

Колкото до бройките парфюми - положението е отчайващо... ooooh! Трябваше да ги сведа до 40, а вместо това пълзя към 60 бр...  ooooh!

# 282
    • Стара Загора
    Аз с моите 130 какво да кажа.... Close

# 283
    • Бургас
    Колкото и да съм толерантна не издържам в един момент и казвам,може да е като шега,все ще намеря начин аз.А и на работното място е просто задължително да се съобразява човек.На мен лично не ми е приятно на плажа да ме душат с ЛВЕБ! Иве,130 броя яката работа.Kissing Heart Моите се опитвам да ги намаля и аз уж,но стремглаво им расте броя.Парфюм за днес Алюр,обожаван,неустоим!Преди малко бях при моята фризьорка и стана дума за парфюми каза,че ги обожава и би тръгнала след парфюмната диря на някого.Но ми се оплака,че не е използвала никога оригинален парфюм,няма възможност просто,освен един подарък наскоро от приятеля си и го пази като очите си,стана ми много тъжно..Личеше си,че обожава хубави парфюми,промени се като заговори за аромати направо грейна.

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 18:51 от Bright Crystal

# 284
    • Deutschland
    Лалето е прекрасно. Влюбих се ❤️

Общи условия

Активация на акаунт